Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük hap nedir? Doğum kontrol hapı mı?Kizlar ben 2 senedir gunluk hap kullaniyodum .
Simdi yeni birakdim Allah nasip ederse 2. Cocugu istiyorum.
Sizlere sorum gunluk hapi biraktikdan sonra ne kadar sure sonra hamile kaldiniz.
Insana gore degisir biliyorum ama merak ediyorum
Ben bıraktıktan sonra 2 kere adet oldum sonra ki ay hamile olduğumu ogrendım bu arada Doğum kontrol hapını bıraktığım gibi folic asit kullanmaya başladımKizlar ben 2 senedir gunluk hap ( dogum kontrol hapi ) kullaniyodum .
Simdi yeni birakdim Allah nasip ederse 2. Cocugu istiyorum.
Sizlere sorum gunluk hapi biraktikdan sonra ne kadar sure sonra hamile kaldiniz.
Insana gore degisir biliyorum ama merak ediyorum
Bıraktktan bir ay sonra hamile kaldım. Herkes böyle olmuyor. Bazı kadınlar hemen ve ikiz hamile kalıyormuş :)
Ben fransadayim burda folic asit onermiyolar .Ben bıraktıktan sonra 2 kere adet oldum sonra ki ay hamile olduğumu ogrendım bu arada Doğum kontrol hapını bıraktığım gibi folic asit kullanmaya başladım
Ben birakali 2 hafta oluyor yeni regl bitti 3 gun oluyor ocak ayini bekliyecegim artikBıraktktan bir ay sonra hamile kaldım. Herkes böyle olmuyor. Bazı kadınlar hemen ve ikiz hamile kalıyormuş :)
Folik asiti doktora gitmek mi aldın canımBen bıraktıktan sonra 2 kere adet oldum sonra ki ay hamile olduğumu ogrendım bu arada Doğum kontrol hapını bıraktığım gibi folic asit kullanmaya başladım
AminBildiğim kadarıyla her hapın bünye farkı var benim arkadaş bırakıp 6 ay sonra hamile kaldı kuzenim 2 sene kullandı hemen hamile kaldı işallah sende tez Zaman'da mutlu haberler alırsın Can'ım :)
Şimdi kalırsın hamile diye düşünüyorumBen birakali 2 hafta oluyor yeni regl bitti 3 gun oluyor ocak ayini bekliyecegim artik
İnşallahŞimdi kalırsın hamile diye düşünüyorum
İstersen git genel kontrol için istersen de eczaneden al doktorda sana verecek zatenFolik asiti doktora gitmek mi aldın canım