- 25 Haziran 2018
- 53
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi Humeyrameryem
-
İnşallah canım.bir anda kendi sancın gelir bir nefeste kurtulursun inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz .ben de beklemedeyimBugun hastaneye gitti nstde cok sancim cikti. 2.5 cm acilma ve bebegin basi yerlesmis. Doktor byle devam ederse kesin dogurursun ddi. Ve yarin tekrar kontrole cagirdi. Insalla yarina kadar dogururum.
Benim de 40 +1 canım ben de 2 haftadır 1cm açıklık var demişti doktor değişen bişey yok.sürekli gidip alttan muayene olmaktan bıktım artık o çatala çıkmak geriyor beni biran önce bizde kurtulsaydık keşke40+2 ama hicbir belirti acilma yok
hadi hayirlisiyla insallah canimSuanda sancim var byle devam ederse ins dogururum
bugun doktor 41+3e kadar beklerim dedi. Haftaici dogdu dogdu. Dogmazsa cts bir sekilde gelecek yaniBenim de 40 +1 canım ben de 2 haftadır 1cm açıklık var demişti doktor değişen bişey yok.sürekli gidip alttan muayene olmaktan bıktım artık o çatala çıkmak geriyor beni biran önce bizde kurtulsaydık keşke
İnş o zamana kadar kendi sancınla doğurursun canım .ilk bebeğin mi senin de .ilk hamilelikler böyle uzayabiliyormuş öyle duymuştumbugun doktor 41+3e kadar beklerim dedi. Haftaici dogdu dogdu. Dogmazsa cts bir sekilde gelecek yani
ilk canim. Carsamba da gidecegim tekrar alttan açilmaya bakacak maalesef. O kadar aci çekmeye açilma yok diyor ya iki kat sinir oluyorumİnş o zamana kadar kendi sancınla doğurursun canım .ilk bebeğin mi senin de .ilk hamilelikler böyle uzayabiliyormuş öyle duymuştum
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunun tebrik ederim canım doğum hikayeni anlatsana nasıl oldu normal mi yaptın ?Bn dogum yaptm elhmdllh. Tum hamilelere rabbim yardim etsin.
Ben de pazartesi gidicem sıkıldım artık ben de .biran önce doğuralım Artıkilk canim. Carsamba da gidecegim tekrar alttan açilmaya bakacak maalesef. O kadar aci çekmeye açilma yok diyor ya iki kat sinir oluyorum
Normal dogum yaptim. Ikinci dogumumdu ama bu cok zor gecti ic kanama gecirdim. Ölümden döndm ama cok sukur simdi kizimlayim.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunun tebrik ederim canım doğum hikayeni anlatsana nasıl oldu normal mi yaptın ?
Gittin mi hastaneyeBen de pazartesi gidicem sıkıldım artık ben de .biran önce doğuralım Artık
Gittim canım doktor bi hafta daha bekleyelim dedi pazartesiye kadar olmazsa suni sancı verecekler bana 40+6oldumGittin mi hastaneye
Çok geçmiş olsun .çok şükür ki kurtuldun eminim meleğine kucağına aldığında unutmuşsundur herşeyi .geçti gitti geride kaldıNormal dogum yaptim. Ikinci dogumumdu ama bu cok zor gecti ic kanama gecirdim. Ölümden döndm ama cok sukur simdi kizimlayim.
Ins dogurursun o gune kadar. Son gunlerde beklemek cok zor insana 1 gun 1 yil gibi geliyr. Umarim en kisa zamanda alirsin yavrunu kucagina.Gittim canım doktor bi hafta daha bekleyelim dedi pazartesiye kadar olmazsa suni sancı verecekler bana 40+6oldum
Canim dogum yaptin mi?Gittim canım doktor bi hafta daha bekleyelim dedi pazartesiye kadar olmazsa suni sancı verecekler bana 40+6oldum
Evet canım pazar günü 4 gibi normal doğum yaptım .41+3 te kendi sancım geldi sabah suni sancı almadan öğlen 4 gibide doğum yaptım çok şükürCanim dogum yaptin mi?
Rabbim anali babali buyutsun. Hayirli bi evlat olsun insallah. Dogumun nasil gecti?Evet canım pazar günü 4 gibi normal doğum yaptım .41+3 te kendi sancım geldi sabah suni sancı almadan öğlen 4 gibide doğum yaptım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?