Bence de Haluk olayı tek taraflı değil melisa açısından rananin konuşmasından öyle anladım. Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor diye demek ki oda masum değil.dağ fare doğurdu. haluk her şey olabilir bence ama sübyancı ııh olmaz. daha orjinal bir hikaye bekliyordum olmadı. haluk teeee bilmem ne tarihinden beri güneşe takmış kafayı resimlerinden arşiv yapmış. ne demiş yani kendi kendine dur şu benim yeğenin kız arkadaşına da mı yazılayım demiş. rananın ben seni uyardım demesinden melisanın da çok masum olmadığını anlayabiliyoruz. senaryo hafif patladı bence.
melisa kilo vermiş sanırım yüzü daha zayıf gözüküyor ilk bölümlere göre. hemen de nasıl nazlıya ayar veriyor "artık ben geldim taammı savaş benim ayağını denk al." demeye getirdi işi. sen o kadar ortadan kaybol sonra savaş benim oldu güzelim. nazlı ne kadar yonttu savaşı biliyor musun sen. ilmek ilmek işledi resmen.
kurguda azcık sıkıntı vardı ali bir anda mertlerin evinden boks ringine ışınlandı. daha herkes mertlerin evindeydi melisa yeni açıklama yapmıştı nazlı selin konuşması boks mçından hemen sonra geldi yani daha o evdeydiler.
selinin alişi her zorlaması kendisini zora düşürüyor. alişi zorladı cd konusunda. cd tuğçenin eline geçti. zaten böyle bir şey olacağı belliydi. tuğçe önümüzdeki bölümlerde de bizlerle malesef. o cd yi ilerleyen bölümlerde emre de izleyebilir gibime geliyor. arkadaş kırıp atsanıza şu cd yi ne saklıyorsunuz yahu. sanki milli servet aman saklayın. birde tuğçe o siyah elbise facia bir daha giyme bir dekolte ancak bu kadar çirkin durabilir halbuki gayet güzel bir kızsın.
güneş çok pis faka bastı. artık haluk aka kara dese inanmak zorunda hissedecek kendini. haluk ta bu durumu kullanacaktır muhtemelen.
zafer yerine daha kötü tipli bir adamı seçselermiş daha iyi olurmuş. adam bana hiç kötü biri gibi gelmiyor. birde zaferde güneşte kızlardan hep çoğul olarak bahsediyor kızlarım/kızların tüm kızlar zaferden mi bu durumda.
periyle sevgilisinin tüm diyaloğu köpekler üzerinden. başka bir şey bulamıyorlar mı bu çocuklara konuşacak. kitaptan konuşsunlar müzikten konuşsunlar ne bilim başka bir şeylerden konuşsunlar.
haluk ben buradan tam inanamıyorum senin değişmek istediğine ev halkı geçmiş tecrübelerine bakarak tabi ki inanmakta zorlanır. dilinde tüy bitti ben değiştim demekten ama yalancı çoban muamelesi görmekten de kurtulamadın.
bu ahmetle inci nasıl evlenmiş çözemedim. hadi inci hamile kaldı evlendi desem çocukları da yok. hamile kaldı evlendiler sonra çocuk düştü desem ahmet bu karakterde bir kadını daha önce boşanmalıydı. bence dizideki en büyük gizem ahmet inciyle niye evlendi. :-D
alişe üzüldüm bu bölüm o duygudan bu duyguya koştu. bir yandan emreye üzülüyor bir yandan ayrıldılar diye seviniyor. bir yandan babasıyla uğraşıyor. işin uzmanından yumrukları yiyip yerde kaldığı sahnede içimden bir ay yazııık geçti. üzülme aliş sende iyi vurdun. toparlarsınız inşallah babanla diyeceğim ama babanın geçmiş vukuatı o kadar çok ki teker teker çıkıyorlar ortaya.
nazlıyı bu bölüm minimum bebek konuşması yapması nedeniyle beğendim. her ne kadar abla rolünü kendine biçmiş olsa da selini daha havai gösterseler de asıl eserek akıllı olan nazlı. mantık yerine duyguları ne derse onu yapıyor hem kendini hemde karşısındakini zor durumda bırakıyor. sonunda ilk resmi kısa-uzun öpücüğünüzü de verdiğinize göre dağılabiliriz. melisa daha çeşitli çoraplar örecektir başınıza ama şimdilik mutluluklar.
Bence de Haluk olayı tek taraflı değil melisa açısından rananin konuşmasından öyle anladım. Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor diye demek ki oda masum değil.
Zafer banada kötü gelmedi aslında sanki en masumu o büyükler arasında asıl sırlar güneşte gerçek
nedeni neymiş bakalım isim konusunda.
Ahmet ve güneş icin daha iyi bir hikaye beklerdim aslında.
Sevilay da ki güneş dövmesi heralde. Güneşle bir bağlantı olabilir mi.
haluk sevilaya işkenceyle zorla dövme yaptırmış olmasınsevilayın dövmesini sivil hayatından kalma bir şey olarak düşünmüştüm ama şimdi oyuncunun resimlerinden aratınca diğer resimlerinde dövme gözükmüyor belki bir bağı olabilir güneşle.
ne biliyim güneş zaferden çok kötü diye bahsediyor ama adam güneşi haluk için uyarıyor falan. kötü bir insan aman ne hali varsa görsün beter olsun der aldığı paraya bakar.
isim konusunu bende merak ettim ama beklentiyi yüksek tutmayacağım şimdi oda eften püften birşey çıkar :-D
haluk sevilaya işkenceyle zorla dövme yaptırmış olmasın
Bence de melisa zamanında haluğa karşılık verdiBence de Haluk olayı tek taraflı değil melisa açısından rananin konuşmasından öyle anladım. Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor diye demek ki oda masum değil.
