günsevil diyet günlüğü

zeynepaylin

eninde sonunda benim olacaksin
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
2.302
16
358
bugünden itibaren günlük yaptıklarımı yediklerimi bende yazayım bakalım 20 kg hayalim için bir adım attım
:1:

bugün
sabah
puaça çay
ara galeta çubuk 1 tane
öğle salata
0,5 litrelik 2 şişe su bitti
2 galeta
ara 2 galeta
saat beş 1 elma
akşam 1 kase yoğurt +salata
3*20 şınav mekik 1,5 km yürüyüş 2 litre su :10:

bu arada geçen perşembe 80 kg geldim gözlerime inanamadım valla bu perşembede tartılacam bakalım bir haftalık azmimle kaç kg vermişim Allahım almamışımdır inş :52:

Diyet günlüğün hayırlı olsun canım. Umarım başarılı olursun. Bu yolda omuz omuza ilerliyoruz. Seni de diyet günlüğüme beklerim. Öpüyorum:16:

sabahları puaça yemek ara da da geleta yemek saçma imiş ikiside karbonhidrat mış yeni öğrendim yeme alışkanlıklarımı 2 mayıs itibari ile değiştiriyorum
sabah
1 tane salatalık
1 tane domates
biraz beyaz peynir
simit
NOT: sabah kahvaltısı çok önemli imiş metobolizmayı hızlandırıcı etki yapıormuş ve kilo vermek için aç kalmamak gerekiyormuş çok iyi kahvaltı yapmak gerekir
arada galeta yiyecem
sabah 10 dk yürüyüş
öğleyide yazarım
:42:

sabahları puaça yemek ara da da geleta yemek saçma imiş ikiside karbonhidrat mış yeni öğrendim yeme alışkanlıklarımı 2 mayıs itibari ile değiştiriyorum
sabah
1 tane salatalık
1 tane domates
biraz beyaz peynir
simit
NOT: sabah kahvaltısı çok önemli imiş metobolizmayı hızlandırıcı etki yapıormuş ve kilo vermek için aç kalmamak gerekiyormuş çok iyi kahvaltı yapmak gerekir
arada galeta yiyecem
sabah 10 dk yürüyüş
öğleyide yazarım
:42:
günlüğün hayırlı olsun :)başarılı olursun umarım, kahvaltılarda simit poğaça tarzı şeylerden ziyade çavdar ekmeği,tam tahıllı ekmek tercih edebilirsin susamda çok fazla yağ var.kolay gelsin

bugün
sabah
puaça çay
ara galeta çubuk 1 tane
öğle salata
0,5 litrelik 2 şişe su bitti
2 galeta
ara 2 galeta
saat beş 1 elma
akşam 1 kase yoğurt +salata
3*20 şınav mekik 1,5 km yürüyüş 2 litre su :10:

toplamda 4 galeta ve 1 pohaçan var canım böyle yapma ...
:19:
devamlı salata ile bi süre sonra çok zorlanırsın , yanında et sote yap, balık ye, çorba iç vs.

Ve mümkünse şekeri unu ve yağı içinde barındıran şeylerden uzak dur :23:

Hoşgeldin :16:

toplamda 4 galeta ve 1 pohaçan var canım böyle yapma ...
:19:
devamlı salata ile bi süre sonra çok zorlanırsın , yanında et sote yap, balık ye, çorba iç vs.

Ve mümkünse şekeri unu ve yağı içinde barındıran şeylerden uzak dur :23:

Hoşgeldin :16:

önerini dikkate alıcam noram teşekkür ederim
haklısın 2 haftadır açım bu yöntemle boşu boşuna aç kalmışsam üzülecem perşembe tartılıp görecem bakalım dün ölüyordum nerdeyse ya korktum valla vaz geçtim bu yöntemden

önerini dikkate alıcam noram teşekkür ederim
haklısın 2 haftadır açım bu yöntemle boşu boşuna aç kalmışsam üzülecem perşembe tartılıp görecem bakalım dün ölüyordum nerdeyse ya korktum valla vaz geçtim bu yöntemden

tatlım biz 2 hafta sonraki nikaha yetişmiyoruz ki beslenme şeklini değiştirmen lazım, ömür boyu aç kalmayacaksın ve en kısa zamanda eski haline döneceksin ....

