Vesselam hepinize hikayem okadar uzunki nerden baslym bilmoyrum umarim fikirlerinizi sunar rencide.etmeden akil yurutmeme fayda saglarsiniz. Universte yeni basladigim donemde bir cocukla tanistim akraba miz daha once hic kimseeyle cikmadim sevdimmi soguyamyrm korkularim vardi hep. Tam 4 yil oldu bir konusyrz bir konsmyrz ben tesetttrluyum ama tam hakkinida vermyrm bu cocuk acilmami istyr o kadr sevyrmki zaten ortuude sikiyrdu beni hakkini vermyrdm acilmak daha rahat daha seviyrm ama ailem izin vermyr onlarn baskisi ile ortuluym . O cocukalda konsyrm ama arkadas gibi uni bitti kpss ye girdim atanrm sonra kimse bana karsmaz dedim ama sinavim kotu gecti. Kendimi o kadaf cirkin ve aciz hiissdyrmki arkadas olmamiza ragmen her hafta foto cek yolla diyr 4yil boyunca ustelik sevmyrm dedigi halde. O kadr sikildim bunalimdayimki disari cikmak ostemyrm cunku kafami ortunce daha kotu hhssdyrm oturup aglamak istyrm sinavimda kotu gecti kiz kardeslerim evlendi annemin baskisi ile ayni evde tek basima nasil kalcm bilmiyrm kafayi yemek uzereyim eve kapattim kendimi calisrsam belki kafam dagilir dedim ama yok nereye basvurdu isem bos tecrubesiz.olusum belki dis gorunusim hep red cevabi almama neden oldu. Surekli aglama modundayim kafayi yemek uzerym
Anlamadım sevmiyorum mu diyor ...
allah aşkına şu sesli harfleri kullanmak çok mu zor
allah aşkına şu sesli harfleri kullanmak çok mu zor
kimlik karmaşası yaşıyorsunuz galiba.Tam oturtamamışsın ne yazık ki kişiliğini.Amacım yargılamak değil,yanlış anlama.Yazma şeklinden yaşının da küçük olduğu belli.Bir erkek için değerlerinden vazgeçme.O eğer seni sevse örtünle kabul eder zaten.Ama sorun şu ki sen hiç istemiyorsun örtüyü.Bütün sıkıntın da bu sanırım.İstemediğin bir şeyi yapıyor olmak hayatının her alanını etkiliyor.
konu karmakarışık anladığım tek şey AKRABANA aşıksın.. az önce bir konu vardı benim tavrım net kardeşiniz o sizin ya akrabaya nasıl o gözle bakıyorsunuz.. önce bu düşünceden arının..
kapalılık ta zorla olacak bir şey değil.. bence ailenize söyleyip açılın..
bizim oturduğumuz sokakta bir arkadaşım vardı bildiğin çarşaflı herşey günah tı onun için cep telefonu bile gavur malı yani...
sonra biriyle tanıştı nişanlıyken açıldı şu an evli maaşallah ben onun yanında tesettürlü kalıyorum o derece ..
o yüzden başı kapalı olanların %50 sini samimiyetine inanmıyorum
Allah herkese hidayet versin...
Haklisin dokunmatik telefonda yazmaya alisik degilim o yuzden kolayina kaciyorum
üniversite mezunu olmak sesli harfleri ekarte etmek demek mi bu nasıl bir yazı türüdür...bölüm neydi? bu arada ana baba baskısıyla örtünüyorsanız hiç durmayın açın zira Allah(C.C)'ı kandıramazsınız...
Vesselam hepinize hikayem okadar uzunki nerden baslym bilmoyrum umarim fikirlerinizi sunar rencide.etmeden akil yurutmeme fayda saglarsiniz. Universte yeni basladigim donemde bir cocukla tanistim akraba miz daha once hic kimseeyle cikmadim sevdimmi soguyamyrm korkularim vardi hep. Tam 4 yil oldu bir konusyrz bir konsmyrz ben tesetttrluyum ama tam hakkinida vermyrm bu cocuk acilmami istyr o kadr sevyrmki zaten ortuude sikiyrdu beni hakkini vermyrdm acilmak daha rahat daha seviyrm ama ailem izin vermyr onlarn baskisi ile ortuluym . O cocukalda konsyrm ama arkadas gibi uni bitti kpss ye girdim atanrm sonra kimse bana karsmaz dedim ama sinavim kotu gecti. Kendimi o kadaf cirkin ve aciz hiissdyrmki arkadas olmamiza ragmen her hafta foto cek yolla diyr 4yil boyunca ustelik sevmyrm dedigi halde. O kadr sikildim bunalimdayimki disari cikmak ostemyrm cunku kafami ortunce daha kotu hhssdyrm oturup aglamak istyrm sinavimda kotu gecti kiz kardeslerim evlendi annemin baskisi ile ayni evde tek basima nasil kalcm bilmiyrm kafayi yemek uzereyim eve kapattim kendimi calisrsam belki kafam dagilir dedim ama yok nereye basvurdu isem bos tecrubesiz.olusum belki dis gorunusim hep red cevabi almama neden oldu. Surekli aglama modundayim kafayi yemek uzerym
Birincisi akaraba kardees ne alaka hukukta bile sade bi ve ikinci derece akaraba ile evlenmek yasak 3derece yani kuzenler ile evlilkk yapilabilir hukuk modern acidan ornek verdimki mantikli olan bu. Ayrica oylede degil tam olarak bizim koyden komsuyuz akraba diyoruz biz isin asli akraba da degil
Yukarda neden boyle kotu yazdigimi acikladm arkadasim. Dokunmatik telefon o yuzden yazmaktan zorlaniyrum. IKTISAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?