günlük günlük söyle bana var mı benden daha kararlı acaba :)

ben bugün ucundanda olsa 90 ı gördüm :16::16::16:
akşam sebzeli tavuk salata kavun yedim
kavunu çok yedim şiştim birazdan yürüyüşe çıkacaz eşimle:8:
yarından itibaren memlekete gidiyorum inşeallaah görüşürüz net buldukça haber veririm

çok sevindim canım 90 gördün inşallah en kısa zamanda 80leride görürsün:21: memlekete gidince bizi unutma fırsat buldukça uğra canım ne kadar kalıcaksın özletme kendini

ben bugün ucundanda olsa 90 ı gördüm :16::16::16:
akşam sebzeli tavuk salata kavun yedim
kavunu çok yedim şiştim birazdan yürüyüşe çıkacaz eşimle:8:
yarından itibaren memlekete gidiyorum inşeallaah görüşürüz net buldukça haber veririm

canım benim tebrik ederimmm..:46: ve iyi tatiller dilerimmm keyfini çıkar:16:

çok sevindim canım 90 gördün inşallah en kısa zamanda 80leride görürsün:21: memlekete gidince bizi unutma fırsat buldukça uğra canım ne kadar kalıcaksın özletme kendini

görecem Allahın izniyle sağlıkla olsun inşeAllah
şimdi hızlı kilo verme dönemindeyim ve mutluyum
memlekette internet yok kv. ama annemlere geçtikçe uğrarım
13 gün sonra evime gelecem inşallah güzel haberlerle gelirim ve sizde kendinize iyi bakın olur mu:16:

canım benim tebrik ederimmm..:46: ve iyi tatiller dilerimmm keyfini çıkar:16:

teşekkür ederim simsimimmm :16: çok mutluyum sabah 90 ı görünce
neyse bakalım tatilden geldiğimde kaç kilo vermiş olacam :37: hiiç kilo alır mıyım demek gelmiyor içimden:1:
sende kendine iyi bak olur mu gelirim arada sizi görmeye

teşekkür ederim simsimimmm :16: çok mutluyum sabah 90 ı görünce
neyse bakalım tatilden geldiğimde kaç kilo vermiş olacam :37: hiiç kilo alır mıyım demek gelmiyor içimden:1:
sende kendine iyi bak olur mu gelirim arada sizi görmeye

bilmez miyim nasıl güzel bir duygudur kilo veremeyip veremeyip sonra vermek:16: şartların ne olursa olsun sen dikkat edersin bence.. sen de kendine iyi bak.. çok özletme kendini.. gözlerimiz yollarda kalır sonraaa:103::103::103:

bilmez miyim nasıl güzel bir duygudur kilo veremeyip veremeyip sonra vermek:16: şartların ne olursa olsun sen dikkat edersin bence.. sen de kendine iyi bak.. çok özletme kendini.. gözlerimiz yollarda kalır sonraaa:103::103::103:

arada gelmeye çalışıyorum canım böyle :1:
iyi gidiyorum diyette başarılıyım bazen tatlılara dayanamazsamda
oruç kilo verdirdi bana :1:
çorba salata ara veriyorum sonra yemek yiyorum
burada ağustos ayında diyetistene gidecem
çok iyiymiş akrabam 3 ayda 12 kilo vermiş
ramazanda verebildiğim kadar vereyim ağustosta kendimi diyetisyenin kollarına bırakacam:52:

arada gelmeye çalışıyorum canım böyle :1:
iyi gidiyorum diyette başarılıyım bazen tatlılara dayanamazsamda
oruç kilo verdirdi bana :1:
çorba salata ara veriyorum sonra yemek yiyorum
burada ağustos ayında diyetistene gidecem
çok iyiymiş akrabam 3 ayda 12 kilo vermiş
ramazanda verebildiğim kadar vereyim ağustosta kendimi diyetisyenin kollarına bırakacam:52:

harika çok sevindimmm:nazar: akraban da güzel kilo vermiş.. sen de verirsin canımm.. :16:özlettin kendini daha sık gel,günlügün seni bekler :34::54:

bugün tartıldım ama hiç kilo verememişim :1:
inallah ramazanda kilo almam :24:

canım ramazan bitene kadar sabit kalırsan,sonrasında vakit kaybetmeden vermeye devam edersin..:8: elinden gelenin en iyisini yap :54:

inşallah canım elimden geleni yapacam
hatalarımı tek tek çıkardım akşama kadar açım zaten pide yesem bişey olmaz
tatlıda yesem bişey olmaz hoop dondurmadanda bişey olmaz
kiloda alsam hatalıydım daha dikkat etmem lazım

canım hatalarını biliyorsun bu şekilde doğru yolu bulmanda kolay olacak bugünden itibaren toplan en fazla iki çeşit yemek ye yanında bol salata ve yoğurt ye suya yüklen arada 1 meyve ye veya 1 kase sütlü tatlı veya 3 top dondurma sahuru kahvaltı şeklinde hafif geçir 90lı kilolarda takıldın hemen silkelen 80ler seni bekliyor canım:34::52:

