- 2 Eylül 2025
- 9
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi aysegulparlak
-
Merhabalar acınızı üzüntünüzü derinden hissettim öncelikle çok geçmiş olsun.Herkese merhaba ben burda yeniyim ve sizlere bir kaç sorum var arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Ben 6 yıllık evliyim 2 aşılama oldum 2. Aşılamada ilaç kullanılırken hamile kalmıştım ve 6 haftalıkken ölmüş karnimda kürtaj oldum sonra ben saçma bi şekilde başka insanlara inanarak adet olmadan hamile kaldım ve ikiz gebelikmisim ama kalp atışı olmayınca onlarda alındı 1 buçuk sene oldu hamile kalamadim historoskopi oldum rahim egriligi varmış 2 ay oldu adet duzensizligim hep vardı şimdi çok hastayım adet olmadım lakin ateş boğaz ağrısı mide bulantısı ne ararsanız var yani bı insanın her zamanki hastalığı gibi günlerdir test yapıyorum hep negatif acile gittim bugün gebelik varmı dedi test yaptım çıkmadı dedim sen yarın kan ver iyice netlessin öyle gelirsin dedi ümidimi kaybetmek istemiyorum ama benim gibi olup hamile kalan var mı çok uzun oldu özür dilerim ama bunu sizinle paylasmam gerekti
Kromozom yaptırdım kanda pihtilasma çıktı kromozom iyiydi heralde adet duzensizligim olduğu için bilemiyorum ama 28 günlük döngüye göre 5 gün gecikti ağır hastalık yaşamadım heraldeMerhabalar acınızı üzüntünüzü derinden hissettim öncelikle çok geçmiş olsun.
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Düşük sebeplerini araştırdınız mı kromozom analizi veya pıhtılaşma testi falan.
Adetinize kaç gün var gecikti mi.
Mide bulantısı demişsiniz inşAllah hamilesinizdir böyle ağır hastalık geçirdiniz mi daha önce
İğne kullanmanız gerekecek mi gebelikte eğer gerekiyorsa gebe kalır kalmaz hemen başlayın.
Mide bulantısı halsizlik belirtileri olabilir ama kan testinde net olarak çıkk
Grip vb belirtileri olan hastaliklar, hava degisimi, stres, gebelik beklentisi vb sebepler adet gecikmesi yapiyor. 5 gun gecikmis reglde test pozitif cikardi, kan testiylede zaten netlesecektir. Hayirli haberinizi tez vakitte almanizi dilerimKromozom yaptırdım kanda pihtilasma çıktı kromozom iyiydi heralde adet duzensizligim olduğu için bilemiyorum ama 28 günlük döngüye göre 5 gün gecikti ağır hastalık yaşamadım heralde
Grip vb belirtileri olan hastaliklar, hava degisimi, stres, gebelik beklentisi vb sebepler adet gecikmesi yapiyor. 5 gun gecikmis reglde test pozitif cikardi, kan testiylede zaten netlesecektir. Hayirli haberinizi tez vakitte almanizi dilerim
Ovulasyon testi vs yumurtlama günlerinizi denediniz mi erken gebelik testi yapın bir de inşAllah tutmuşturKan sulandirici mi illaki başlamam lazım ama hiç bı doktor gebelik öncesi böyle bişey demiyor ve adet olursam tüp Bebek yapılacak korkuyorum acikcasi
Aminnn aminn meğer ne zor bir süreçmiş içine girince anlıyor insan.Amin teşekkür ederim yarın bakalm kan verecem inşallah güzel sonucalr olur şu mübarek günde rabbim ben ve benim gibi olanlara hayirlisindan kolaylıkla güzellikle anne olmayi nasip etsin
Ovulasyon testi bı ara yapmaya çalıştım fakat beceremedim yani bı gün yaptım bı gün kaldı unuttum falan yumurtlama günümü hiç bilmiyorum adetim bazen erken bazen geç geliyor sürekli gebelik testi yapıyorum inşallah tutmuştur ama hiç sanmıyorum çünkü hamile olsaydım illaki çıkardı çok silik bile çıkmıyor flaşla bakıyorum yokOvulasyon testi vs yumurtlama günlerinizi denediniz mi erken gebelik testi yapın bir de inşAllah tutmuştur
Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin.Ovulasyon testi bı ara yapmaya çalıştım fakat beceremedim yani bı gün yaptım bı gün kaldı unuttum falan yumurtlama günümü hiç bilmiyorum adetim bazen erken bazen geç geliyor sürekli gebelik testi yapıyorum inşallah tutmuştur ama hiç sanmıyorum çünkü hamile olsaydım illaki çıkardı çok silik bile çıkmıyor flaşla bakıyorum yok
Evet öyleymis hastaliktan gebercem şimdi napacam bilmiyorum tek başımayımRabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin.
Ovulasyon testini düzenli yapmak gerek maalesef
Sıcak bişeyler için bal limon sarımsak karıştırıp yiyin boğazınızda ağrıyorsa dinlenin Parol da içebilirsiniz ama ne olur ne olmaz antibiyotik içmeyimEvet öyleymis hastaliktan gebercem şimdi napacam bilmiyorum tek başımayım
Deniycem tavsiyeleriniz için teşekkür ederimSıcak bişeyler için bal limon sarımsak karıştırıp yiyin boğazınızda ağrıyorsa dinlenin Parol da içebilirsiniz ama ne olur ne olmaz antibiyotik içmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?