Güneşin Kızları Kanal D

Hele nazlinin mimikleri kız rolünü güzel yapıyor. nazlıyi gene hickirik tutar artık.

fragman sonunda hıçkırıyordu zaten.
ben ilk bölümlerde hiç ısınamadım nazlıya ama sonradan çok sempatik geldi güzel oynuyor hakkını vermek lazım.

Ben alili selinli çıkan 3. fragmanı izledim selin aliyi kandırıp intikam alma peşinde

Başka fragman da çıktı ali ve selin ile kanal d sitesinde en son çıkan.
tamam işte onu diyorum sahilde geziyor bunlar fragmanın başında beni neden öptün diye soruyor filan amacı barışmış gibi yapıp intikam almak

tamam işte onu diyorum sahilde geziyor bunlar fragmanın başında beni neden öptün diye soruyor filan amacı barışmış gibi yapıp intikam almak
Ha tamam intihar edecek diyorlar yada öyle bir görüntü verecek.

O kadar çok fragman çıktı ki bu bölüm.Eklesem daha da var.Selin denen kız çok sinir,çok kışkırtıcı.Allah düşmanımın başına vermesin.Dağlara taşlara.

O kadar çok fragman çıktı ki bu bölüm.Eklesem daha da var.Selin denen kız çok sinir,çok kışkırtıcı.Allah düşmanımın başına vermesin.Dağlara taşlara.

10 gün bekliyoruz ama daha çok fragman cikar demişim. Ben nazlıyi begeniyorum rolünü güzel yapıyor hele en son fragman nasıl konuşmuş öyle.

Ordaaa, coook uzaklaardaa.
Bir kiz varmis ve o kizin bu sezon takip ettigi uc dizi varmis,
ve bu dizilerinde hepsi pazartesi gunu tvdeymis

Ben hala nazliya bir turlu isinamadim.
Dizide ilgimi ceken tek karekter Savas,
birde gunesin hikayesini cok merak ediyorum.
Aceba gencken bir haltlarmi yedi, ikizimi var

Alinin gozbebeklerinin ne kadar buyuk oldugunu fark ettinizmiii? Sanirim gercekten abayi yakmis Seline

O kadar fragman ekle pazartesiye alındı diye.Sonra bir güzel kurul diziyi aç seyretmek için.Hayal kırıklığı.

ne desem ki şimdi bu bölüm için bilemedim. Herkes için hazin sondu sanki. nazlı savaş ali güneş hepsi dram yani Selinnn ahh selin. Canı yandı can yakacak. Tüyo falan okuyan var mı ne yapacak o çektiği görüntüyü ay fragman gelsin yaaa Türkan olayını zaten diğer bölümde yavaş yavaş anlayacağız galiba hadi bakalım fragman beklenir.

12. Bölüm fragmanı.

Ay benimde kafamda ayni sorular var Selinde az degil ya intikam konusunda. Hos tugceye az bile.
Yanliz anlamadigim Aliye niye sikayet ediyosun beni anneme sikayet etmis diye.
Orda Ali az bile olmus hak ettin deseydi keske tam kapak olurdu.

Dizi yine çok güzeldi. Heyanliydi. Biz haluktan beklerken acaba güneş mi çıkacak kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…