canım hatalarını biliyorsun bu şekilde doğru yolu bulmanda kolay olacak bugünden itibaren toplan en fazla iki çeşit yemek ye yanında bol salata ve yoğurt ye suya yüklen arada 1 meyve ye veya 1 kase sütlü tatlı veya 3 top dondurma sahuru kahvaltı şeklinde hafif geçir 90lı kilolarda takıldın hemen silkelen 80ler seni bekliyor canım:34::52:

sağol canım keşke evde olsam kayınvalidemde olunca
az yeyince bişey mi oldu canın mı sıkkın bilmem ne bilmem ne:47:
yemeyince ayıp oluyo birde psikolojisi
kayınvalidemler kalabalık aile bir hafta boyunca hep iftar davetindeydim tabiiki ağır yemekler yinede az yedim
birde onları gidince ben alacam neyse artık ne olduğumu biliyorum artık
hafif yiyecem inşallah önerin için sağol:48:

sağol canım keşke evde olsam kayınvalidemde olunca
az yeyince bişey mi oldu canın mı sıkkın bilmem ne bilmem ne:47:
yemeyince ayıp oluyo birde psikolojisi
kayınvalidemler kalabalık aile bir hafta boyunca hep iftar davetindeydim tabiiki ağır yemekler yinede az yedim
birde onları gidince ben alacam neyse artık ne olduğumu biliyorum artık
hafif yiyecem inşallah önerin için sağol:48:

canım bak sana açık söylüyorum sakın kırılma senin iyiliğin için ve gerçekten kilo vermeni istediğim için söylüyorum böyle devam edersen bir zaman sonra iyice hevesin kırılacak şunuda yiyim kırılmasın bunuda yiyim sonra yaparım bunlar bahane canım bir kere kararlı olacaksın o kırılmasın bu kırılmasın senin sağlığın önemli bir hedefin var hamile kalacaksın inşallah bunları unutma başkalrı ne der diye düşünme kayınvalidene açıkça söyle anne ben fazla yemiyorum dikkat ediyorum de veya söylemek istemiyorsan diyet yaptığını fazla yiyince midem ağrıyor gibi bahaneler bul. kendimden örnek veriyim ailemle dışarı çıktık 1 ay önce yemeği ben ısmarlayacaktım ama diyetteyim kendime söylemedim bir şey çok bozuldular güzelce anlattım bu benim iyiliğim için beni anlayın dedim zaman geçince benimde kararlığımı anladılar kilo verince onlar benden daha mutlu oldular mesela kaç davete gittim hep hafif şeylerden yemeği tercih ettim ısrarlar oldu kırılırız dediler ama anlattım takdir ettiler aferin sakın vazgeçme dediler benim iyiliğimi istemeyenler aman tatlı ye sana şunu pişiriyim bunu ye bakıyorlar ben pes etmiyorum deliriyorlar. ne olur canım artık kurtul 90lardan inan sen kilo verince sanki ben vermişim gibi ben mutlu oluyorum hergün listeni yaz ne yediysen destek olurum yazdıklarımdan dolayı ne olur yanlış anlama sadece senin kilo vermeni çok istiyorum:31:

canım bak sana açık söylüyorum sakın kırılma senin iyiliğin için ve gerçekten kilo vermeni istediğim için söylüyorum böyle devam edersen bir zaman sonra iyice hevesin kırılacak şunuda yiyim kırılmasın bunuda yiyim sonra yaparım bunlar bahane canım bir kere kararlı olacaksın o kırılmasın bu kırılmasın senin sağlığın önemli bir hedefin var hamile kalacaksın inşallah bunları unutma başkalrı ne der diye düşünme kayınvalidene açıkça söyle anne ben fazla yemiyorum dikkat ediyorum de veya söylemek istemiyorsan diyet yaptığını fazla yiyince midem ağrıyor gibi bahaneler bul. kendimden örnek veriyim ailemle dışarı çıktık 1 ay önce yemeği ben ısmarlayacaktım ama diyetteyim kendime söylemedim bir şey çok bozuldular güzelce anlattım bu benim iyiliğim için beni anlayın dedim zaman geçince benimde kararlığımı anladılar kilo verince onlar benden daha mutlu oldular mesela kaç davete gittim hep hafif şeylerden yemeği tercih ettim ısrarlar oldu kırılırız dediler ama anlattım takdir ettiler aferin sakın vazgeçme dediler benim iyiliğimi istemeyenler aman tatlı ye sana şunu pişiriyim bunu ye bakıyorlar ben pes etmiyorum deliriyorlar. ne olur canım artık kurtul 90lardan inan sen kilo verince sanki ben vermişim gibi ben mutlu oluyorum hergün listeni yaz ne yediysen destek olurum yazdıklarımdan dolayı ne olur yanlış anlama sadece senin kilo vermeni çok istiyorum:31:

