Erkek arkadaşımla bir yıldır beraberiz. İlişkimizin ikinci ayında geçmişimle ilgili durumlarımı anlatınca bana olan saygısını kaybettiğini hissettim ama yine döndü bana ve bu zamana kadar geldik. Şimdiyse ufacık bir sorunda günlerce telefonlarıma mesajlarıma ufacık bir tepki vermiyor, ben ölüyorum desem inanmayacak bu durumda.. Başlarda kızsa bile telefonumu en azından meşgule atardı mesaj atardı bir şey yapardı. Kendimi boşlukta hissediyorum, sürekli üzgünüm, bunalıyorum, geçmişteki hatalarımı söylediğim için içine sindiremedi diyorum kendimi suçluyorum her zaman. Bugüne kadar her tartışmamızda ben aradım onu ve hep öyle barıştık, onun aradığı ikiyi geçmez. Şimdi o kadar korkuyorum ki bitecek diye, bizim onunla bazı yakınlaşmalarımız oldu ve evlilik niyetimiz olduğu için bir nebze rahatlıyordum. Şimdi bu kadar şeyden sonra ne yapacağımı bilemiyorum, kendimi çok kirli hissediyorum. Kim bilir hakkımda ne düşünüyor belki de soğudu benden. En son aramızın bozulmasına sebebi ondan habersiz bir şey yapmam ama bu o kadar küçük bir şey ki.. Onu yaptıkları yanında hiç.. Kendimi çok suçlu hissediyorum, sanki hayatıma kim girse kendimden soğutacakmışım gibi geliyor, onun başlardaki bana olan sevgisi saygısı her şeyi bitti ve ben çok acı çekiyorum uyuyamıyorum oturamıyorum dışarı çıkamıyorum hiçbir yere sığmıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Belki de ayrıldı benden, bundan bile haberim yok, nasıl geçer bu acı ne yaparım bilemiyorum.. Keşke hiç var olmasaydım diyorum çünkü ben artık kendimi iğrenç bir insan olarak görüyorum. Bana bir akıl verin ne olur, dayanamıyorum artık.