• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük olarak kullandığımız çantalarımızın resimlerini koymaya varmısınız ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aldo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.623
0
116
37
İstanbul
Giyimimizin en büyük aksesuarı olan kol çantalarımızı hergün bu topicte paylaşmaya varmısınız ??? :enbuyukkk:

heyt be arkadaşım benim süper bir konu açmışsın, çok iyi oldu ben çantalara bayılırım gerçi bugünkü çok güzel değil ama olsun. ayağımda hardal rengi timberland var ona uysun dedim...

grnt012.jpg

:lepi: topik süper !!!
oaly çanta olunca akan sular durur vala...
işallah bi fırsatını bulup eklicim çantamın resmini..
gerçi penpe dolaba koymustum sanki bi bakim varsa ordan çalam..

:lepi: topik süper !!!
oaly çanta olunca akan sular durur vala...
işallah bi fırsatını bulup eklicim çantamın resmini..
gerçi penpe dolaba koymustum sanki bi bakim varsa ordan çalam..

heh buldum nihayet..
bugün bu çantam yanımda..
p2150380df4.jpg
[/IMG]

fundiş kız yine mi sen, her yerden çıkıyon bacım...:mymeka:
Anam bu kızın o kadar çok çantası var ki, çantacı dükkanı açılır valla...-tatlicadiarzu-
Acıcık bize de ver bacım...
:utangac:

aldo valla süper bi topic açmışsın çantalar hepimizin ilgi alanına girer istisnasız di mii kaydirigubbakcemile2
anacım şimdi hepimiz çantaları ekliices sonra yolda çantalarımızdan birbirimizi tanıyacağız di mi -tatlicadiarzu-

fundiş kız yine mi sen, her yerden çıkıyon bacım...:mymeka:
Anam bu kızın o kadar çok çantası var ki, çantacı dükkanı açılır valla...-tatlicadiarzu-
Acıcık bize de ver bacım...
:utangac:

hee bu araalr heryerde ben varım şimalim bak daha kaç yerde çıkcam karşına hihoyyyt hihoyyyt

aldo valla süper bi topic açmışsın çantalar hepimizin ilgi alanına girer istisnasız di mii kaydirigubbakcemile2
anacım şimdi hepimiz çantaları ekliices sonra yolda çantalarımızdan birbirimizi tanıyacağız di mi -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: amaç fişlenmek mi diyin bacı -tatlicadiarzu-

niltol ve funnyda çantalarınız çok şıklar canlarım
Pasakliminiktanrica topiği beğendiğin için teşekkür ederim kim çantaya hayır diyebilirki

yukkk fundacım ne fişlenmesi benim ki sadece bi şaka şaka kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

niltol ve funnyda çantalarınız çok şıklar canlarım
Pasakliminiktanrica topiği beğendiğin için teşekkür ederim kim çantaya hayır diyebilirki

beğendim tabiiki de bitanem aldocum hiç bir kadın çantaya karşı koyamaz -tatlicadiarzu- delikafadulden

hadi kızlar nerde çantalarınız kaç kişi bakmış çanta felan koymamış.... aaa hadi bekliyoruz değişik çanta modelleri

kızlarrr bende geldmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
çanta hastasıyımmm kaydirigubbakcemile2
cok çantam yok amaa :)) :ecrin_bebek:

niltol çantan cok güzel bende o renkte canta alcamm :)

kırmızı çantam bu hafta hep bunu kullandım :))
2enyyhl.jpg

bu da siyahıı
ebeyjm.jpg

ya ben bugün louis vuitton :p çantamı taktım ama resim çekemedim ya :( çekcem ama ..

malibucum çantaların çok hoş ama rengi tam belli olmamış :çok üzgünüm:

Back
X