• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlüğüm

Hayir değişmez ben adamı bir senedir tanıyorum ve hic degismedi hep aynı saygısız tavırlarda
Arkadasim da evlenince duzelir dusuncesi ile evleniyor ben gerekeni söyledim bundan sonra yorum yapmama karari aldim
degismez ama ayri olacaginiz icin kendi duzenin olur, cekirdek aile olarak yaşarsınız ve disari cikmama yasagin kalkar çünkü evin hanimi olacaksin, ihtiyaclari sen karsilamak.zorundasin :KK66:

Hayir sen benim kocamsin ben de karınım kölen degil, yetişkin bir insanim, anneyim diyeceksin

madem sorumluluk alamayacak ne diye kacirmis seni? Evlenip kendine es yaptiysa sorumluluklarina da katlanacak
Evlenme olgunluguna erismis insan bir zahmet evini gecindirsin
Ana baba onu buyutup bu yasa getirmis artık onlarin yapmak zorunda olduğu bir sey yok, kayinpederin hakli bakmak zorunda değil

psikolog ise yaramaz çünkü sen bir birey gibi yaşamıyorsun, köle gibi yasiyorsun
Normal.bir insanin hayatinda sosyallik de olur, disari cikar yuruyuse gider, komsu/arkadaslar ile bulusur oturur bir kahve icer sohbet eder
Yeri gelir yalnız kalir
Sizde (yani evde) kisisel.alan yok ki

Ah be yavrum yaaa daha küçücüksun senden buyuk kardeslerim var onlara bile evladim gibi bakarım sen daha 16 iken bu hayata zorlanmissin
Keske sikayetci olsaydın adam sana vaat ettiği hayatı mi yaşatiyor sanki?
Bence bundan sonra kendi hayatinin iplerini al, onu dinleme ya da her adımın icin izin alma
Sert ciktin devamını getir, ben kurda gideceğim yeni seyler öğrenmek istiyorum diyeceksin ya da çalışmak istiyorum de ve is ara madem aynı evdesin en azindan aksama kadar onlari gormezsin
Evinizi ayırırken de esine yardim etmis olursun
Çok haklısın ablam bundan sonra kendimi ezdirmek yok fena derseler desinler kimseye acıma yok

Bugün bayram sabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptık kaynanamın kayınpederimin elini falan öptük bayramlaştık inşallah bu bayram huzurlu geçer saygılarrr:KK52:

Kızlar ben psikolojik olarak kendimi en dipte hissettiğim anda başladı bu takıntılar nasıl durdurucam bu gidişatı sürekli temizlik yapıyorum kapı kollarına ışık açılan yere dokunamıyorum tuvalete her girdiğimde ayaklarımı yıkıyorum temizlik hastalığınamı yakalandım ki:temizlik::21::olamaz:

Eşim yoğun bakımda yarın ameliyata alacaklar bi duayı çok görmeyi yavrumun hatrı Allah rızası için

Back
X