• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Takviye

New life Mag4 Day&Night var çok iyi. Suplamore markası da iyi. 1 tablette 200 mg var. Birkaç ay 2 tablet alın yatmadan. Sonra 1 taneye düşürür devam edersiniz.
Sitikolin için yetersiz ya şuan rutinim her sabah kiloma göre d3k2 ocean spreyi Kahvaltıda kril yağı ve b compleks New life sonra spora gidince zma ve arginin hiq kullanıyorum çinko magnezyum arginin var. Akşam da haftada 2 gece 2 tane ve natura demir kullanıyorum spora gitmemişsem de nbt magnezyum yine haftada 1 2 probiyotik ve 2 günde bir vonka energy max

Sitikolin için yetersiz ya şuan rutinim her sabah kiloma göre d3k2 ocean spreyi Kahvaltıda kril yağı ve b compleks New life sonra spora gidince zma ve arginin hiq kullanıyorum çinko magnezyum arginin var. Akşam da haftada 2 gece 2 tane ve natura demir kullanıyorum spora gitmemişsem de nbt magnezyum yine haftada 1 2 probiyotik ve 2 günde bir vonka energy max
wow çok iyi bir planlama vücudunuz zaten çok iyi durumdadır bunlarla. Tek eksik sitikolin kalmış cidden🤩

Back
X