Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pfff arkadasi icin yaziyordur kesinE profilinde evli yazıyorrrr seninnnnn
ldfkjgüeptohjwrt4e6r8er7gqlkrhgeırjg ogoer73958jdndonad
ya inanırmıyım hiç şerefsiz beni etrafındaki kızlarla karıştırdı ben yermiyim hiç böyle numaraları
ben 23 o 25Tüm yorumları okuyamadım henüz yazdıysanız da görmedim.
Yaşlarınız kaç acaba?
merhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
ŞİMDİ DAHA ONCE BOYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞAN VARMI SORMAK İSTEDİM..
Bazen üst kat komşulardan daPfff arkadasi icin yaziyordur kesin
Cok cekiyoruz bu "arkadaslardan"