Günlüğüm sevgilimde kaldı nasıl alabilirim?

Yanlış anlamadıysam sevgilinle 4 senedir beraberdin 2 senedir tuttuğun bir günlüktü.Kimse dikkat etmemiş ama yine yanlış anlamadıysam günlüğün içinde başkalarına yazılmış '' ne kadar da tatlı '' gibi cümleler var.Bence sevgilin bunu okudu ve senden ayrıldı.Üzgünüm günlüğü vermekle hata etmişsin.Bende bir ara tutuyordum ama ben sevgilim okusun diye yazıyordum daha sonra beraber okuduk zaten.Ama sen görmemesi gereken şeyler yazmışsın ve neredeyse al bunu oku ama görme duyma bilme demişsin.

En son günlük tuttuğum da 15 falandim.
İç camasir cekmecemin en altina koyuyordum sakliyordum.
Sonra annem bulup okumuştu bende sobasi olan arkadasimin evine gidip yakmistim :)
Çok tehlikeli bence bu isler.

Normalde hiç yapmam yani pudra bile sürmem şimdi azck yapsammi diye düşünüyodum da vazgeçtim aman ya :)

Karakterini cozsem ne bu saatten sonraaa kendini belli etti zaten

Yalnız bunu nasıl yedin arkadaşım ya

"Okumayacağım söz ama günlüğünü bana ver"

"niye"

"hiiiç öylesine aşkım"

Ya öyle degil ben dedim annem temizlik yapcak sende kalsın okuma ama oda dedi söz okumam bana güven bende güvenip verdim

Evet onla çıktığımda da yazmıştım ama en baslarda yani sorun olmaz diye düşündüm dedim okumaz zaten

En son günlük tuttuğum da 15 falandim.
İç camasir cekmecemin en altina koyuyordum sakliyordum.
Sonra annem bulup okumuştu bende sobasi olan arkadasimin evine gidip yakmistim :)
Çok tehlikeli bence bu isler.

Cidden tehlikeli henüz başıma bişey gelmedi yani okumadi kimse eski erkek arkadaşım da okumamissa :) ama yazmak da çok rahtlatici ya hiçbişey onun yerini tutmuyor :)

Dur ben gider alırım şimdi

Normalde hic makyaj yapmıyosan baska tabi.
Onun yanına giderken yapıp bi de üstüne sıcak davranırsan ona süslenmis gibi olursun.
Ama yapıp son derece de resmi konusursan adı ayrılık yaramış tüh be hoş kızdı aslında ayrılmasak iyiymis olur.
Ya da olmaz ahahahah bi makyaja bu kadar anlam yüklememek lazım. İste bunlar hep kadın zekası

Kesinlikle çok ciddi olmayı düşünüyorum sanki umrumda değilmiş gibi beni hiç öyle görmedi çünkü ne zaman ayrıldık ben yalvardim agladim yani şu son 2 senedir öyleydi :)
Etkilenmemis mutlu gibi gözükmek istiyorum ve hafif bi makyaj iyi olabilir mi bilmiyorum bide koca ilişkiyo bi mesajla bitirdi şimdi karşısına çıkınca sasircak oda çok hos olcak :)

okuyup atmıştır, belki. ben yerinde olsam atması için dua ederdim, hep onda kalcğını bilme durumuu daha kötü

benim 3 5 fotom kaldı ondan diye içim gidiyor ya günlük nasıl verilir

Not: makyaj falan muhabbeti var işlem tamam sanırım :)

E hadi bakalım o zaman. Sana Ajda Pekkan dan Bambaşka Biri ni armağan ediyorum.
"Simdi gel de gör beni, bambaşka biri
Topladım dağılan kalbimin her köşesini
Ardından ağlayan o zavallı kız nerede simdi"

Ya valla biz diyoduk evleniriz oda söz verince aman dedim veriyim nolcak hem birine vermeliydim en çok da ona güvendim ayrılıncada aklima gelmedi o telasede şimdi düştüm derde :)
Aynen işlem tamam umarım da olur istediğim gibi bu arada benim de fotoğraflarm kaldi gerçi sildim dedi ama bilmiyorum ya :)

E hadi bakalım o zaman. Sana Ajda Pekkan dan Bambaşka Biri ni armağan ediyorum.
"Simdi gel de gör beni, bambaşka biri
Topladım dağılan kalbimin her köşesini
Ardından ağlayan o zavallı kız nerede simdi"

Aa cok tesekkureer cok da severim bu sarkiyi kendimi savaşa giden asker gibi hissettim

Ne diye gunluk tutuyorsunuz ki yahu
Rahatlamak iciin :)

mantıklı..ya da ortak bi arkadaş aracılığıyla da olabilir..

anlamadigim annenin okuyamayacagi kadar ozel seyler yaziyorsa icinde elin adaminda ne isi var onun yas kac

Kediye ciger emanet etmissin resmen topraga gomer yine vermezdim

Sifonun icine saklasaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…