Günlerdir uyku uyuyamıyorum .

sen kendi evini ilaçlasanda bir müddet fayda eder, kaynağına gitmeniz lazım oda ilk katta olmalı kaynağı

ilaçlama şirketini çağır. böceğin türüne göre ayrı ilaç kullanıyorlar.koku filan yok. sadece mercimek kadar macun gibi birşey koyuyorlar bazı köşelere. 70-80 tl gibi bir şey. ve kökünü kurutuyor. biz de lojmandaydık. anca böyle kurtulduk..

Valla ben toz koydum,tabletler gerektiği kadar etkili değil kanımca.. Kağıtların üstüne az az döktüm, köşe bucak koydum.. Ve hatta eskileride apartmanın kenarlarına döktüm.. 1 tane kalmadı çok şükür, ama çocuk var sen koyamazsın..

Karşıyakayla bayraklıda çok var. Bornovada da var. Alsancağı bilmiyorum valla. Ama bizim burda yok, gel sen buraya
sizin orası yüksek ve yeni yerleşim yeri sanırım .Burası eski muhit .ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy içim kalktı

ddt mi ?kızım büyük aklı eriyor ama eve başkası girer misafir filan sorumlu olmak istemem .
Bir cinayetten yargılanmam eksikti .. D

Benim halamlar 4 bloktan oluşan 3 katlı apartmanda oturuyorlar. Dediğin gibi böcekler istila etmiş. Bütün komşular bir olup ilaçlamayla konuşup dip bucak bodrum çatı her yeri ilaçlatmislar

Ama halamların bloktaki o böcekler ilaçtan kurtulmak için yan bloğa kaçmışlar oysa ordakilerin bi şikayeti yokmuş

Ordakilerin fark edince durumu dört bloğu tamamen ilaçlatmislar iki gün eve girme yasağı vardı.böylelikle kurtuldular.

Hatta bi sure sinek bile evlerine giremedi

Sana bir böcekten kurtulma hareket planı yazayım :) çok ugrasmıslıgım vardır..
1.Banyo,mutfak yada tıvalette gider varsa onlara şu mermer gibi ağırlıklar varya onlardan al.Sürekli kapalı kalacaklar
2.Duşun gideri banyo yapıldıktan sonra kapatılacak
3.Balkona biz sineklikli kapı yaptırdık,tabi camların da var.. Süper işe yaradı.. Örümcek ,karınca bile giremiyor
4.çamaşır makinesi, bulaşık makinesinin borularının giderlerinin yanlarında bir miktar açıklık kalabiliyor oraları sıkıca bantladım
5.lavobolara ''lavobo açıcı ve kaynar su'' döktüm
6.toz ilaçtan kagıtların üzerlerine az az dökerek, özellikle banyo ve mutfakta tezgah altı,lavobo arkası,dusa kabinin altı(tabi ıslanmıcak yerlere), odalarda koltukların kimsenin gecmediği yerlere ilaç koydum
7. ha unutmadan dip-köşe silikonladım ve hatta farkettim ki yan daireden bize ufak bir geçiş var,kalorifer borusundan orayı alcıladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…