Günlerdir uyku uyuyamıyorum .

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Beş dairelik bir apartmanda oturuyorum .Her katta bir daire var .Herkesin gelir durumu yerinde hatta en garibanı biziz diyebilirim .Ne hikmetse hamam böceği ve karafatmalar dahil tüm haşeratı o kadar benimsemişler ki apartmanı ilaçlatmıyorlar Apartmanın boyası eskimiş gayet bakımsız ve pis gözüküyor ve her tarafta böcekler geziyor.
Balkonda evime girmek üzere 3 ayrı zamanda üç karafatma yakaladım .Dördüncü kattayım ve duvarlarda yürüyorlar .Evi temiz tutmak filan kar etmiyor .Geçen sene yazın balkonda yatardık kızımla .Bu sene korkudan yatamıyoruz ve sıcaktan havale geçireceğiz geceleri .Ödüm patlıyor eve girecekler diye .Her odaya tablet koydum .Daha ne yapabilirim .Bu pisliklerin kökünü kurutacak bir öneriniz var mı?Biyolog bir arkadaşımdan bahçe duvarı diplerine kükürt dökme önerisi aldım .Deneyen var mı ?

kara Fatma Allahıııım çok korkarım...arkadaşını bi dinle olmadı geri gel bakalım bence

Bayer; K-Otrin'le evi ilaçla hayrına apartmana kendi kapı girişine falan da koy. Diğer sakinlere maliyeti bölüşüp ilaçlatmayı teklif ettiniz mi? Onlar da rahatsız olmalı..

Bayer; K-Otrin'le evi ilaçla hayrına apartmana kendi kapı girişine falan da koy. Diğer sakinlere maliyeti bölüşüp ilaçlatmayı teklif ettiniz mi? Onlar da rahatsız olmalı..
onlar böcekleri o kadar kanıksamış ki umurlarında bile değil .Aman adam çıkar bir iki tane deyip geçiştiriyorlar .

belediyeye basvur canım ilaçlama yapıyorlar

off off aynı dert bizde de mevcut apartmanı istila etmiş durumdalar, 15 günde bir ilaçlama yapılıyor ama bana mısın demiyorlar ilaç yerine su mu sıkıyorlar anlamadım gitti

onlar böcekleri o kadar kanıksamış ki umurlarında bile değil .Aman adam çıkar bir iki tane deyip geçiştiriyorlar .
Ya çok pahalı değilse katlara sen dök o k otrine pek pahalı değil. Ya da başka ilaçlar var. Zorunda değilsin başkası yerine masraf etmeye ama ne yapacaksın. Ya da belediyeye şikayet et, gelip onlar ilaçlasın..

hadi ya
Ben istanbul Kocamustafapaşalıyım .
Hiç böcek sıkıntısı yaşamadım .İzmir 'de belam oldular .

bende Yedikule canım :) bina 50 yıllık ve sadece böcek değil; fare ve kertenkele de var. geçen sene evime girdi kertenkele, hem de 4.kata kafayı yiyordum

bende Yedikule canım :) bina 50 yıllık ve sadece böcek değil; fare ve kertenkele de var. geçen sene evime girdi kertenkele, hem de 4.kata kafayı yiyordum
Kertenkele benim evime de girmişti ama korkmam hatta severim o canlıyı .Karafatma ve diğer böceklerden de korkarım .Ne yapacağımı bilemiyorum .Evim Kemancı'da .Şimdi kirada komşu . :)

Belediyeye başvurun. Her daire , bodrum kat , apartman çevresi ilaçlanmalı. Ve bu iki defa yapılmalı. Varsa yumurtaları diye.

Evinizi ilaçlamanız kısa sureli çözümler. İçeriye girmesini istemiyorsanız yapışkanlı bantlardan koyabilirsiniz pencere kapı çevresine.

ben çok korkarım :) daha önce Bakırköy'de oturuyordum, evlendim buraya gelin geldim. 1,5 yıl oldu. Alışmaya çalışıyorum :)

Karşıyakadasın canımcım, onlardan kurtuluş yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…