- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasıl yorum izmir ve trakya dışında kalanlara laf dokunduruyorsunuzİzmir ve Trakya dışında istediğimi giymiyorum. Öküzlerden bıktım maalesef...
öncelikle sakin olup bir derin nefes alın. bu kadar kaba bir üslupla konuşmanız gereken kişi ben değilim.Yasadigimiz yer goz onunde bulunduruldugunda mini etek, sort mort giyip dolanmak, toplu tasima kullanmak sacma bile bile giyip aglamayin sizde. Yok ben direnis yapacagim 2 adimda bir laf atsinlar kavgaya tutusacagim diyorsaniz giyinin.
Ben nerdeyse sifir sortta giydim gezdim ama markete yururken degil veya toplu tasimaya binerken degil. Giyilcek yer var giyilmicek yer var.
öncelikle sakin olup bir derin nefes alın. bu kadar kaba bir üslupla konuşmanız gereken kişi ben değilim.
markete giderken ne giyeceğim yahu? hayır market için giyinmenin kuralı da mı var markete giderken giyilmez diyorsunuz? bir şeyler lazım olur ev haliyle çıkar alırsınız, özel olarak hazırlanmak mı gerekir bir de ona. ne diyeceğimi şaşırdım. pes yani
Ankarada da giyilmiyor. Halbuki bahcelievler gibi sözde yobazin olmadığı bir semtinde yaşıyorum ama ne yazik ki yine de cok kotu. Ben sort filan asla giymem sehir merkezinde. En fazla giyecegim askili bluz ve dizin 1 karış ustu etek. Çünkü artık pes ettim.
Bu nasıl yorum izmir ve trakya dışında kalanlara laf dokunduruyorsunuz
öncelikle sakin olup bir derin nefes alın. bu kadar kaba bir üslupla konuşmanız gereken kişi ben değilim.
markete giderken ne giyeceğim yahu? hayır market için giyinmenin kuralı da mı var markete giderken giyilmez diyorsunuz? bir şeyler lazım olur ev haliyle çıkar alırsınız, özel olarak hazırlanmak mı gerekir bir de ona. ne diyeceğimi şaşırdım. pes yani
Ha işte başıma bu olay kolsuz bluz giydim diye gelmişti. Tepkileri görseydiniz sanki iç çamaşırıyla çıkmıştım sokağı.Ay hatırlamak bile.istemiyorum.Hatta birisi de çıkarmış ince ceket gibi bisey al sunuda kapat kollarını diyor hâlâKayseri'de, Kars'ta, Mardin'de dışarı şortla değil kolsuz bluzle çıkın bakalım neler oluyor. Türkiye genel olaral mollalaşıyor, yobazlaşıyor. Kimse çıkıp oh memleket de uygarlık yolunda ilerliyor demesin. Yobazlık tırmanıyor, bu sefer yobazların arkası da sağlam sesleri çok çıkıyor çünkü devleti mollalar, cemaatçiler yönetiyor, bir cemaat gidiyor diğeri geliyor. Varsa yoksa reis aşkı!, reisimizin! kadınlar dışarı çıkmasın gülmesin konuşmasın beyinin arabasından kafasını çıkarıp hava alsın diyen kurmayları....bu kafayla başka bir sonuca varılamazdı zaten. 20 yıl sonra buralar afganistan.
Ha işte başıma bu olay kolsuz bluz giydim diye gelmişti. Tepkileri görseydiniz sanki iç çamaşırıyla çıkmıştım sokağı.Ay hatırlamak bile.istemiyorum.Hatta birisi de çıkarmış ince ceket gibi bisey al sunuda kapat kollarını diyor hâlâ