• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunler sonra mesaj atti

Yüksek lisans yapıyorum ve aynı sinifta olduğum birisi var. Baya yakışıklı. Sınıf grubuna yardımına ihtiyacım var yazdı. Ben de mesaj atıp yardım ettim. Ama o buna rağmen benim telefon numaramı kaydetmedi. Sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi 1 2 hafta falan çıktılar. Sonra ayrıldılar. O beni onemsemedigi için ben de instagramdan takipten çıktım o da 5 dk sonra beni takipten çıkardı.
Aradan günler geçti dün bir de baktım ki bana "İyi akşamlar yardım için yazmıyorum beni neden çıkardın yanlış bir şey mi dedim" diye mesaj atmis. Ben de yok hayir yazdım. Sonra yanlışlıkla olmuş dedim tekrar istek attım tamam sorun yok yazdı. Sizce neden gunler sonra mesaj attı? Hiç beklemiyordum acikcasi
Bosta kalmis🤷‍♀️

Yüksek lisans yapıyorum ve aynı sinifta olduğum birisi var. Baya yakışıklı. Sınıf grubuna yardımına ihtiyacım var yazdı. Ben de mesaj atıp yardım ettim. Ama o buna rağmen benim telefon numaramı kaydetmedi. Sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi 1 2 hafta falan çıktılar. Sonra ayrıldılar. O beni onemsemedigi için ben de instagramdan takipten çıktım o da 5 dk sonra beni takipten çıkardı.
Aradan günler geçti dün bir de baktım ki bana "İyi akşamlar yardım için yazmıyorum beni neden çıkardın yanlış bir şey mi dedim" diye mesaj atmis. Ben de yok hayir yazdım. Sonra yanlışlıkla olmuş dedim tekrar istek attım tamam sorun yok yazdı. Sizce neden gunler sonra mesaj attı? Hiç beklemiyordum acikcasi
Merhabalar, siz rakipten çıkardığınızda sorması daha mantıklı olurdu.. bence umursamamış o yüzden o da takipten çıkarmış.. sonra ya boşta kaldığı için, ya acaba benden hoşlanıyor mu 1diye yoklamak için, ya da aklına düştünüz.. bu kız olur mu diye düşündü sonradan.. erkekler geri dönüş yapmayı, bi göz atmayı severler.. dikkatli olun derim.. incinmeyin sonra..

Merhaba.. boşta kalmış olabilir bence de.. erkekler geri dönüş yapmayı, kontrol etmeyi, sever.. dikkatli olun derim.. incinmeyin sonra.. Duygularınız aklınızın önüne geçerse üzülürsünüz.. hep başıma geliyor çünkü..

Ya ben bu klavye hatalarından nefret ediyorum ya😂suna bak sadece bir harf neleri degıstırmıs 2 cumledede😂suan yapman gerekn bişey yok ıns ten takı p ediyormu? yazmaya çalışmışım olmamıs acelem vardı cok o cevabı aceleyle yazmıştım yazım hatası gozden kacmıs kusura bakma 😂

Tabıkı hal hatır sormaktan ne cıkar ama dozunu ayarla. Mesela o cevrımıcıyken yakalamaya calıs.oylesıne denk geldim yazdım der gıbı🥳

Dün konuştuk baya eğleniyor gibi benimle konuşurken

Back
X