- 25 Haziran 2018
- 53
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi Humeyrameryem
-
Öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim bir avazda insallah canm ben ilk kızıma 41+2de dünyaya getirmistim tahmini doğum tarihi 20 ila 26 ocak iken kizim 3 şubatta geldi 1 şubatta ne şancı ne açılma yoktu ertesi gün sezerryana alacaktı doktor bebeğin çok kaldı içerde her an mekonyum yani bebek kakasini yapabilir ve ölebilir demisti 2sinde öğlen sancılarım başlamıştı tam 14 saat sancı sonrası 3 şubatta doğum yapmıştım ama senin acilmanda varmış doktorun gondermsi çok saçma bide günün gelmiş çoktan yani bir suni şancı verse belki dogurursunda yaniMrb.. bugn benim 40+6 oldu ama duzensiz sancilarim ve 2 cm aciklik var ama hic ilerleme yok. Sancilarim duzenli gelmiyor. Bu durumda olan veya bu durumu yasamis anneler bana yardimci olun ne yapmaliyim doktorlar hic bisey demiyor su kadar bekleyecez ya şu ya bu bni tatmin etmiyorlar korkuyorum ya bisey olursa
Işte 40 haftasını geçiyor yani ihtimal var bi ozelemi gitsenInanin kac doktora gittim hic umursamadilar diyorum bana bisey soyleyin ama bisey de soylemiyorlar. O yuzden ne yapacagimi bilmiyorum evde bekliyim ddm ama simdi cok korkuyorum ya bebegim kakasini yapar ve yutarsa
Yani burada şancı olmasa bile açılma olduğunda hemen suni şancı veriyolar 4 5 saat sonra doğum gerceklesiyor yakın zamanda çok yakınım aynı şekilde doğum yaptiYatis veriyor ama diyor sanci vermiyecez sadece aksama kadar iki defa nst kontrol ilerleme olmasa eve gonderecez bende bu yuzden yatmiyorum
Sancimda var ama duzensiz bazen cok aşıri siddetli bazen hafif. Bacaklarim bazen tutmuyorYani burada şancı olmasa bile açılma olduğunda hemen suni şancı veriyolar 4 5 saat sonra doğum gerceklesiyor yakın zamanda çok yakınım aynı şekilde doğum yapti
Nerde yasiyosunuz buarada valla durmayın evde başka hastaneye gidin yani böyle nasıl gönderiyolar geri siziSancimda var ama duzensiz bazen cok aşıri siddetli bazen hafif. Bacaklarim bazen tutmuyor
Diyarbakirda yasiyorum.. bugun baska bi özel hastaneye gidecem insallah orasi da ayni seyi yapmaz bna.Nerde yasiyosunuz buarada valla durmayın evde başka hastaneye gidin yani böyle nasıl gönderiyolar geri sizi
Bende hemen geri dönmeyin diretin 40 haftayı geliyosunuz acilmaniz var azda olsa sandınız var bu nasıl bir anlayış anlamadim ben ya insallah güzel haberler verirsinzDiyarbakirda yasiyorum.. bugun baska bi özel hastaneye gidecem insallah orasi da ayni seyi yapmaz bna.
Valla doktor 3 gunde bir de cagirmadi hic bisey demiyorlar bu beni endiselendiriyor. Bgn hastaneye gittim fiş kalmamsti ve ben yine sinirim bozuk bekliyorumbenim de günüm geçti doktor 3 günde bir kontrole çağırıyor. ama açılma sancı hiçbir şey yok. kafayı yemek üzereyim ciddi anlamda
memnun degilsen baska doktorlara danismalisin canim sonucta gunun gecmisValla doktor 3 gunde bir de cagirmadi hic bisey demiyorlar bu beni endiselendiriyor. Bgn hastaneye gittim fiş kalmamsti ve ben yine sinirim bozuk bekliyorum
42.haftayı doldurup doğum yapan çok bence bu kadar strese girmeyin doktorlar gönderdiğine göre Bebeğin suyu hareketleri iyi demek ki.Bir kaç gün daha bekleyebilirsiniz .Mrb.. bugn benim 40+6 oldu ama duzensiz sancilarim ve 2 cm aciklik var ama hic ilerleme yok. Sancilarim duzenli gelmiyor. Bu durumda olan veya bu durumu yasamis anneler bana yardimci olun ne yapmaliyim doktorlar hic bisey demiyor su kadar bekleyecez ya şu ya bu bni tatmin etmiyorlar korkuyorum ya bisey olursa
Canım senin günün tam olarak ne ?benim de günüm geçti doktor 3 günde bir kontrole çağırıyor. ama açılma sancı hiçbir şey yok. kafayı yemek üzereyim ciddi anlamda
40+2 ama hicbir belirti acilma yokCanım senin günün tam olarak ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?