- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Ve herkese soruyorum
Unutkanlık ve dikkat eksikliği probleminiz için ne gibi şeyler yapıyorsunuz?
Bunun için kullandığınız bitki çayları var mı?
Bu durum için kullandığınız takviye var mı solar, pharmaton vb.
Bipolar hastasıyım hafıza kaybı olacak derecede tedaviler gördüm zamanında, şuanda düzenli omega, d vitamini magnezyum ve ginseng alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kullanılan ilaçlar zihni temizler ve saflasmis gibi olursunuz. Zamanla bunlar yerine gelir düzelir .siz takviye almayı deneyin , birde hergun ev yapımı kefir için. Sabah aksamMerhaba herkese. Benim sorunum unutkanlık ve dikkat eksikliği. Tahlil yaptırdım ve temiz çıktı.
Ben bundan yaklaşık 1 yıl öncesine kadar psikolojik tedavi görüyordum. 3-4 yıl tedavi gördüm. Kullandığım ilaçlar çok ağır değildi. Bu durumu şu yüzden belirttim, benim gibi psikolojik tedavi gördükten sonra unutkanlık yaşayanlar ne gibi çözümler üretti?
Ve herkese soruyorum
Merhaba şu an bir meşguliyetin var mı? Okul, iş, kurs vb.Merhaba herkese. Benim sorunum unutkanlık ve dikkat eksikliği. Tahlil yaptırdım ve temiz çıktı.
Ben bundan yaklaşık 1 yıl öncesine kadar psikolojik tedavi görüyordum. 3-4 yıl tedavi gördüm. Kullandığım ilaçlar çok ağır değildi. Bu durumu şu yüzden belirttim, benim gibi psikolojik tedavi gördükten sonra unutkanlık yaşayanlar ne gibi çözümler üretti?
Ve herkese soruyorum
Sosyal medya, telefon ve pc kullanımını azaltın. Vitamin desteği alın. Kitap okuyun ve not tutun. Bir de nörolojiye görünebilirsiniz. Geçmiş olsun.Merhaba herkese. Benim sorunum unutkanlık ve dikkat eksikliği. Tahlil yaptırdım ve temiz çıktı.
Ve herkese soruyorum
Benim de bütün derdim ütü kullanmadığım günlerde bile ütü açık kaldı mı çok acaba diye düşünüyorum anksiyete başlangıcı sanırım yada ortalarına bile geldim çünkü bazen ütüyü işe yanım da götürüp bu dertten kurtulmak istiyorum
Merhaba herkese. Benim sorunum unutkanlık ve dikkat eksikliği. Tahlil yaptırdım ve temiz çıktı.
Ve herkese soruyorum
Acil bir güncelleme- kan tahlili ve mr sonucum normal. Solar Nero nutrient almayı düşünüyorum. Kullanan oldu mu aranızda?
Bu gerçekten güzel fikir teşekkürlerBen uzun tatillere çıkacağım zaman bütün evi kontrol ederken fotoğraf ya da video çekerim.
Çocuk olunca bir de eşya çok olunca kapıdan çıkmamız biraz paldır küldür oluyor.
Sonra şunu kapatmış mıydık ya diye birbirimize sorup içimize kurt düşürmüyoruz açıyoruz izliyoruz :)
Bu gerçekten güzel fikir teşekkürler
bendede var fazlasıyla ve ajandaya yazma işini sürekli yarım bırakıyorumBir ajandam var her yapacağım şeyi yazıyorum günlük
Ben de çok unutkanım. Beyin varolan psikolojik, yaşamsal sorunlardan dolayı tam kapasite çalışamıyor. Yani beynin bazı bölgeleri baskılanıyor.
Ben de gün içinde farkındalık dediğimiz durumdan uzakta olabiliyorum çoğu zaman. O kadar kendime yönelmiş oluyorum ki, zihnim yoruluyor. Durgun, donuk, enerjisi düşük bir modda zihnim hep. İşimde 1 yıl önce bildiğim yaptığım işlerin işlem basamaklarını kullanmayınca unutuyorum ve yeni baştan öğrenmeye çalışıyorum.
Uyanık, hazır cevap olamıyorum çoğu zaman ve bu halden nefret ediyorum artık. Konuyu takipteyim çözüm önerisi gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?