Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide inanacagini dusunmusmerhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
ŞİMDİ DAHA ONCE BOYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞAN VARMI SORMAK İSTEDİM..
Çıkma teklif etmek için günlük ev tutan adamdan anca bu beklenirŞirince de bira mi içilir yahu?
+1Canım ona ev vermezler zaten muhtemelen reşit bile değil
Iyi yapmissin. Pislik . tum gun agzi sulanarak aksami beklemistir.az bile yapmissin ona.
Adrese kaktus de yollasaydin![]()
Günlük ilişkilerin adamıysa demek"Benimle çıkar mısın ama günlük evde dicem bunu ok?"![]()
Di miGünlük ilişkilerin adamıysa demek![]()
Annelerimiz vesilesiyle tanıştığım biri vardı. Anneler arkadaş, ailecek görüşüyoruz. 3-4 yıldır bulduğu her fırsatta mesaj atar. Ve konuyu hep buna getirir. Bunlardan bahsetmese de ben konuşma tarzından, tavrından hiç hoşlanmıyorum. Bayramımı kutlar mesela sağol derim, açık kapı buldu mu bastırır mesajları. Bir defa, o da bir ay önce falandı, yaklaşık bir hafta boyunca konuştuk. Aynı böyle şeylerden bahsetti. Cinsellik imaları, ev tutarız gecelik takılırızlar... Hiç açıklama yapmadan konuşmayı kestim. Bir daha da asla cevap vermem. Çok rahatsız edici, iğrenç insanlar var cidden. Bir yolunu bulsak da şu kızdan yararlansak kafasındalar.merhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
konu cinsellik ve siz de olması gerekeni yapmışsınız.merhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
Arkadas seni olabildigince genis sanmis... bira da olsa içen den koca olmazmerhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
Ne alakası var içmekle kocalığın ya?!Arkadas seni olabildigince genis sanmis... bira da olsa içen den koca olmaz