Canım yok etmek sorun değil yok ederim. Zaten bu adam evli çoluğu çocuğu var. Mesela bana facemi kapattırdı kendi de kapattı facede bu kişi bende ekliydi çok önceden arkadaşlık göndermişti kızının resimlerini falan göstermişti. Bugün aradı bu adam senin facede ekliydi diye evet dedim. Bana seni çok yanlış tanımışım dedi. Akşam defalarca mesaj attım tek bir cevap yok adam resmen beni terk etti.
yok ben başkaları da okumasın bundan sonra diye dedim.aranızda şuan birşey olur diye kastetmemiştim.
çok da üstüne düşme derim kıskançlık sanrıları yaşıyor bu tip durumda ne kadar üstüne düşersen o kadar seni yıpratır bu sancısının geçmesini bekle biraz. en sonunda çocukluk ettiğinin farkına varacak elbet. ama sen ne kadar alttan alırsan o kadar suçlu çıkartır seni suçun olmasa dahi, hıncını seni yıpratarak almaya çalışır. senin sevdiğini bilsin yeter gerisini kendi içinde halletmek zorunda. çok üstüne düşersen bu muhabbet oldukça uzar. terkediceğini sanmıyorum bence, bi süre sonra napıyorum ben deyip aklı başına gelicek, tabi o buhranlı durumdan çıkarması lazım kendini.