- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi maviumuttur-
-
Normalde düzenli her gün makyaj yapıyosanız onun yanına giderken de yapın.
Bu sefer de bi ayrıldık bak saldı kendini çöktü dicek cünkü. Daha önce öküz bi arkadasım eski sevgilisi hakkında demisti böle. Erkekler cok fenalar ya
Bence gizlice evine girip günlüğünü geri al..şaka bi yana karakterli biriyse günlüğünü verir zaten bi işine de yaramaz ama karaktersiz biriyse vermez sırf giciklik olsun diye ya da size karşı kullanmak icin... eveet hemde bu sayede karakterini çözmüş olursunuz
Yalnız bunu nasıl yedin arkadaşım ya
"Okumayacağım söz ama günlüğünü bana ver"
"niye"
"hiiiç öylesine aşkım"
Yanlış anlamadıysam sevgilinle 4 senedir beraberdin 2 senedir tuttuğun bir günlüktü.Kimse dikkat etmemiş ama yine yanlış anlamadıysam günlüğün içinde başkalarına yazılmış '' ne kadar da tatlı '' gibi cümleler var.Bence sevgilin bunu okudu ve senden ayrıldı.Üzgünüm günlüğü vermekle hata etmişsin.Bende bir ara tutuyordum ama ben sevgilim okusun diye yazıyordum daha sonra beraber okuduk zaten.Ama sen görmemesi gereken şeyler yazmışsın ve neredeyse al bunu oku ama görme duyma bilme demişsin.
En son günlük tuttuğum da 15 falandim.
İç camasir cekmecemin en altina koyuyordum sakliyordum.
Sonra annem bulup okumuştu bende sobasi olan arkadasimin evine gidip yakmistim :)
Çok tehlikeli bence bu isler.
Dur ben gider alırım şimdi
Normalde hic makyaj yapmıyosan baska tabi.Normalde hiç yapmam yani pudra bile sürmem şimdi azck yapsammi diye düşünüyodum da vazgeçtim aman ya :)
Karakterini cozsem ne bu saatten sonraaa kendini belli etti zaten
Ya öyle degil ben dedim annem temizlik yapcak sende kalsın okuma ama oda dedi söz okumam bana güven bende güvenip verdim
Evet onla çıktığımda da yazmıştım ama en baslarda yani sorun olmaz diye düşündüm dedim okumaz zaten
Cidden tehlikeli henüz başıma bişey gelmedi yani okumadi kimse eski erkek arkadaşım da okumamissa :) ama yazmak da çok rahtlatici ya hiçbişey onun yerini tutmuyor :)
Normalde hic makyaj yapmıyosan baska tabi.
Onun yanına giderken yapıp bi de üstüne sıcak davranırsan ona süslenmis gibi olursun.
Ama yapıp son derece de resmi konusursan adı ayrılık yaramış tüh be hoş kızdı aslında ayrılmasak iyiymis olur.
Ya da olmaz ahahahah bi makyaja bu kadar anlam yüklememek lazım. İste bunlar hep kadın zekası
E hadi bakalım o zaman. Sana Ajda Pekkan dan Bambaşka Biri ni armağan ediyorum.Kesinlikle çok ciddi olmayı düşünüyorum sanki umrumda değilmiş gibi beni hiç öyle görmedi çünkü ne zaman ayrıldık ben yalvardim agladim yani şu son 2 senedir öyleydi :)
Etkilenmemis mutlu gibi gözükmek istiyorum ve hafif bi makyaj iyi olabilir mi bilmiyorum bide koca ilişkiyo bi mesajla bitirdi şimdi karşısına çıkınca sasircak oda çok hos olcak :)
okuyup atmıştır, belki. ben yerinde olsam atması için dua ederdim, hep onda kalcğını bilme durumuu daha kötü
benim 3 5 fotom kaldı ondan diye içim gidiyor ya günlük nasıl verilir
Not: makyaj falan muhabbeti var işlem tamam sanırım :)
E hadi bakalım o zaman. Sana Ajda Pekkan dan Bambaşka Biri ni armağan ediyorum.
"Simdi gel de gör beni, bambaşka biri
Topladım dağılan kalbimin her köşesini
Ardından ağlayan o zavallı kız nerede simdi"
Rahatlamak iciin :)Ne diye gunluk tutuyorsunuz ki yahu
iste nolcakki..
Bayağı kötü ayrıldık yani mesaj atsam cevap vermez arasam açmaz böyle sadece kendimi küçük düşürrüm o yüzden drs programını buldum dersinin olduğu saatten bi saat önce gidip evinin önünde bekliycem öyle :)
mantıklı..ya da ortak bi arkadaş aracılığıyla da olabilir..
19 yaşımdayım ve onla ilgili şeyler yazıyrdu yani annem duysa kızardı bayagianlamadigim annenin okuyamayacagi kadar ozel seyler yaziyorsa icinde elin adaminda ne isi var onun yas kac
Normalde hiç yapmam yani pudra bile sürmem şimdi azck yapsammi diye düşünüyodum da vazgeçtim aman ya :)
Karakterini cozsem ne bu saatten sonraaa kendini belli etti zaten
Ya öyle degil ben dedim annem temizlik yapcak sende kalsın okuma ama oda dedi söz okumam bana güven bende güvenip verdim
Evet onla çıktığımda da yazmıştım ama en baslarda yani sorun olmaz diye düşündüm dedim okumaz zaten
Cidden tehlikeli henüz başıma bişey gelmedi yani okumadi kimse eski erkek arkadaşım da okumamissa :) ama yazmak da çok rahtlatici ya hiçbişey onun yerini tutmuyor :)
Kediye ciger emanet etmissin resmen topraga gomer yine vermezdim
Sifonun icine saklasaydin
Bdnde okuduğunu düşünüyorum artık yani aslında bakınca ben meraktan catlardm :)
Çok mantıklymis bidaha bişey saklarsam direk oraya saklycam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?