günlük kilo verme serüvenim

Tebrik ederimmmm canim

Ben de kilo vermeye çalışıyorum. Bu süreçte motivasyon çok önemli. Umarım istediğin kilolara ulaşırsın canım benim. Kilo vereceğim diye de sağlığından olma mutlaka diyetisyen kontrollü yap diyetlerini. Kendine dikkat et sağlıklı yaşamlar dilerim.

amin canım inşallahhepimiz istediyimiz kiloya ulaşırız.

Gunnnaaaaaayyddddiiin sevgili gunlukcuuuummm .bol kaçamaklı bir haftadan sonra günaydın :) hemen bildirim yapiyiiiiimmm

Başlangıç 80.1
Geçen haftaki kg.73.3
Bugünkü kg.72.4
Giden kg 900.kg
22.02.2016 pazartesi

haftaya görusuruz gunlukcuuuuuum

Buarda önemli nokta bir aylık diyet surem doldu :) hanı merak ediyordumya bir ayın sonunda kaç kilo vermiş olucam diye .30 günlük suren doldu veeeeeee tammmm 7.7 kg vermisim .evet şimdi kendime bir aylık sure daha veriyorum .Allah im inşallah bozmam diyetimi devam ederim ve buraya yazıp sukadar kilo verdim derim.çünkü su aralar çok bozuyorum diyetimi .İnşallah bozmam ve devam ederim optum gorusuruz gunlukcuuum

Uzun zaman olmuş günlüğüne girmeyeli tekrar kilo aldım ama simdi suandan itibaren tekrar başlıyorum bugün gun 23 mart çarşamba hadi bismillah hayırlı olsun bakalım kaç kilo vericem bir ay sonunda geri sayım başlasın 75 kg şuan bugün..

Canım gunlugum günaydın..diyete başlayıp tekrar birakmisim sonraları tekrar tekrar başlayip çok bıraktığım oldu ,evet şuan yine başlıyorum ve 72.5 kiloyum sık sık buraya uğrayacagim yazacağım inşallah

çok şükür devam ediyorum diyetime
yürüyüşlerimide aksatmyorum son olarak güncel kilomu yarın sabah tartılıp yazıcam inşallah

Günaydın sevgili günlük gidiyoru mu kilolarına ne söz verdiğim gibi sabah tartilip yazmadım buraya bazı nedenlerden dolayı evet şimdiki güncel kilom 71.8 birkaç gün sonra gorusuruz inşallah .

ve yine marhaba sevili günlük diyete devam şükür en son sanırım pazartesi güncel kilomu paylaşmıştım ve bugün günlerden cuma dört gün önce paylaşmısım evet şuanki ise güncel kilom 71.3 yani giden 500 grmcık .diyete devam bakalım birkaçgün sonra kac gram vericiiiim öptüm günlüğüm iyiki varsın yazdıkça motive oluyorum görüşürüz

iyi akşamlar günlükçümm günlerden çarşamba enson cuma günü güncel kilomu yazmıştım kaçgün , 5 gün omuş sanırım şuanki güncel kilom iseeee 69.9çok şükür sonunda altıı rakamları gördüm yıllardır görmemiştim çok duygulandım .tekrar görüşmek üzere günlükçüüüüm bakalım kaç kilo olarak geri dönücemm :))))

Gunaydin sevgili gunluk moralim cok bozuk 69.3 olduktan sonra bozdum diyeti ve cok mutsuzum neden boyle oluyor neden o zayiflama isteyi gidiyorki (((( suan 70.7 olmusum ve boyle giderse daha da kilo alicammmmm((((((

Gunaydin sevgili gunluk bundan dort bes gun once diyeti birakmistim sonra bir karar alip tekrar basladim 71.2 kilo olmustum diyeti bozdugum icin tabi cok sukurki dort gundur tekrat basladigim icin verdim bundan sonra ramazan ayi olacagi icin diyet yapamicam ama dikkat edicem tabi .suank guncel kilom
69.00

İstanbul cok guzel bir yer sahilde bol bol yuruyus yapuyorum iyiki iyiki bu sehirde yasiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…