Günlük yemek takımı hakkında

amaaann istediğimi alsınlar da gerisini düşünmim
hem ben kendimde çalışmak istemiyorum ailemde çalıştırmıyo zati rahatım:hulya:

bende karar veremiyorum tam takım mı alsam yoksa parça parça alıp takım mı yapsam arkadaşımda görmüştüm kırmızı ve siyah tan günlük tk yapmış çatallar kaşıklar bardaklar çok beğendim bendemi öyle yapsam acep fikri olan varmı :uhm:

canım hediye almıcan mı nasıl istersen onu al bence beğenir hepsini.ama takımı zaten kendi alır

zehrabak o işin içine girince deli giibi alışverişe inanıyorum ben de kendimi tutamamkaydirigubbakcemile3 ama ailem verdiği için değil de gerek yok diye güzel ucuz alırım

bende karar veremiyorum tam takım mı alsam yoksa parça parça alıp takım mı yapsam arkadaşımda görmüştüm kırmızı ve siyah tan günlük tk yapmış çatallar kaşıklar bardaklar çok beğendim bendemi öyle yapsam acep fikri olan varmı :uhm:

cnm bi tane tam takım al gerekli çünkü

cnm bi tane tam takım al gerekli çünkü

bi tane takımın var zaten sade şık bişi misafirler için günlükte takıldım kaldım o kadar kararsızım ki ne yapıcam bilemiyorum biran öncede bitirmek istiyorum daha alacaklarımda çokkk :1no2: bu kararsızlık beni mahfediyo -tatlicadiarzu- tam takım mı alayım parça parçamı:uhm: 12 kişilik yapmam şart nişanlımın ailesi kalabalık
bide kahvaltı tk aldım 6 kişilik aynsından mı alsam başka model mi alsam ?? ufff daha küçük ev aletleri var böyle giderse yaza zor evlenirim bennnn mafoldumben

bi tane takımın var zaten sade şık bişi misafirler için günlükte takıldım kaldım o kadar kararsızım ki ne yapıcam bilemiyorum biran öncede bitirmek istiyorum daha alacaklarımda çokkk :1no2: bu kararsızlık beni mahfediyo -tatlicadiarzu- tam takım mı alayım parça parçamı:uhm: 12 kişilik yapmam şart nişanlımın ailesi kalabalık
bide kahvaltı tk aldım 6 kişilik aynsından mı alsam başka model mi alsam ?? ufff daha küçük ev aletleri var böyle giderse yaza zor evlenirim bennnn mafoldumben

canım sende cuma günü bime takıl iki takım al hem ucuza gelir ben öyle yapcam tam takım alma ikinci defa dediğim gibi bişey al..kahvaltı takımıda birliktemi durcaksınız ki ikinciye ne gerek çay bardağında için gitsin:içelim:

Kahvaltı takımı Çok kullanılan bııŞı dıılkı. HergÜn kahvaltıya mı gelcek kayınvalıden sorması ayıp?
Zaten 12 kıŞılık kahvaltı takımı yok bıldıĞım kadarıyla. ıkı takım almaya da ne gerek var. AldıĞınla ıdare edersın.
Yemek takımını da on ıkı kıŞılık ıstıyorsan marketlere bakabılırsın. Carrefour mıgros vs. MaĞazalardada var artık o tarz Şeyler fazlaca.

canım sende cuma günü bime takıl iki takım al hem ucuza gelir ben öyle yapcam tam takım alma ikinci defa dediğim gibi bişey al..kahvaltı takımıda birliktemi durcaksınız ki ikinciye ne gerek çay bardağında için gitsin:içelim:

bi bakiimm cuma günü bim e delikafadulden
ayyy onlar pek sever böyle şeyleri :lepi:

Kahvaltı takımı Çok kullanılan bİİŞİ dİİlkİ. HergÜn kahvaltıya mı gelcek kayınvalİden sorması ayıp?
Zaten 12 kİŞİlİk kahvaltı takımı yok bİldİĞİm kadarıyla. İkİ takım almaya da ne gerek var. AldıĞınla İdare edersİn.
Yemek takımını da on İkİ kİŞİlİk İstİyorsan marketlere bakabİlİrsİn. Carrefour mİgros vs. MaĞazalardada var artık o tarz Şeyler fazlaca.

niye kullanılmasın ki? fincan, pasta(kahvaltı) tabakları , peynir zeytin vs kaseleri zaten normalde kullanıllyo farklı olan bi yumurtalıklar olabilir belki :uhm:
denk geldikçe bakıyorum marketlere ama beğendiğimi söyleyemem yada güzelleri bana denk gelmiyooo sırnaşık şey

niye kullanılmasın ki? fincan, pasta(kahvaltı) tabakları , peynir zeytin vs kaseleri zaten normalde kullanıllyo farklı olan bi yumurtalıklar olabilir belki :uhm:
denk geldikçe bakıyorum marketlere ama beğendiğimi söyleyemem yada güzelleri bana denk gelmiyooo sırnaşık şey

ben o kahvaltı takımını bulana kadar az mı gezdim :) aradım taradım buldum yerini gittiğim gibi aldım mağazadan çıktım. içimde kalırdı yoksa vallahi. incecik porseleni o kadar güzel ki hele desenleri harika.
çok orjinal duruyor. eminönünde bi mağazadan aldım bone china porselen çok güzel tavsiye ederim kızlar.

ucuz takım bakıyonuz madem migrosa gidin ordada güzel tabaklar oluyo.
ben çay bardağı falan aldım ordan hep.

anacım sizde hem ucuz hem kaliteli istiyonuz 40-50 liralık yemek takımı alacan kullan işte gittiği kadar.
bim e porland porselenin ürünleri de geliyo. bi kaç kez dikkatimi çekmişti.
porlanda da güzel yemek takımları var internet sitesinden de alım yapabilirsiniz.

illa ucuz olsun diye bir derdim yok ama ucuz+kalite alma şansım varken neden değerlendirmeyim :))
porland'a bakmıştım daha önce evet güzel porselenleri var

Back
X