Yumurta diyetine başlıyorum

jokerr1007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
5
0
1
41
Bugün yumurta diyetine başlıyorum .Gün gün neler olduğunu ne yediğimi kaç kilo verdiğimi yazacağım. Katılmak isteyen olursa beklerim arkadaşlar

Bugün 2 Yumurta içine keten tohumu atacağım çay kaşığı ile ve içine acı biber ekeceğim.yanında biraz salatalık ve 1 bardak süt içeceğim.süt ekstra oldu ama seviyorum ve protein kaynağı. Yukarıda belirtmeyi unuttum 10 gün yapacağım iyi giderse 14 güne uzatacağım

Göbek bölgem çok fazla
Bacaklarım kalın ama aşırı kalın değil
Tarih :24 temmuz 2025
Kilo :90.8
Boy :1.75
Göbek bölgesi ölçemedim ölçüp yazacağım gün içinde
Hedef kilo (totalde) : 65 (sene sonu bitmiş olmalı)
Yumurta diyeti ile hedeflenen : 83

Ek olarak hergün yeşilçay içeceğim ve probiyotikli kefirle haftada 3 sabah 2 Yumurta yanına porçöz tarifini yapacağım .
Porçöz : 1 bardak kefir
1 avuç yeşillik (ıspanak pırasa maydanoz ...)(elimizde ne varsa)
1 yeşil elma
10 badem veya 1/4 avokado yada 1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı zencefil
Bzzzt yapalım içelim

Akşam mutlaka tavuk balık yada bitkisel proteinler ile yanına Salata tüketeceğim. Tavuk balık daha tercihi olacak ama nohuttan yeşil mercimekten güzel salatalar var haftada 3 akşam da öyle planlıyorum.
Hepsini gün gün yazacağım genel bilgi vermek istedim.
Tabi 3 litre su Allahın emri.
Yarım saat spor eklemek gerek yapmaya çalışacağım.
Bir de daha evvel çok güzel kilo verdiğim aralıklı oruç.saat olarak 16/8 olanı kullanacağım.
Yazarken kahvaltımı yaptım.süt kaldı ara öğün şeklinde içeceğim şimdilik doydum çünkü.
Ne yedim?
dediğim gibi 2 Yumurta içine keten tohumu ve acı biber ve az salatalık.

Valla aşırı incelme oldu herkes söylüyor kendim de fark ediyorum.ama akşamları evde ne varsa onu yedim ekmeksiz.sabah mutlaka 2 Yumurta tüketiyorum arada süt içtim. Sabah meyve de yedim .

Ve hiç spor yapamadım.gece yürüyüşe çıkacağım eşimle.denizden geç geldik evde sarma vardı sarma yedim bugün. Dikkat ediyorum ama tam istediğim gibi değil çünkü akşamları da protein almam lazım.bu yüzden yarından itibaren akşam tavuk balık et faslına başlıcam. Kiloyu yazıcam 1 hafta tamamlanınca

Back
X