Güneşin Kızları Kanal D

Bence de Haluk olayı tek taraflı değil melisa açısından rananin konuşmasından öyle anladım. Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor diye demek ki oda masum değil.
Zafer banada kötü gelmedi aslında sanki en masumu o büyükler arasında asıl sırlar güneşte gerçek
nedeni neymiş bakalım isim konusunda.
Ahmet ve güneş icin daha iyi bir hikaye beklerdim aslında.
Sevilay da ki güneş dövmesi heralde. Güneşle bir bağlantı olabilir mi.

sevilayın dövmesini sivil hayatından kalma bir şey olarak düşünmüştüm ama şimdi oyuncunun resimlerinden aratınca diğer resimlerinde dövme gözükmüyor belki bir bağı olabilir güneşle.

ne biliyim güneş zaferden çok kötü diye bahsediyor ama adam güneşi haluk için uyarıyor falan. kötü bir insan aman ne hali varsa görsün beter olsun der aldığı paraya bakar.

isim konusunu bende merak ettim ama beklentiyi yüksek tutmayacağım şimdi oda eften püften birşey çıkar :-D

haluk sevilaya işkenceyle zorla dövme yaptırmış olmasın

Bence de melisa zamanında haluğa karşılık verdi

tablo olayı çok komikti ya oraya oturan küçük kızla güneşin ne alakası var kız beyaz giymiş küçük

ahmet tabloda yeşilimsi elbiseli şimdiki güneşi çiziyor saç modeli bile farklı o kadar komikti ki o sahne

biri twettra bu resmi koyup bunlar yetmedi mi kanka yazmış

birde melisa meselesi var ya

rana nasıl bir kadın peki oğlunun hayatını cehenneme çeviren kızı ne diye geri getiriyor

üstelik kız oğlanın dayısıyla da yatıp kalkmış gibi nasıl midesi alacak böyle gelini

Bence de melisa zamanında haluğa karşılık verdi
Aynen bencede karşılıklı. Savaşı aldatmis oluyor. Eğer melisa masum olsaydı Mertin karakter tanitiminda öyle yazmazdi.
Dünkü bölümde melisanin nazlı ile konusmasinada sinir oldum kıza nasıl davrandı.

Aynen bencede karşılıklı. Savaşı aldatmis oluyor. Eğer melisa masum olsaydı Mertin karakter tanitiminda öyle yazmazdi.
Dünkü bölümde melisanin nazlı ile konusmasinada sinir oldum kıza nasıl davrandı.
sadece mertin karakterinde öyle yazması değil ki

kız yalancı şeytan besbelli zerre acı çektiği de yok

birde rana dedi ya ben sana haluğa bulaşma dedim mi ne öyle bir şey dedi gibi

sadece mertin karakterinde öyle yazması değil ki

kız yalancı şeytan besbelli zerre acı çektiği de yok

birde rana dedi ya ben sana haluğa bulaşma dedim mi ne öyle bir şey dedi gibi
Melisa bunların başına daha çok dert acicak belli.
Dün bence en güzel nazlinin oynadığı sahnelerdi bilemiyorum ama duygularini güzel ifade etti.
Ha tabi birde alınin babası ile yaptığı maçta ki olan duyguları.

aynen bende en çok onları beğendim özellikle alinin o sürekli yumrukladığı sahne çok duygulandırıcıydı

savaşa bende çok kızmıştım nazlıyı üzdüğü için neyse ki sonra toparladı

kızlar şimdi bu ali halugun oğlu değil diolar
doğrumu yoksa yalan habermi :)
bilgisi olan varmı

kızlar şimdi bu ali halugun oğlu değil diolar
doğrumu yoksa yalan habermi :)
bilgisi olan varmı
öyle bir söylenti varda bence yalan sözde ikizler haluktanmış

eski zamanı hatırlıyor güneş orada zaferin ona tecavüz ettiği ikizlerin ondan olduğu anlaşılıyor

ahmet belki çok ön görülü bir insandır yalçın abinin yaşlandırma yöntemiyle güneşi yaşlandırıp çizmiştir. ilerleyen bölümlerde güneşi beyaz üzerine yeşil çiçekli elbiseyle görürsek tam olur. acaba güneş-ahmet ilişkisini başta farklı yansıtacaklardı da sonradan hikayeyi toplayamayınca böyle yüzeysel birşeyle geçiştirmiş olabilirler mi? yoksa çok bariz bir hata bence bu resim olayı.

öyle bir söylenti varda bence yalan sözde ikizler haluktanmış

eski zamanı hatırlıyor güneş orada zaferin ona tecavüz ettiği ikizlerin ondan olduğu anlaşılıyor
heeee ben orayı görmedim tamam o zaman :))))
konu çözülmüş.
melisaya uyuzummmm

Doğru diyorsun Yalçın Çakır abinin yaşlandırma tekniği bu belkide ahmet zamanında ona da hizmet etti

oradan kalma bir alışkanlık

Aynen güneşin şimdiki halini çizmiş adam demek ki 35 yaşında ki halini tahmin etmiş.
Ahmet güneşe aşık olmuş birde güneş aşık olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…