Bak sana mesela ben bugün ki menümü yazayım...
Bu şekilde sabahtan listeyi kafanda kur :21:
Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek arası kaşar - maydanoz sandviç

Ara:

Yarım ayva
Maydanoz suyu

Öğlen:

1 levrek :16:
1 su bardağı çorba

Ara:

Yarım ayva
light sütlü şekersiz kahve

Akşam:

Göbek salata
Pul biberli 1 kase yoğurt

Toplamda , 1 saat yürüyüş, 1,5 litre su, 100 mekik, 100 kez de ip atladım :26:

Ve eğer çok aç kaldığım olursa meyve atıyorum ağzıma yoğurt yiyorum ama asla aç kalmıyorum :16:

:56:
öğlen bir porsiyon meyveli müsli nesle
sabahtan yiyemediğim salatalık :))
20 dk yürüyüş
1 fincan türk kahvesi :))

tatlım biz 2 hafta sonraki nikaha yetişmiyoruz ki beslenme şeklini değiştirmen lazım, ömür boyu aç kalmayacaksın ve en kısa zamanda eski haline döneceksin ....

Bak sana mesela ben bugün ki menümü yazayım...
Bu şekilde sabahtan listeyi kafanda kur :21:
Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek arası kaşar - maydanoz sandviç

Ara:

Yarım ayva
Maydanoz suyu

Öğlen:

1 levrek :16:
1 su bardağı çorba

Ara:

Yarım ayva
light sütlü şekersiz kahve

Akşam:

Göbek salata
Pul biberli 1 kase yoğurt

Toplamda , 1 saat yürüyüş, 1,5 litre su, 100 mekik, 100 kez de ip atladım :26:

Ve eğer çok aç kaldığım olursa meyve atıyorum ağzıma yoğurt yiyorum ama asla aç kalmıyorum :16:
teşekkürler nora perşembe günü alışveriş günüm ben diet yapacam diye dolapta hiç birşey bırakmadım perşembe günü 1 haftalık güzel bir menü hazırlayıp ona göre alışveriş yapacam söz kesinlikle haklısın tatlım ömür boyu aç kalacak değilim normale dönünce gene gelsin kilolar yaşam şeklini değiştirmek gerekir takip et beni tatlım hatalarımı söylemeniz beni daha çok motive ediyor kararlıyım gidecek bu kilolar gidecek de gidecek aeo:4:

canım yürüyüşü arttır sana tavsiyem. ve hergun duzenli olarak yuru. kahvaltıda bir dilimde olsa ekmek ye mutlaka

canım yürüyüşü arttır sana tavsiyem. ve hergun duzenli olarak yuru. kahvaltıda bir dilimde olsa ekmek ye mutlaka

evet canım dedim ya yanlış yapmışım bugünden itibaren yanlıştan dönüyorum bu hafta kilo verememiş olabilirim hatta karbonhidrat ağırlıklı olduğu için boşu boşuna aç da kalmış olabilirim :14::14::14: bu akşamki menüm
1 kase çorba
1 dilim ekmek
mevsim salatası

:56::56::56:
bugün ki menüm
sabah
yarım tost şekersiz çay
ara yok
öğle
1 tane tavuk but derisiz fırında pişmiş
2 çatal pirinç pilav
1 lokma ekmek
1 porsiyon mevsim salata
1 kase kırmızı mercimek çorbası

akşam fırında alabalık 1 tane derisiz
salata maydonozlu sarımsaklı yeşilsoğanlı bol limanlu :1::1::1::1:
sabah
1 domates
1 salatalık (tuzsuz yiyebilir oldum çok şükür )
biraz lor peyniri
ve tabiki çay

dün yağmur yağıyordu sadece 20 dk yürüyüş 15 /20 dk bel hareketleri yapabildim fazla sportik değildim :52::52::52::52:

Veeee
asıl konu açlık karbonhidrat diyeti neticesi korkumla yüzleştim
bu sabah tartıldım
tartı 78,300 dü
bu hafta 1,7 kg vermişim çok şükür kilo almaktan korktum o kadar da aç kaldıktan sonra
:36::36::36::36::36:

Back
X