• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNLÜK EV TUTMAK..

Taktik iyimiş. Telif hakkına sahip mi peki?
Tövbeler olsun iyi yaptın kız.
Ayrıca çıkma teklifi mi kaldı? Ortada

merhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
ŞİMDİ DAHA ONCE BOYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞAN VARMI SORMAK İSTEDİM..
Adam yiyici
Net

Çikma teklif etme olayını çok yanlış anlamış .Nereye çıkacaksa ev tutuyor hanzo:sinirli:

Cıkma teklifi var mi hala benim lise donemlerimde son demlerini yasiyordu o is.
Gunluk ev tutmak ve teklif etmek ne kadar basit biri oldugunu gosterms sana

Çok romantik sakın kaçırma böyle ince düşünceli öküzü :KK200:

Bu günlük evlerde düşüncesi kötü insanlara ne çok yaradı ya. Bi an önce yasaklanmalı bence . Konu sahibi tepkin iyi olmuş kanmayın bu kendini bilmezlere.

iyikide göztermiş gerçi boyle sapık insanlar fazla uzatmazlar hemen belli eder niyetini

aptal işte hala büyüyememiş abaza ergen allah boyle kotu düşünen insanlardan uzak tutsun bizi

Allahtan karşıma böyle sapıklar çıkmadı. Sinir bozucu bi durum.
Kabul etmemen iyi olmuş.
Sonuç ne şimdi?

Back
X