Aşılama günlük bebe asprini alıp gebe kalan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günlük bebe asprini kulanıp hamile kalan varmı

• bunu deneyen bir arkadaşım hamile kaldı

OY: 0 0,0%
  • bende bu ay deneyiyorum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

sissem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
188
12
118
Niğde
benim bir arkadaşıma doktor günlük bebe aspirini kulan hamile kalırsın demiş gerçekdende 6-7 ay sonra arkadaşım hamile kaldı şimdi bende deniyorum bakalım
gerçekden banada yarıyacakmı daha önce kullanan varmı?

peki arkadaşın sorunu neymişki asprinle hamile kalmış bizede anlaırmısın bende daha önce duymuştum ama inanmaıştım demek doğrumuş eğer öyle ise bizde kullanalırız yeterki iyi gelsin canım

merhaba kızlar,benim doktorum aşılamadan sonra hergün 1 tane kullanmamı önerdi.ne kadar faydası var bilmiyorum ben 3. aşılamamım sonucunu bekliyorum...........

benim bir arkadaşım 2 kere hamile kaldı ikisinin de kalbi durdu doktor bunun nedeni olarak kanının koyu olabileceğini söylemiş 3. hamilelikte asprin veririz demiş

35 sevi 35 canım kusura bakma ancak şimdi cevap yazıyorum
benim arkadaşımın ve eşinin hiç bir sorunu yokmuş ankarada bir doktora gitmiş orta ona söylenen bebe hapı kanı sulandırıyormuş buda yumurtanın daha kolay dölenmesini sağlıyormuş
internetdende araştırdım %40 gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş bende başladım bakalım

hiç duymamıştım çok ilginç kızlar eminmisiniz böyle bir şey olduguna

abartmamak koşuluyla doğru olduğunu dydum bu ara bende her gün bir tane içiyorum..genelde kanı koyu planların düşük riski olduğu için kanı sulandırsın diye tavsiye ediyorlar inşallaahhhhh kızlar aspirinin zararı olmaz çok almamak koşuluyla...

sağol canım bende içebilirim herhalde ama benim midem sorun işte dokunursa diye korkuyorum yara var midemde benim asprin yasak bana ama bebek için herşeyi yaparım vallaha şimdi hayıt tohumu içiyorum çok acı soğan kürünede başlıcam benim fsh ım çok yüksekde ondan bebeğim olmuyor allah hepimize bebk sevgisini tattırır inşallah dualarım hepimize:1hug:

sağol canım inşallah temenilerin gerçekleşir
bende bir çok şey denedim ballı karışımlarmı dersin ,incir kürlerimi dersin...
geçen ay birinci aşılamamıda oldum tutmadığı gibi kist oluştu aslında artık eskisi kadar ümitlenmiyorum
ama martda eşimin isteği üzere ikinci aşılamamıda olacam oda olmazsa artık ya pes diyecem yada tüp bebek yapacağız bendeki bu şansla onunda tutacağını sanmıyorum

merhaba banada doktor aspirin atmamı söyledi. günde 1 tane. birde glucophage atıyorum oda 1 tane.
bu ay klomende kullandım. hayırlısı olur insallah.

işallah dediniz gibidir arkadaşlar bende buay başlım bakalım hani denize düşen yılana sarılr derlerya bizimkide ohesap gecen ay aşılama oldum ama tutmadı bu ay eşime keçi boynuzunun iyi geldigini söylediler bende bunu denerim işallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim:kafamçokkarıştı

kanla alakalidir kesin...
valla bende pazartesi bi doktoruma sorayim nedir neyin nesidir diye..sonra bende yazarim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…