Günlüğümü okumuş

Canım yok etmek sorun değil yok ederim. Zaten bu adam evli çoluğu çocuğu var. Mesela bana facemi kapattırdı kendi de kapattı facede bu kişi bende ekliydi çok önceden arkadaşlık göndermişti kızının resimlerini falan göstermişti. Bugün aradı bu adam senin facede ekliydi diye evet dedim. Bana seni çok yanlış tanımışım dedi. Akşam defalarca mesaj attım tek bir cevap yok adam resmen beni terk etti.

yok ben başkaları da okumasın bundan sonra diye dedim.aranızda şuan birşey olur diye kastetmemiştim.
çok da üstüne düşme derim kıskançlık sanrıları yaşıyor bu tip durumda ne kadar üstüne düşersen o kadar seni yıpratır bu sancısının geçmesini bekle biraz. en sonunda çocukluk ettiğinin farkına varacak elbet. ama sen ne kadar alttan alırsan o kadar suçlu çıkartır seni suçun olmasa dahi, hıncını seni yıpratarak almaya çalışır. senin sevdiğini bilsin yeter gerisini kendi içinde halletmek zorunda. çok üstüne düşersen bu muhabbet oldukça uzar. terkediceğini sanmıyorum bence, bi süre sonra napıyorum ben deyip aklı başına gelicek, tabi o buhranlı durumdan çıkarması lazım kendini.

Canım yok etmek sorun değil yok ederim. Zaten bu adam evli çoluğu çocuğu var. Mesela bana facemi kapattırdı kendi de kapattı facede bu kişi bende ekliydi çok önceden arkadaşlık göndermişti kızının resimlerini falan göstermişti. Bugün aradı bu adam senin facede ekliydi diye evet dedim. Bana seni çok yanlış tanımışım dedi. Akşam defalarca mesaj attım tek bir cevap yok adam resmen beni terk etti.

Bu lafı bir kere daha etmişti.
Yanlış hatırlamıyorsam,eski sevgilisi de bunun muayenehanesine gelmişti.
O yanlış olmuyor ama bu oluyor.
İnsan herkesi kendi gibi zanneder mi desem ne desem..
Kendi küsen kendi barışır.:23:

Komplekse girmiş olabilir. Ne tür sözler yazdığınızı bilmiyorum ama ona söylemediğiniz aşk sözcükleri falan görmüştür. Ne olursa olsun haksız bence. Sonuçta kaç sene önceki olay. Siz bir adım atmadan bekleyin seviyorsa arayacaktır.

yok ben başkaları da okumasın bundan sonra diye dedim.aranızda şuan birşey olur diye kastetmemiştim.
çok da üstüne düşme derim kıskançlık sanrıları yaşıyor bu tip durumda ne kadar üstüne düşersen o kadar seni yıpratır bu sancısının geçmesini bekle biraz. en sonunda çocukluk ettiğinin farkına varacak elbet. ama sen ne kadar alttan alırsan o kadar suçlu çıkartır seni suçun olmasa dahi, hıncını seni yıpratarak almaya çalışır. senin sevdiğini bilsin yeter gerisini kendi içinde halletmek zorunda. çok üstüne düşersen bu muhabbet oldukça uzar. terkediceğini sanmıyorum bence, bi süre sonra napıyorum ben deyip aklı başına gelicek, tabi o buhranlı durumdan çıkarması lazım kendini.

Bana haklısın senin hiçbir suçun yok diyor elimde değil diyor. Benim facemde ekli olmasına anlam veremiyormuş. Ne amaçla birbirinizi eklediniz ki evli adam diyor. Ben anlatmaktan usandım kendisi bana neler yaptı bir bilsen terk ederse de etsin keyfi bilir... senin erkek arkadaşın sanırım kıskanç aslında bizimki pek kıskanç değildir ama niye böyle yaptığını anlamıyorum.

Ne ayıp, insan bir başkasının hatıra defterini habersizce nasıl okur?:53:

Bugün hatıra defterini okuyan yarın telefondaki mesajlarını karıştırır...

Bu lafı bir kere daha etmişti.
Yanlış hatırlamıyorsam,eski sevgilisi de bunun muayenehanesine gelmişti.
O yanlış olmuyor ama bu oluyor.
İnsan herkesi kendi gibi zanneder mi desem ne desem..
Kendi küsen kendi barışır.:23:

Biliyorsun canım onun çetrefelli hikayeleri bitmez tabi o erkek ya ne olacak...
Belki bugün yanına giderim veya sert bir mesaj yazarım artık kendisi billr. Ben böyle diyorum ama sık aramasına alışmışım ya içim acıyor sürekli elim telefonda

Ne ayıp, insan bir başkasının hatıra defterini habersizce nasıl okur?:53:

Bugün hatıra defterini okuyan yarın telefondaki mesajlarını karıştırır...

Telefonumu da karıştırıyor ki facede çanak okey oynuyordum ona bile karışıyordu. Ben çok taviz veriyorum ama bunun önüne de geçemiyorum. Bana sen olsa sende okurdun diyor...

Komplekse girmiş olabilir. Ne tür sözler yazdığınızı bilmiyorum ama ona söylemediğiniz aşk sözcükleri falan görmüştür. Ne olursa olsun haksız bence. Sonuçta kaç sene önceki olay. Siz bir adım atmadan bekleyin seviyorsa arayacaktır.

