- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi imagemaker
-
Beş dairelik bir apartmanda oturuyorum .Her katta bir daire var .Herkesin gelir durumu yerinde hatta en garibanı biziz diyebilirim .Ne hikmetse hamam böceği ve karafatmalar dahil tüm haşeratı o kadar benimsemişler ki apartmanı ilaçlatmıyorlar Apartmanın boyası eskimiş gayet bakımsız ve pis gözüküyor ve her tarafta böcekler geziyor.
Balkonda evime girmek üzere 3 ayrı zamanda üç karafatma yakaladım .Dördüncü kattayım ve duvarlarda yürüyorlar .Evi temiz tutmak filan kar etmiyor .Geçen sene yazın balkonda yatardık kızımla .Bu sene korkudan yatamıyoruz ve sıcaktan havale geçireceğiz geceleri .Ödüm patlıyor eve girecekler diye .Her odaya tablet koydum .Daha ne yapabilirim .Bu pisliklerin kökünü kurutacak bir öneriniz var mı?Biyolog bir arkadaşımdan bahçe duvarı diplerine kükürt dökme önerisi aldım .Deneyen var mı ?
Neden yaaaaaaaaaaaa,Karşıyakadasın canımcım, onlardan kurtuluş yok...
hadi ya
Ben istanbul Kocamustafapaşalıyım .
Hiç böcek sıkıntısı yaşamadım .İzmir 'de belam oldular .
Ne güzel .Memnun oldum.Can Pasajı ,Köprülü Pasajı .Özledim oralarıben de paşalıyım :)
Karşıyakayla bayraklıda çok var. Bornovada da var. Alsancağı bilmiyorum valla. Ama bizim burda yok, gel sen burayaNeden yaaaaaaaaaaaa,
Alsancak'a gitsem var mı ?
allah rızası için akıl verin
valla evi barkı satıp gidesim var canımdan bezdim
sizin orası yüksek ve yeni yerleşim yeri sanırım .Burası eski muhit .ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy içim kalktıKarşıyakayla bayraklıda çok var. Bornovada da var. Alsancağı bilmiyorum valla. Ama bizim burda yok, gel sen buraya
ddt mi ?kızım büyük aklı eriyor ama eve başkası girer misafir filan sorumlu olmak istemem .Valla ben toz koydum,tabletler gerektiği kadar etkili değil kanımca.. Kağıtların üstüne az az döktüm, köşe bucak koydum.. Ve hatta eskileride apartmanın kenarlarına döktüm.. 1 tane kalmadı çok şükür, ama çocuk var sen koyamazsın..
İvit yeni binalarımız. Bir de her bahar ilaçlıyorlar bütün siteyi. Sinek böcek sıkıntısı yok.sizin orası yüksek ve yeni yerleşim yeri sanırım .Burası eski muhit .ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy içim kalktı
ddt mi ?kızım büyük aklı eriyor ama eve başkası girer misafir filan sorumlu olmak istemem .
Bir cinayetten yargılanmam eksikti .. D
Karşıyakayla bayraklıda çok var. Bornovada da var. Alsancağı bilmiyorum valla. Ama bizim burda yok, gel sen buraya
Ne güzel .Memnun oldum.Can Pasajı ,Köprülü Pasajı .Özledim oraları
en çok da taksim dolmuşlarını özledim .ben de memnun oldum. Paşa otobüs durağı, Sümbül Efendi... daha sayayım mı:)
Çiğli tarafındayım cicim ben mustafa kemal mahallesi.Sen nerdesin sephoracim
Egekent'de misafir olmuştum.Dört sene önce .Böcek möcek görmemiştim .Çiğli tarafındayım cicim ben mustafa kemal mahallesi.
Yok cidden bu tarafta böcek. Evlenmeden önce aksoydaydık orda çok vardı. Terasta otururken üstüne pike yapıyordu. Kanatlı kanatlı bide ıyyyy...Egekent'de misafir olmuştum.Dört sene önce .Böcek möcek görmemiştim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?