Zafer banada kötü gelmedi aslında sanki en masumu o büyükler arasında asıl sırlar güneşte gerçek
nedeni neymiş bakalım isim konusunda.
Ahmet ve güneş icin daha iyi bir hikaye beklerdim aslında.
Sevilay da ki güneş dövmesi heralde. Güneşle bir bağlantı olabilir mi.
tablo olayı çok komikti ya oraya oturan küçük kızla güneşin ne alakası var kız beyaz giymiş küçükMelisa ve Haluk arasında neler olmuş öyle kızı yaşında ama bence tek taraflı değil sanki melisada karşılık vermiş haluga rananin konuşmasından öyle anladım. Zaten Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor masum değil bence.
Güneşte geçen bölüm haluga doğruyu soylememis isim konusunda gerçek neden bakalım ne zaman ortaya çıkar.
Ahmet güneşe aşık tabloyu cizerken aşık olmuş bence burasi saçma olmuş. Bakalım güneş .ahmet aşkı olur mu?
Sevilayin omzunda güneş dövmesi mi var?
Acaba güneşle bir alakası mi var.
rana nasıl bir kadın peki oğlunun hayatını cehenneme çeviren kızı ne diye geri getiriyorMelisa ve Haluk arasında neler olmuş öyle kızı yaşında ama bence tek taraflı değil sanki melisada karşılık vermiş haluga rananin konuşmasından öyle anladım. Zaten Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor masum değil bence.
Güneşte geçen bölüm haluga doğruyu soylememis isim konusunda gerçek neden bakalım ne zaman ortaya çıkar.
Ahmet güneşe aşık tabloyu cizerken aşık olmuş bence burasi saçma olmuş. Bakalım güneş .ahmet aşkı olur mu?
Sevilayin omzunda güneş dövmesi mi var?
Acaba güneşle bir alakası mi var.
biri twettra bu resmi koyup bunlar yetmedi mi kanka yazmış
birde melisa meselesi var ya
Aynen bencede karşılıklı. Savaşı aldatmis oluyor. Eğer melisa masum olsaydı Mertin karakter tanitiminda öyle yazmazdi.Bence de melisa zamanında haluğa karşılık verdi
sadece mertin karakterinde öyle yazması değil kiAynen bencede karşılıklı. Savaşı aldatmis oluyor. Eğer melisa masum olsaydı Mertin karakter tanitiminda öyle yazmazdi.
Dünkü bölümde melisanin nazlı ile konusmasinada sinir oldum kıza nasıl davrandı.
Melisa bunların başına daha çok dert acicak belli.sadece mertin karakterinde öyle yazması değil ki
kız yalancı şeytan besbelli zerre acı çektiği de yok
birde rana dedi ya ben sana haluğa bulaşma dedim mi ne öyle bir şey dedi gibi
aynen bende en çok onları beğendim özellikle alinin o sürekli yumrukladığı sahne çok duygulandırıcıydıMelisa bunların başına daha çok dert acicak belli.
Dün bence en güzel nazlinin oynadığı sahnelerdi bilemiyorum ama duygularini güzel ifade etti.
Ha tabi birde alınin babası ile yaptığı maçta ki olan duyguları.
kızlar şimdi bu ali halugun oğlu değil diolaraynen bende en çok onları beğendim özellikle alinin o sürekli yumrukladığı sahne çok duygulandırıcıydı
savaşa bende çok kızmıştım nazlıyı üzdüğü için neyse ki sonra toparladı
savaşta rananın oğlu değilmiş, kim kimden olma kimden doğma belli değil. yalan rüzgarı gibikızlar şimdi bu ali halugun oğlu değil diolar
doğrumu yoksa yalan habermi :)
bilgisi olan varmı
öyle bir söylenti varda bence yalan sözde ikizler haluktanmışkızlar şimdi bu ali halugun oğlu değil diolar
doğrumu yoksa yalan habermi :)
bilgisi olan varmı
tablo olayı çok komikti ya oraya oturan küçük kızla güneşin ne alakası var kız beyaz giymiş küçük
ahmet tabloda yeşilimsi elbiseli şimdiki güneşi çiziyor saç modeli bile farklı o kadar komikti ki o sahne
heeee ben orayı görmedim tamam o zaman :))))öyle bir söylenti varda bence yalan sözde ikizler haluktanmış
eski zamanı hatırlıyor güneş orada zaferin ona tecavüz ettiği ikizlerin ondan olduğu anlaşılıyor
Doğru diyorsun Yalçın Çakır abinin yaşlandırma tekniği bu belkide ahmet zamanında ona da hizmet ettiahmet belki çok ön görülü bir insandır yalçın abinin yaşlandırma yöntemiyle güneşi yaşlandırıp çizmiştir. ilerleyen bölümlerde güneşi beyaz üzerine yeşil çiçekli elbiseyle görürsek tam olur.acaba güneş-ahmet ilişkisini başta farklı yansıtacaklardı da sonradan hikayeyi toplayamayınca böyle yüzeysel birşeyle geçiştirmiş olabilirler mi? yoksa çok bariz bir hata bence bu resim olayı.
Aynen güneşin şimdiki halini çizmiş adam demek ki 35 yaşında ki halini tahmin etmiş.ahmet belki çok ön görülü bir insandır yalçın abinin yaşlandırma yöntemiyle güneşi yaşlandırıp çizmiştir. ilerleyen bölümlerde güneşi beyaz üzerine yeşil çiçekli elbiseyle görürsek tam olur.acaba güneş-ahmet ilişkisini başta farklı yansıtacaklardı da sonradan hikayeyi toplayamayınca böyle yüzeysel birşeyle geçiştirmiş olabilirler mi? yoksa çok bariz bir hata bence bu resim olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?