- Konu Sahibi nightingale62
-
Allah analı babalı büyütsün.Eşimin kuzeninin bebişi de oldu kız. Bizde ona birşey almak istiyoruz ama daha bakamadım.
Üşengeçlik tam gaz devam ediyordu. Bende görüşmeyeli :)
Şansa bak ben de çok uykusuz gece geçirdim, tam tersiGunaydiinnDün biraz yoğundum. Yeğenimin esyalari götürdüm. Orada annemler diğer yeğenlerim falan çoluk çocuk kalabalıktı ben birşey yapmadım. Aksamda hem kızımın hem yeğenimin doğum günü için pasta kestik sonra kalktik eve geldik. Gelir gelmez de uyumuşum o yüzden yazmaya pek fırsatım olmadi.
Yegenimin dogum günüydü, Kızımın 1 hafta sonra ama gelinimiz dogum yapar o sira hem bebek hem doğum günü vs uğraşmayalım diye dün yaptik dogum günlerini. Gelinimizde bugün doğurduŞansa bak ben de çok uykusuz gece geçirdim, tam tersikızının da mı doğum günü ? Kutlu olsun, nice yıllara
Ooo hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünYegenimin dogum günüydü, Kızımın 1 hafta sonra ama gelinimiz dogum yapar o sira hem bebek hem doğum günü vs uğraşmayalım diye dün yaptik dogum günlerini. Gelinimizde bugün doğurdudun biraz yorduk galiba sabaha bebis geldi
Sen de benim gibi banyoyu yazmaya başladınMutfak toplandı, makineye yerlesti✔
Yatak odası toplandi✔
Banyo yapildi ✔
Baska da birşey yok. Biraz kuruyemiş yiyip esimle film izler uyurum
Onceden de yazmıştımSen de benim gibi banyoyu yazmaya başladınben de severim
Evet yazmıştınOnceden de yazmıştımbazen banyo yapmak bile yük gibi geliyor
Benim kızım uyurken hemen girip çıkmam gerekiyor. Çok seviyor suyu. Banyo yaptığımı görse çıldırıyor benide yaptır diyeEvet yazmıştındoğru yaa. Bana hayret gelmiyor. Anca çok bitik olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?