Hani sevdiğine duygularını tam belli edemezsin de içinde yaşarsın ya o defter öyle bir şeydi.

benimde varr günlüklerim 5 yıldır yazarım bi ikitanesini yırttıp attım tabi...
Ama çok ayıp okuması !!saygı nerde yaa.hadi okudun diyelim niye bozluosun ondan önce kimseyi sevmek hakkın yokmu senin..ne garip bu erkekler ya

bence sende tavrını al kocan değil bişey değil izinsiz niye okurki..benim eşim gözünün önünde durduğu halde okumaz...yüz vermeki hatasını anlasın eski şeyler için yıpratmayın ama kendinizi...

Telefonumu da karıştırıyor ki facede çanak okey oynuyordum ona bile karışıyordu. Ben çok taviz veriyorum ama bunun önüne de geçemiyorum. Bana sen olsa sende okurdun diyor...

arkadaşım asla yapma bunu işte..kısacası çok yüz bulmuş canım sanıyorki her istediğini yapabilir nasılsa sen boyun eğiyon yani..oyuna nasıl karışıyor pek anlamadım oynamamı diyor yani??onda ne varmışki??telefon karıştırmak güvensizliktendir ona görede güveniyordur ama aslında değil..saygısızlık ve güvensizlik o..asla ne defter ne tel karıştırılır..istese yada istesen zaten anlaşılır yani..önüne geçemiyom deme geç..

Senden izin almadan senin geçmişinle ilgili şeyleri okuması çok büyük terbiyesizlik, hadi okudu seni bunlarla yargılamaya kalkması dahada kötü. Onunla beraberken değil ondan önce yaşadığın şeyler yüzünden seni yargılayacaksa sen onu bırak bence... Saygısız, kendi geçmişini eminim hiç düşünmüyordur ve direk sana odaklanmıştır. Bencil...

E.arkadaşınla ilşkiniz nasıl bilemiyorum ama ben olsam tavrımı koyardım, bilemiyorum belki de benim ilşikilerimde bi sorun vardı:61:

İki ciddi arkadaşlığım oldu, asla telefon karıştırmak, face'ye bakmak (gerçi bu tür hesaplarım yoktur) gibi şeyler olmamıştır.

Birbirimize asla emirli cümleler kurmamışızdır, her şey rica ile olmuştur.

Ha son arkadaşım "midemden mi uyduruyorum" gibi yakışıksız ve saygısızca bir ifade kullanmıştır, bu bitirmem için yeterli nedenler arasındaydı zaten....

Arkadaş olabilirsiniz, evli olabilirsiniz ancak sizin de size ait, özel ve paylaşılmasını istemeyeceiniz konular, eşyalar olabilir. Bu konuların konuşulmaması, eşyaların karıştırılmaması saygı gereğidir diye düşünüyorum.

Hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme canım..

benimde varr günlüklerim 5 yıldır yazarım bi ikitanesini yırttıp attım tabi...
Ama çok ayıp okuması !!saygı nerde yaa.hadi okudun diyelim niye bozluosun ondan önce kimseyi sevmek hakkın yokmu senin..ne garip bu erkekler ya

Ben de iki yıl boyunca yazmıştım yıllar sonra açıp okuyunca güzel oluyor ama ablama imha etmesinl söyledim. Blr de şu var hangimiz o yaşlarda çılgınlık yapmadık ki.. Hepimizin böyle hikayeleri vardır.

arkadaşım asla yapma bunu işte..kısacası çok yüz bulmuş canım sanıyorki her istediğini yapabilir nasılsa sen boyun eğiyon yani..oyuna nasıl karışıyor pek anlamadım oynamamı diyor yani??onda ne varmışki??telefon karıştırmak güvensizliktendir ona görede güveniyordur ama aslında değil..saygısızlık ve güvensizlik o..asla ne defter ne tel karıştırılır..istese yada istesen zaten anlaşılır yani..önüne geçemiyom deme geç..

çanak okey bir ara çok oynuyordum. Oyun esnasında mesajlaşıyorsun ya ben hiç yazışmazdım ama mesaj ile rahatsız edenler oluyordu o yüzden kızıyordu bir ara hastalık gibi her fırsat bulduğumda oyundaydım. Zaten aramıyor sormuyor...

bence sende tavrını al kocan değil bişey değil izinsiz niye okurki..benim eşim gözünün önünde durduğu halde okumaz...yüz vermeki hatasını anlasın eski şeyler için yıpratmayın ama kendinizi...

Hadi ya hiç mi bakmaz aslında bende bakarım merak ederim güvensizlikten değil aslında meraktan.

Senden izin almadan senin geçmişinle ilgili şeyleri okuması çok büyük terbiyesizlik, hadi okudu seni bunlarla yargılamaya kalkması dahada kötü. Onunla beraberken değil ondan önce yaşadığın şeyler yüzünden seni yargılayacaksa sen onu bırak bence... Saygısız, kendi geçmişini eminim hiç düşünmüyordur ve direk sana odaklanmıştır. Bencil...

Evet bencil canım hatta fazlasıyla kendisi üniversite yıllarında kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış benciliği buradan belli

Bu mesaja çok güldüm saygısız ve bencil gerçekten doğru tespit:27:

Evet bencil canım hatta fazlasıyla kendisi üniversite yıllarında kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış benciliği buradan belli

Ya meslek ayırt etmek doğru olmasa da yine de bende şöyle bi düşünce hakim..

Doktor, hakim, özel harekatçılar yani hızlı düşünüp karar vermek zorunda olan kişiler hakikaten bencil oluyorlar...

Çünkü daima doğru yaptıklarını iddia edip dururlar...

Arkadaşın bu meslek gruplarından mı?..:1:

Öyleyse işin gerçekten zor

Back
X