günsevil diyet günlüğü

bir hafta boyunca düzgün beslenecem dur bakalım kaç kg olacam
kesinlikle şeker yok tuz yok öğünlerde 1 dilimden de az ekmekle

canım ya benimde 20 kg fazlam var beraber verelim olur mu cnm.
görünüşe göre sayfa ilerlememiş.
olsun bir iki yeter
:32::32:

Tabiki birbirimizi motive ederiz canım benimde 15 kg fazlam var ama ilk hedefim 10 kg 2 si gitti bile :52::52::52::52:

ne güzeke işte arkadaşlık isteği gönderdim kabul şimdi hahvaltı hazırlıcam
menum
salatalık
domates
yumurta haşlması
beyaz beynir
zeytin
çay( ben çayımı şekerli içerim çünkü şekeri hep çayımdan karşılarım )
bide maydonoz limonlu D:

bu arada sabahları yumurta haşlaması çok iyi düzenli olarak her sabah yumurta haşlaması ye protein olmadan zayıflamazsın

bide canım cuma düzenli tartılalım
eğerr grup çoğalırsada liste yaparız

şimdiki kilom
04.05.2012 (70.4)

bide canım cuma düzenli tartılalım
eğerr grup çoğalırsada liste yaparız

şimdiki kilom
04.05.2012 (70.4)

tamam canım ok şimdi bence şekeri bırakmaya çalış :16: şu şeker konusunu çarşambadan bu yana taktım inan ki bende şekersiz içemiyorum ve tam bir çay tiryakisiyim çayı azalttım şeker olmayınca keyif vermiyor:47::47::47: bu hafta şekri olduğunca azaltıcam eminim şekersiz çay içseydim bu hafta 1 kg daha verirdim sende dene şekeri meyveden al canım

1.58 boyum sende boyun ve şimdikki kilonu yaz
ama başka hiçbir şeker almıyorum vücuduma ek olarak
ben çayı çok seviyorum şekersiz asla

1.58 boyum sende boyun ve şimdikki kilonu yaz
ama başka hiçbir şeker almıyorum vücuduma ek olarak
ben çayı çok seviyorum şekersiz asla

:52::52::52::52:
tatlım bende öyleydim bakalım bu çarş azalttım cuma itibari ile bıraktım daha çok kilo vermeme sebebiyet verecekse insan yapabiliyor dün türk kahvesini bile şekersiz içebildim valla hem daha az içiyorsun şekersiz acı gibi valla içemiyorsun bu da vücuda daha çok su içmene sebep oluyor.. ki kahve çay delisiyim ki aslında bunlar iyi alışkanlıklar değil ben karar verdim yaşam şeklimi değiştirmeye yoksa asla kilo veremiyorsun yanlış alışkanlıklar da kilo yapıyor şekerim ... azalt sen azalt :42::42::42:

:35::35::35::35:
öğle menü
2 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 yk yoğurda yarım tk acı biberli karışım
1 büyük bardak kabuk tarçınlı çay
bu arada 1 litre su bitti
bugün 3 litreye çıkaracam suyu

selam kızlarr başarılar diliyorum, ben de kilo vermeye çalışıyorum, 1 senedir:37: hala 38 e inemedim, bu hafta ip atlamayı deneyeceğim, bakalım kilo verebilecek miyim?

:54::54::54:
selam kızlarr başarılar diliyorum, ben de kilo vermeye çalışıyorum, 1 senedir:37: hala 38 e inemedim, bu hafta ip atlamayı deneyeceğim, bakalım kilo verebilecek miyim?

slm aybükecim kıskandırma bebeğim darısı başıma takip et yanlışlarımı söyle canım

geçen haftalardaki yanlış diyet programının bedelini bu hafta ödiyeceğe benziyorum
bu sabah tartıldım 700 gr almışım
öğlenleri haftasonunda kıymalı makarna yemiştim ondan şüpheleniyorum :52::52:

:46::46::46:
şimdi gelelim bu güne kahvaltı
1 tane simit 1 tane domates lor peyniri şekersiz çay

:56::56::56:
öğle menüm
3 yumurtayla omlet içine yoğurt ve yarım demet maydonoz kıyarak 3 dilim ekmekle afiyetle yenir çok lezetli bol proteinli :52::52::52:

akşam 5 kaşık meyveli müsli yaklaşık yarım su bardağı sütle
bir saat dans 1*20 yan mekik 1*20 düz mekik
bugünki menümü yarın yazıcam ayrı ayrı oluyor böyle

Back
X