canım hiç yanlış anlarmıyım biliyorum ki iyiliğimiz için birbirimeze destek oluyoruz burda
kesinlikle haklısın ve çok kararlıyım
verecem bu kiloları hergün yazamıyorum kv net yokki
arada girerim şuan evimdeyim geldikçe yazarım
bu arada azmine hayranım bende pek vazgeçmek niyetinde değilim sadece ramazanda ipler elimden çıktı biraz
ama bunu da atlatacam inşallah:13: kaç kilo gitti senin

canım benim misafirlikte gerçekten çok zor oluyor dikkat etmek.. bazen ben şöyle bir şey yapıyorum tabagıma koyuyorlar ben "hayır" demiyorum.içimden "ne kadar koysalarda kalıcak" diyorum ve tabakta bırakıyorum :112: eger görürlerse yemek sonunda görüyorlar iş işten geçmiş oluyor."bu kadar yiyebildim,doydum" diyorum :40: keşke bir şey olmasa keşkeee.. ama oluyor işte.. :) sen elinden geleni yapmaya devam et canım.kv dönüşü daha rahat olucak anladıgım kadarıyla.. bütün yaz mı ordasın?yoksa bayrama kadar mı?

canım hiç yanlış anlarmıyım biliyorum ki iyiliğimiz için birbirimeze destek oluyoruz burda
kesinlikle haklısın ve çok kararlıyım
verecem bu kiloları hergün yazamıyorum kv net yokki
arada girerim şuan evimdeyim geldikçe yazarım
bu arada azmine hayranım bende pek vazgeçmek niyetinde değilim sadece ramazanda ipler elimden çıktı biraz
ama bunu da atlatacam inşallah:13: kaç kilo gitti senin

beni yanlış anlamadığın için çok sevindim canım ve kararlı olmana çok mutlu oldum fırsat buldukça yaz canım. aslında bende bazen pes eder gibi oluyorum ama günlüğüme yazdıkça arkadaşlarla paylşımda bulunca tekrar hırslanıyorum ve kilo vereceğime inanıyorum 13 mayıstan beri 13 14 kilo arası verdim canım 70 69 kilo arasında gidip geliyorum biz istedikten sonra herşeyi başarabiliriz canım

canım benim misafirlikte gerçekten çok zor oluyor dikkat etmek.. bazen ben şöyle bir şey yapıyorum tabagıma koyuyorlar ben "hayır" demiyorum.içimden "ne kadar koysalarda kalıcak" diyorum ve tabakta bırakıyorum :112: eger görürlerse yemek sonunda görüyorlar iş işten geçmiş oluyor."bu kadar yiyebildim,doydum" diyorum :40: keşke bir şey olmasa keşkeee.. ama oluyor işte.. :) sen elinden geleni yapmaya devam et canım.kv dönüşü daha rahat olucak anladıgım kadarıyla.. bütün yaz mı ordasın?yoksa bayrama kadar mı?
tatil devamlı oradayım:50: ve bu beni çok mutsuz ediyo
tüm yaşantım allak bullak oluyo ama onlar okadar anlayışsızlar ki anlatamam devamlı orda olmamızı istiyorlar
tatillerden nefret ediyorum çünkü bu sefer kv patronum oluyo yani bana tatil yok:30::30::30:
neyse geçecek inşallah ama dediğini yapacam canım tabakta yemek bırakma huyum yok ama eğer ısrar ederlerse öyle yapacam:34:
beni yanlış anlamadığın için çok sevindim canım ve kararlı olmana çok mutlu oldum fırsat buldukça yaz canım. aslında bende bazen pes eder gibi oluyorum ama günlüğüme yazdıkça arkadaşlarla paylşımda bulunca tekrar hırslanıyorum ve kilo vereceğime inanıyorum 13 mayıstan beri 13 14 kilo arası verdim canım 70 69 kilo arasında gidip geliyorum biz istedikten sonra herşeyi başarabiliriz canım

ben hiç pes etmiyorum ama misafirlikte kimse senin kadar dikkat etmiyor
çok yağlı oluyo yemekler :50: bu arada 20 nisandan beri 7 kilo verdim
çok iyi vermişsin canım 13 14 kilo:29::29: bende kesin bir problem de var
bayram sonunda diyetisyene gidecem çünkü raazanda sporu ihmal etmedim ben
yani kilo verememiş olmam ilginç yani bakalım bir uzmana gidelim :27:

Merhaba nasıl başarıyorsunuz kendinizi tutmayı birde ben becerebilsem keşke

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba nasıl başarıyorsunuz kendinizi tutmayı birde ben becerebilsem keşke

çok tutamıyoruz işte :1: ama yediklerini buraya yazarsan ne kadar çok yiyormuşum deyip fazla yememeye çalışıyorsun:34:
bence kendine bir günlük aç sana yardım ederiz canım:16:

Yabende kendi çabaları la 6kilo verdimde çok zorlanıyorum 101 de takıldı kaldı

Back
X