Güngören civarı hastaneler hakkında bilgisi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi herald
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

herald

Ziyaretçi
Herkese selam, ben hangi hastaneye ve doktora gideceğimden bi türlü emin olamıyorum. Henüz ilk bebeğim ve bu konularda çok tecrübesizim doğal olarak. Güngören civarı hastaneler ve kadın doğumcular hakkında bilgisi olanlar, tavsiyelerinizi bekliyorum..

benim eltim ilgi hastahanesinde doğum yaptı çok memnun bi araştır derim cnm bende bahçelievler yaşam hastahanesinde yaptım çok memnunum her sıkıntımda yaşama gidiyorum orayıda şiddetle tavsiye ederim:))

özel kolonda yaptım sezeryan 250ye muayenede ssklıya 2ytldi çok memenundum murat öztürktü doktorumdaaaa 2düşükten sonra dogumu gerçekleştiren iyi doktorumonun tedavisiyle bebegim tutundu şimödi 3.5aylık kucagımda allaha şükür

Benim arkadaşım ilgi hastanesi Esin HOCAOĞLU'na gidiyor çokta memnunmuş

benim bir kaç akrabam ilgi hastanesinde doğum yaptı memnun kaldı hepsi aysel hanımdı yanlış hatırlamıyorsam o doktoru çok övüyorlardı ilgi hastanesinde

yakın bı arkadasım ılgı hastanesı dr.hanıfe copur a gıdıyor ve cok memnun. aklınızın bı kosesınde bulunabılır.

teşekkürler ben de Hanife Hanıma gidiyorum.Şimdilik memnunum ama doğum konusunu bilemediğim için sordum.

benim eltim ilgi hastahanesinde doğum yaptı çok memnun bi araştır derim cnm bende bahçelievler yaşam hastahanesinde yaptım çok memnunum her sıkıntımda yaşama gidiyorum orayıda şiddetle tavsiye ederim:))

Yaşam hst.hangi doktordu bende orayı düşünüyorumda ama normal doğum istiyorum siz,normalmi yaptınız

Back
X