Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi 1000 liraya alsanız bile ileride büyük ihtimalle zam isteyecektirÇocuk baktırmayacağım aslında ben bakayım iki buçuk yaşa kadar, sonra hoop kreş.
Biz de 1000 tl düşündük açıkcası ama piyasası nedir cimrilik de olmasın diye araştırmaya giriştim
Aslında her gün yemek sizi zorluyordur benim annem çalışan kadın olduğundan hafta sonundan iki yemek hazırlardı
Örneğin dolmayı hazırlar ama pişirmezdi
İki gün üst üste çorbayı değiştirip o yemeği yerdik
Cuma günü ise makarna köfte gibi basit bir şey yapardı
Haftasonu bir gün dışarıda yeme günümüzdü çoğunlukla bunu balık yapardık
Birde çalışan kadınlar gibi buzlukta hazır bir kaç şey bulundurmak gerekli
Nohut barbunya fasulye kavurma et
Sigara böreği sarma gibi boş buldukça yapmalı bu tür şeyleri
Kader arkadaşımcocuk hayirlisiyla dogsun bu haline sukredeceksin.
saatlerdir agliyorum bu dert uzerine hem temizlik hem yemek hem oglan hem yeni dogmus bebegim.
tam diyorum oturcam bi is cikio tam diyom dinlencem bebek uyanio bu kez gecem yok gunduzum yok.
cok cok cok bakimli bir kadindim yemin ederim suratimi yikamaya firsat bulamiyorum.
surekli pijama sut kokan atletim.
cocuklarimi her seyden cok seviyorum bu konu ayri.
ama ben bugun gunlerden ne hafta sonu ne zman hava guneslimi yagislimi herseyden habersiz sabahi aksam aksami sabah ediyorum![]()
Evet haklısınız aslında mutfak derli toplu olunca neşeyle doluyor içimMutfak dagilmasin yeter yani yemegininyap tezgah temuz olsun. Evin toplama supurmeyide cocugun yatinca yap. Ki sabah kalktiginda temuz toplu bi eve uyan. Bi yatak toplarsin o kadar. Ben cocuklar yatinca topluyorum camasirlari atiyorum. Sermeyi ertesi gun gunduz yapiyorum.. ama mutfak daginikligina tahammulum yok
cocuk hayirlisiyla dogsun bu haline sukredeceksin.
saatlerdir agliyorum bu dert uzerine hem temizlik hem yemek hem oglan hem yeni dogmus bebegim.
tam diyorum oturcam bi is cikio tam diyom dinlencem bebek uyanio bu kez gecem yok gunduzum yok.
cok cok cok bakimli bir kadindim yemin ederim suratimi yikamaya firsat bulamiyorum.
surekli pijama sut kokan atletim.
cocuklarimi her seyden cok seviyorum bu konu ayri.
ama ben bugun gunlerden ne hafta sonu ne zman hava guneslimi yagislimi herseyden habersiz sabahi aksam aksami sabah ediyorum![]()
Esıniz haftada bir bütün evi süpürüp silerse siz de günlük temizlik yaparken zorlanmazsiniz. Yemek de iki günde bir yapın fazla yapınca yeter. Böylece bebek gelene kadar çocuğunuzla bol bol zaman geçirirsiniz. Ben 2. Hamileliğini bu şekilde çok rahat geçirdim
Herkesin ortak derdi çocuk ev işi olunca işte.Konuyu yanlış mı anladım diye bir daha okudum. Yardımcıya ne kadar para vereyim diye sorulmuş, herkes günlük rutinini düzene sokmayı önermiş:)
aynen oyle hayat akip gidiyorHem anne hem aşçı hem temizlikçi olunmuyor biz çok sırtlanıyoruz her şeyi.
Rabbim çocuklarımıza bize sağlık sıhhat versin gerisi halledilir aslında ama ömür geçiyor bitiyor
Ben İstanbul'da saati 25 TL veriyorum yardımcıma.
Ankara için 20 TL bence çok uygun.
Bu haftada 1 gelme için anlaşılan ücret.
Eğer düzenli ve aylık maaş ödeyecekseniz 1000-1200 TL civarında bir ödeme gayet uygun olur.
Bir de naçizane bir tavsiyem olacak.
Büyük evladı kreşe verecekseniz bunu kardeşi doğmadan yapın.
Çünkü doğumdan sonra hem oryantasyon yani çoçuğunuzun kreşe alışma sürecine odaklanmazsınız çünkü evde bebek olacak
hem de çoçuğunuz,kardeşim doğdu,annem evde onunla kalıyor diye düşünüp kreşe isteksiz olabilir.
Ayrıca kardeş kıskançlığı tetiklenebilir.