iyi akşamlar sevgili günlükçüüüm kilo verdikçe mutlu oluyorum bugün çok güzel siyah yarım bir elbise giydim çok yakıştı belim incelmiş çok mutlu oldum çok uzun zamandır elbiseyi giymiyordum bugün giydim çok yakıştı saçlarmı zevke tarayıp makyaj yaptım evet ve yine çok uzun zamandır kendimi ilk defa buadar çok beyendim zayfladıkça kendime güvenimin geldiyini hissettim çok hoş çok güzel bir duygu .ben bu günlüğümü açmadan önce 88 kgramdım 80 indikten sonra bu günlüğü açtım ve şimdi 73 hatta bugün 72.9 kg lara kadar düştüm ve çok mutluyum ve zayıflamaya devam ediyorum .ben bu günlüğü açtığımda bir aylık bir süre verdim kendimene ve pazar günü bir ayım doluyo bakalım totalde nekadr kilo vermiş olucam evet benden şimdilik bukadar günlükçüm yazmak istedim:)) iyiki bir günlüğümvar gerçekten çok motive oluyorum .ve okuyanların olduğunu bilmete güzel bişey onların motive olduğunuda düşünüyorum ve bu beni dahada motiveediyor .iyi akşamlar günlükçüm pazar günü görüşürz
Ben de kilo vermeye çalışıyorum. Bu süreçte motivasyon çok önemli. Umarım istediğin kilolara ulaşırsın canım benim. Kilo vereceğim diye de sağlığından olma mutlaka diyetisyen kontrollü yap diyetlerini. Kendine dikkat et sağlıklı yaşamlar dilerim.iyi akşamlar sevgili günlükçüüüm kilo verdikçe mutlu oluyorum bugün çok güzel siyah yarım bir elbise giydim çok yakıştı belim incelmiş çok mutlu oldum çok uzun zamandır elbiseyi giymiyordum bugün giydim çok yakıştı saçlarmı zevke tarayıp makyaj yaptım evet ve yine çok uzun zamandır kendimi ilk defa buadar çok beyendim zayfladıkça kendime güvenimin geldiyini hissettim çok hoş çok güzel bir duygu .ben bu günlüğümü açmadan önce 88 kgramdım 80 indikten sonra bu günlüğü açtım ve şimdi 73 hatta bugün 72.9 kg lara kadar düştüm ve çok mutluyum ve zayıflamaya devam ediyorum .ben bu günlüğü açtığımda bir aylık bir süre verdim kendimene ve pazar günü bir ayım doluyo bakalım totalde nekadr kilo vermiş olucam evet benden şimdilik bukadar günlükçüm yazmak istedim:)) iyiki bir günlüğümvar gerçekten çok motive oluyorum .ve okuyanların olduğunu bilmete güzel bişey onların motive olduğunuda düşünüyorum ve bu beni dahada motiveediyor .iyi akşamlar günlükçüm pazar günü görüşürz
amin canım inşallahhepimiz istediyimiz kiloya ulaşırız.Ben de kilo vermeye çalışıyorum. Bu süreçte motivasyon çok önemli. Umarım istediğin kilolara ulaşırsın canım benim. Kilo vereceğim diye de sağlığından olma mutlaka diyetisyen kontrollü yap diyetlerini. Kendine dikkat et sağlıklı yaşamlar dilerim.
çok teşekkkürler canımmmTebrik ederimmmm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?