- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 123
- 29
- Konu Sahibi maviumuttur-
-
okuduğuna eminimSelaam başlıkta da yazdığım gibi 2 sene tuttugum kalın Günlüğümü sevgilime vermiştim evde annem okursa diye şimdi ayrıldık nasıl alacm bilmiyorum .
Yani mesaj atamam döneceği varsa da dönmez mesaja cevap da vermez gidip karşısına mi dikilsem ?
Neden verdim derseniz de uzun süre çıktığımız için verdim oda okumayacagina söz verdi.(bendekide nasıl bi güvense) ayrıca benim için çok önemli yani nasıl isteyeyim ? Yardım lütfen
Okuduğunu tahmin ediyorum yapmaz dediğim onca şeyi yaptıktan sonra da ya bana derse yaktim attım falan o zaman ne tepki vercem ?
Benim için değerli bi günlük yoksa derdim kalsın onda
Bu arada annem okusa bayağı beni evden atardi bilirsiniz işte günlük insan herseyini yazıyor yanı erkek arkadaşmi falan yazmıştım ne bileyim öyle abes bişey yoktu ama annem görse kötü olurdu benim için
Bayağı kötü ayrıldık arasam acmayacak rezilligimle kalcam :)Direk arayıp iste sonuçta senin eşyan o. Kötü mü ayrıldınız sevgilizden
Aynen artık pcye yazıyorum ama eski günlüğüm o değerli bayagi haklısınız istemeleiyimbence günlüklerini bilgisayarda şifreli dosyada tut hem saklaması kolay hemde böyle derdin olmaz okudu okumadı bilmemne. ayrıca eski sevgilinden istemekten başka çaren yok zaten
Umarim büyük bi kavga çıkmaz :)ne halin varsa gör de ne diyeceksin ki başka..
okumuştur, çok önem vermiyorsan boşver bırak kalsın, belki de atmıştır bir kenara.
ille de almam lazım diyorsanız, ya ortak biriyle iletin size kargolasın, ya da mecbur mesaj yazın, sadece günlüğümü kargola deyin.
Aynen yapabilitesi varşimdi aklıma geldi madem kötü ayrıldınız, mikropluk yapıp ailene kargolarsa, bence hiç günlüğünü aklına bile getirme adamın bırak unutsan.
Selaam başlıkta da yazdığım gibi 2 sene tuttugum kalın Günlüğümü sevgilime vermiştim
Bayağı kötü ayrıldık arasam acmayacak
Aynen yapabilitesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?