Yeni fragman gelmiş savnaz la izledin mi.
Hele nazlinin mimikleri kız rolünü güzel yapıyor.aboww şimdi izledim çok güzel bir fragman
Hele nazlinin mimikleri kız rolünü güzel yapıyor.nazlıyi gene hickirik tutar artık.
Hickiriga hiç dikkat etmedim.fragman sonunda hıçkırıyordu zaten.
ben ilk bölümlerde hiç ısınamadım nazlıya ama sonradan çok sempatik geldi güzel oynuyor hakkını vermek lazım.
Başka fragman da çıktı ali ve selin ile kanal d sitesinde en son çıkan.Ben alili selinli çıkan 3. fragmanı izledim selin aliyi kandırıp intikam alma peşinde
tamam işte onu diyorum sahilde geziyor bunlar fragmanın başında beni neden öptün diye soruyor filan amacı barışmış gibi yapıp intikam almakBaşka fragman da çıktı ali ve selin ile kanal d sitesinde en son çıkan.
Ha tamam intihar edecek diyorlar yada öyle bir görüntü verecek.tamam işte onu diyorum sahilde geziyor bunlar fragmanın başında beni neden öptün diye soruyor filan amacı barışmış gibi yapıp intikam almak
işte onu kamp gibi bir yere götürüp edicek yada etmiş gibi yapıcak alinin kucağında denizden çıkarken baygın fotoları varHa tamam intihar edecek diyorlar yada öyle bir görüntü verecek.
10 gün bekliyoruz ama daha çok fragman cikar demişim. Ben nazlıyi begeniyorum rolünü güzel yapıyor hele en son fragman nasıl konuşmuş öyle.O kadar çok fragman çıktı ki bu bölüm.Eklesem daha da var.Selin denen kız çok sinir,çok kışkırtıcı.Allah düşmanımın başına vermesin.Dağlara taşlara.
O kadar çok fragman çıktı ki bu bölüm.Eklesem daha da var.Selin denen kız çok sinir,çok kışkırtıcı.Allah düşmanımın başına vermesin.Dağlara taşlara.
ne desem ki şimdi bu bölüm için bilemedim. Herkes için hazin sondu sanki. nazlı savaş ali güneş hepsi dram yaniSelinnn ahh selin. Canı yandı can yakacak. Tüyo falan okuyan var mı ne yapacak o çektiği görüntüyü ay fragman gelsin yaaa Türkan olayını zaten diğer bölümde yavaş yavaş anlayacağız galiba hadi bakalım fragman beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?