Güngören İlgi Hastanesi

Bende Ilgi hastanesinde dogum yaptim.. Genel olarak memnum(dum) bu hastaneden..Kontrollerim cok iyi gecmisti..
Dogum yapicagim gune kadar doktorum Hanife Copur normal dogum yapabilecegimi soylemisti..

Ve o gun geldi sancilarim basladi, fakat bi acilmam yoktu.. sancilarimda oldukca hafifti..
O ara baska bi doktorda daha geldi acilmam varmi diye bakmak icin. Birden dedi: sen normal dogum yapamassin, dogum kanalin cok dar.. ki bunu daha once hicbir doktor soz konusu bile etmemisti
Hanife hanimla bi sure tartistilar.. Sonra dediler yarina kadar bekleyelim,bebek kanala girecekmi.. girmezse ertesi gun sezeryanla alicagiz.
Bi gece hastanede kaldim sancilarim gidip geldi surekli.. ve sabah oldu.. Kimse gelip acilmam olup olmadigina ve bebek kanala girmismi girmemismi bakmadi.. Birkackez dile getirdik bunu bakmiyacakmisiniz diye.. Bakmadan ertesi gunu sezeryana aldilar..

Ayrica ameliyat haneye girdim, hepsi bayan (bunu ozellikle istemistim). anestezi uzmani bekliyorduk (uzerimde hicbirsey yok) o ara iceri bi adam girdi.. Sonradan ogrendimki adamin benim ameliyatimla alakasi bile yokmus..Ne isi var orda ozaman.

O gun 6 kisi dogum yapti ve hepsi sezeryanla ameliyat olmus hemde arka arka ...

Hamileligim sirasinda bir kac hastaneden randevu almistim, acaba farkli birsey soyleyen bir doktor olurmu diye.. Hepsi normal dogum yapabilecegimi soylemisti. Dogum kanali dar olmasi soz konusu bile olmamisti hic..

Anliyacaginiz benim Ilge hastanesi hakkinda guvenim tam degil malesef..

Ben 4 yıl önce doğum yaptım ilgi hastanesinde doktorum Hanife Çopur'du beni o kadar yordular ki.... surekli tahliller ultrasonlar nst ler negatif yorumlar keske baska hastaneye gitseydim diyorum simdi,tekrar doğum yaptım 20 gün önce sezeryanla yeni doktorum da ben de şok olduk!!! öncekide sezeryandi ve ben 5 dakikada çıkmıştım ameliyattan bu doğumumda tam 1 buçuk saat sonra cikanildim çünkü Hanife hanım benim için karnımı içerde kalan4 katini dikmemis mesaneme ve kasigima yapıştırmış son3 kati dikmis benim kasım yırtılmış mesanem zedelenmiş bu ameliyatimda doktorum gördü ve düzeltti spinal olduğum için birebir konuştuk kim yapabilir böyle bişeyi dedi hangi hastane diye sordu doktor ve hastane çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…