• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlüğüm sevgilimde kaldı nasıl alabilirim?

Istemektense yeniden yazmayi tercih ederim..

Birde bigun hayatım roman olcaksa gunluk tutarım..suan öyle bi vaadle karşılaşmadım..oyuzden gunluk nıye tutulur anlamam..

Yeniden yazsam bu yaşım olacak ama onların yerini tutmaz ki :(
Istesem de ters bişey soylese ne bileyim soğuk davransa ağlarım ben napcam ya :(

Bu arada günlük yazmak rahatlatiyor deneyin deriim :)

Sizin günlüğünüzü ona vermeniz garip...

Onun bunu kabul etmesi daha garip...

Okumayacağına söz vermesi de en garibi.

Sizin "okumayacağım" dediği gün onun ne olduğunu anlamanız gerekirdi.

Bundan rahatsız olmayan, üstüne okumayacağını söyleyen insanın sizin mahreminize saygısı yoktur.

Laf olsun diye söz veriyor, sözlerini de tutmuyordur...
:KK14:

Öyle zaten bunu şu an net görebiliyorum çok güvendiğmden vermiştim ama vermemeliydim yani cocukluk gerçekten kesin okumustur şimdi almasam üzülürüm alsam verirmi ofo_O

Selaam başlıkta da yazdığım gibi 2 sene tuttugum kalın Günlüğümü sevgilime vermiştim evde annem okursa diye şimdi ayrıldık nasıl alacm bilmiyorum .
Yani mesaj atamam döneceği varsa da dönmez mesaja cevap da vermez gidip karşısına mi dikilsem ?
Neden verdim derseniz de uzun süre çıktığımız için verdim oda okumayacagina söz verdi.(bendekide nasıl bi güvense) ayrıca benim için çok önemli yani nasıl isteyeyim ? Yardım lütfen :KK43:
fazla ıyı nıyetlısın.gunlukte yazdıklarından dolayı bıttı belkıde..ama okuduguna emınım..mesaj at degerlı oldugunu ıstedıgını soyle yada gec karsısına ıste.sana aıt bırsey.yuz yuze gelmek ıstemıyorsan bırı ıle gonder al kardesın gıbı..
sevgılın okuyup ona laf verecegıne ,annen okusun daha ıyı dıye dusunuyorum.sana aıt bıseyı ıstemeye cekınme , senın ıcın bu kadar degerlı ıse...bıran once ıste cöpe atmadan

Yani tutup annenenize vermez herhalde. Bence istemenize gerek yok..
Yazmak insanı rahatlatıyor, takdir ettim yazmanızı, ama bunun daha güzel yöntemleri var madem cekiniyorsunuz, bilgisayarınızda bir word dosyası yapıp öyle yazın.

Yeniden yazsam bu yaşım olacak ama onların yerini tutmaz ki :(
Istesem de ters bişey soylese ne bileyim soğuk davransa ağlarım ben napcam ya :(

Bu arada günlük yazmak rahatlatiyor deneyin deriim :)
Ayrıldıgın sevgılın ters veya soğuk bısey söylediğinde neden ağlıyorsun ki?

Gunluk bahane mı yoksa?

fazla ıyı nıyetlısın.gunlukte yazdıklarından dolayı bıttı belkıde..ama okuduguna emınım..mesaj at degerlı oldugunu ıstedıgını soyle yada gec karsısına ıste.sana aıt bırsey.yuz yuze gelmek ıstemıyorsan bırı ıle gonder al kardesın gıbı..
sevgılın okuyup ona laf verecegıne ,annen okusun daha ıyı dıye dusunuyorum.sana aıt bıseyı ıstemeye cekınme , senın ıcın bu kadar degerlı ıse...bıran once ıste cöpe atmadan

Ben gitmesem vermez çok kinlidir yani belki benle bile vermez evet değerli bayağı
Yazdıklarımdan dolayı bittimi bilmiyorum açıkcası ama okumamıstr diye düşünüyodum hep aklıma gelmedi hiç aslında :(

Yani tutup annenenize vermez herhalde. Bence istemenize gerek yok..
Yazmak insanı rahatlatıyor, takdir ettim yazmanızı, ama bunun daha güzel yöntemleri var madem cekiniyorsunuz, bilgisayarınızda bir word dosyası yapıp öyle yazın.
Aslında kendime ait bi bilgisayarm yok ama yazıyorum şimdi şifreli bi programla ve kağıt kalemle yazmanin tadını vermiyor :)

Abi benim kaçırdığım bişey mi var ya?
Konu sahibinin başında içler acısı bi bela yok ki, "annenden korkup elin adamına verirsen böyle olur hak etmişsin" falan diyecek nası bi durum var ayırdına varamadım.
Adamın en kötü yapabileceği şey okumaktır zaten, içinde de kendisi yazıyormuş yani. konu sahibi dipsiz çukura düşmüş değil yani asdasf.
Kızım sen de git iste adamdan eğer senin için önemliyse, onda kalan bir eşyan bu sonuçta. Vermeyip napıcak, çok fakirler de sobada mı yakacak sanki anasını satim.

