günlük günlük söyle bana var mı benden daha kararlı acaba :)

haydi bakalım canım,güzel sonuçlarını bekliyoruz yarın :nazar::KK68:
inşallah canım artık tartı değil beni sevindiren kim gördüyse şaşırmaları :KK48:
şimdiden 2 arkadaş diyetisyenime gitmeye başladı
yarında ben dışarda yemekteyim ödül günüm ayrıca maviden pantolon alacam yarın:KK68:
mutluyum sims im yaa iyi geldi kilo vermek senin salata diyetinin sonucunu ne zaman alacaz peki

inşallah canım artık tartı değil beni sevindiren kim gördüyse şaşırmaları :KK48:
şimdiden 2 arkadaş diyetisyenime gitmeye başladı
yarında ben dışarda yemekteyim ödül günüm ayrıca maviden pantolon alacam yarın:KK68:
mutluyum sims im yaa iyi geldi kilo vermek senin salata diyetinin sonucunu ne zaman alacaz peki
harikasın canım yaaaa… ben de mavi de çok güzel bir kot begenmiştim,deli dolu diye bol bir model,bak aklıma geldi şimdi.. şimdilik dursun,belki sonra :KK66: benim 31 aralıkta tartı günüm..çaktırma bu ara tartılıyorum da söylemeyeyim,güzel gidiyo :KK66: az kaldı.. ben de çok mutluyum canım yaa.. 2 sene önce giydigim kot oldu dün :) saglıkla kilo vermek gibisi yok :KK36: verdik kiloları ve vermeye de devam ediyoruz.. :KK5:

harikasın canım yaaaa… ben de mavi de çok güzel bir kot begenmiştim,deli dolu diye bol bir model,bak aklıma geldi şimdi.. şimdilik dursun,belki sonra :KK66: benim 31 aralıkta tartı günüm..çaktırma bu ara tartılıyorum da söylemeyeyim,güzel gidiyo :KK66: az kaldı.. ben de çok mutluyum canım yaa.. 2 sene önce giydigim kot oldu dün :) saglıkla kilo vermek gibisi yok :KK36: verdik kiloları ve vermeye de devam ediyoruz.. :KK5:
aynen vermeye devam edecezEn Büyük KK bakalım birazdan gidince öğrenecem
benimde eski kotlarım oldu hatta aldığım gün kilo aldığım için üzülerek aldığım kotu şimdi kilo verdiğim için sevinerek giydim sonrada bu ironiye güldüm:KK48: hadi bakalım kilo kontrol topiği açacaz yakında:KK72::KK72:

selam bugünde haberler güzel :KK68: aslında diyetisyenim bu hafta duraklama olabilir dedi
geçen hafta 2 kilom gitmişti bu hafta da 1buçuk kilo gitmiş
haftaya 2 ay olacak ve kiloyu 10 kilooya tamamlamak istiyoruz
gerçekten bu 2 ayda kendimi iyi hissettim azmim devam etsin inşallah sağlıklaaa

selam bugünde haberler güzel :KK68: aslında diyetisyenim bu hafta duraklama olabilir dedi
geçen hafta 2 kilom gitmişti bu hafta da 1buçuk kilo gitmiş
haftaya 2 ay olacak ve kiloyu 10 kilooya tamamlamak istiyoruz
gerçekten bu 2 ayda kendimi iyi hissettim azmim devam etsin inşallah sağlıklaaa
tebrik ederim canım benimm:KK9: aldın mı kotunu?

tebrik ederim canım benimm:KK9: aldın mı kotunu?
bak unutmamış canım arkadaşım yaa:KK15: aslında alacaktım ama eşim şimdilik kilo veriyorsun alacaksın sonra hiç giyinemezsen dedi mantıklı geldi bizde ona alacaz yarın
kilo verince zaten kıyafetlerimin hepsini değiştirecem:63::KK48:

bak unutmamış canım arkadaşım yaa:KK15: aslında alacaktım ama eşim şimdilik kilo veriyorsun alacaksın sonra hiç giyinemezsen dedi mantıklı geldi bizde ona alacaz yarın
kilo verince zaten kıyafetlerimin hepsini değiştirecem:63::KK48:
unutmammm : ) yaşasın yeni gardrop yaşasın yeni kıyafetler…. eger ihtiyacın varsa al,sonra daralttırırsın,ben de öyle yaptım ;)

unutmammm : ) yaşasın yeni gardrop yaşasın yeni kıyafetler…. eger ihtiyacın varsa al,sonra daralttırırsın,ben de öyle yaptım :KK66:
işte sorun orada ihtiyaç yok sadece hevesten :oops: zayıfladım ya kendimi yeni kıyafetlerle aynada görmek için
ama sonraya sakladım hevesimi:KK48:

Tebrikler canım...
Darısı başıma yaaa ne zaman ben de senin gibi istikrarlı kilo vermeye devam edicem ki :KK43:
Ümidimi yitirmeye başlıyorum bazen

Tebrikler canım...
Darısı başıma yaaa ne zaman ben de senin gibi istikrarlı kilo vermeye devam edicem ki :KK43:
Ümidimi yitirmeye başlıyorum bazen
selam canım işte ümidini yitirmemek önemli istikrar burada başlıyor
bence sende iyi gidiyordun bırakma sakın

kampımıda bitirdim bugün itibariyle ama canım öyle nohutlu pilav çekiyorki anlatamam :KK48:
neyse yarın ddiyetisyene gidecem inşallah kilo vermişimdir ama bu hafta veremedim bence

kampımıda bitirdim bugün itibariyle ama canım öyle nohutlu pilav çekiyorki anlatamam :KK48:
neyse yarın ddiyetisyene gidecem inşallah kilo vermişimdir ama bu hafta veremedim bence
canım benim daha tartılmadın bile.. belki verdin??? vermediysen de arada öyle durur sonra gene verirsin ;):KK15::KK15:

canım benim daha tartılmadın bile.. belki verdin??? vermediysen de arada öyle durur sonra gene verirsin :KK66::KK15::KK15:
sorma ben biraz bu hafta kaçamakları kaçırdım:oops: geçen hafta çok hareketliydi
bu hafta durağandı neyse 3 buçukta belli olacak

selam suçlu geldii dün diyetisyene gittim :KK48: yağdan 400 gr almışım
valla bu hafta çok dikkat etmem lazım yarın spora gidecem:KK48:

canım benim de bu hafta öyle geçti.. nerdeyse 1 aydır da spor yapmıyorum.. bu hafta ben de daha dikkatliyim :KK66:
bakalım canım yaa diyetisyene gittiğimde kiloyu vermiş olmama lazım
yarın sabah yürüyüşe gidecem ve kaçamak yok:KK45: bu haftaaaa

Back
X