Ayrıldıgın sevgılın ters veya soğuk bısey söylediğinde neden ağlıyorsun ki?

Gunluk bahane mı yoksa?
bahane değil aslında gerçekten benim için çok değerli bi günlük ama bana ters bişey dese ağlarım yani çok sulugozum oda bana bağırır kötü olmasin hersey. :(

Ben gitmesem vermez çok kinlidir yani belki benle bile vermez evet değerli bayağı
Yazdıklarımdan dolayı bittimi bilmiyorum açıkcası ama okumamıstr diye düşünüyodum hep aklıma gelmedi hiç aslında :KK43:

Aslında kendime ait bi bilgisayarm yok ama yazıyorum şimdi şifreli bi programla ve kağıt kalemle yazmanin tadını vermiyor :)
bana ayrılık sebebınızı sız kendınız bu sekılde hazırlamıssınız gıbı geldı..
sana aıt bısey ıste yanı..ama attıysa bılemıyorum..bundan sonra mahremıyetınızı acmayın .. herkes sız gıbı degıl cunku...ayrıca elin ıyısındense , kendı kotunuz daha ıyıdır ..

Abi benim kaçırdığım bişey mi var ya?
Konu sahibinin başında içler acısı bi bela yok ki, "annenden korkup elin adamına verirsen böyle olur hak etmişsin" falan diyecek nası bi durum var ayırdına varamadım.
Adamın en kötü yapabileceği şey okumaktır zaten, içinde de kendisi yazıyormuş yani. konu sahibi dipsiz çukura düşmüş değil yani asdasf.
Kızım sen de git iste adamdan eğer senin için önemliyse, onda kalan bir eşyan bu sonuçta. Vermeyip napıcak, çok fakirler de sobada mı yakacak sanki anasını satim.

Hahah güldürdünz :KK49:
Kendi dışında yazanlarda var ne bileyim şunu çok tatlı buluyorum falan ergenlik seyleri :) istesem ters tepki almaktan korkuyorum sonuçta o kadar çıktık sevdim yani bana bağırsa :110:

Selaam başlıkta da yazdığım gibi 2 sene tuttugum kalın Günlüğümü sevgilime vermiştim evde annem okursa diye şimdi ayrıldık nasıl alacm bilmiyorum .
Yani mesaj atamam döneceği varsa da dönmez mesaja cevap da vermez gidip karşısına mi dikilsem ?
Neden verdim derseniz de uzun süre çıktığımız için verdim oda okumayacagina söz verdi.(bendekide nasıl bi güvense) ayrıca benim için çok önemli yani nasıl isteyeyim ? Yardım lütfen :KK43:
Günlüğünü annen okusaymış daha iyiymiş en azından sır tutardı...

Kalmasın o beniiim :)
bana ayrılık sebebınızı sız kendınız bu sekılde hazırlamıssınız gıbı geldı..
sana aıt bısey ıste yanı..ama attıysa bılemıyorum..bundan sonra mahremıyetınızı acmayın .. herkes sız gıbı degıl cunku...ayrıca elin ıyısındense , kendı kotunuz daha ıyıdır ..

Haklsiniz yani olabilir ama o kadar sinirlenip ayrılacağı bişey de yoktuki yani kızardı ama ayrilmalik mi bilmem okumaz asla diye verdim ama ibreti alem olsun :)

Yazdıklarımdan dolayı bittimi bilmiyorum açıkcası ama okumamıstr diye düşünüyodum hep

Demek ki bitmesine sebep olabilecek şeyler var günlüğünüzde. Bence geri istemeyin madem korkuyorsunuz annenizden o kadar aldığınızda ne yapacaksınız yine annenizden çok güvendiğiniz başka birisine mi emanet edeceksiniz? Önem verdiğiniz anılarınızı bilgisayar ortamında şifreli tekrar yazabilir saklayabilirsiniz. Günlüğünüzü unutun bence

Demek ki bitmesine sebep olabilecek şeyler var günlüğünüzde. Bence geri istemeyin madem korkuyorsunuz annenizden o kadar aldığınızda ne yapacaksınız yine annenizden çok güvendiğiniz başka birisine mi emanet edeceksiniz? Önem verdiğiniz anılarınızı bilgisayar ortamında şifreli tekrar yazabilir saklayabilirsiniz. Günlüğünüzü unutun bence

Yok yani annem bişey demez şimdi çünkü küçükmüsm o zaman 2 3 sene öncesi yani o zaman duysa kizacagi şeyler

Yazdıklarımdan dolayı bittimi bilmiyorum açıkcası ama okumamıstr diye düşünüyodum hep aklıma gelmedi hiç aslında :KK43:

Onu düsünemedim ben, cok özür dilerim...
Sifreli bir program derken, telefondan mı yazıyorsunuz? Ortak kullanılan bilgisayardan mı?
Eger sonradan okumuyorsanız, yazıp yırtıp atın aynı hissi vermiyor diyorsunuz cünkü.

Back
X