S Seda E Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2022 5 1 1 29 20 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Seda E #1 Adet gunumdeyim ama hiç belirti yok sogan kürü ve dr verdiği polikistik over ilacı kullaniyorm sizce hamilemiyimdir.
Adet gunumdeyim ama hiç belirti yok sogan kürü ve dr verdiği polikistik over ilacı kullaniyorm sizce hamilemiyimdir.
Hemsirecik Afkurma🦴 Pro Üye 24 Mart 2019 12.717 58.033 598 20 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Seda E #2 Seda E .!.: Adet gunumdeyim ama hiç belirti yok sogan kürü ve dr verdiği polikistik over ilacı kullaniyorm sizce hamilemiyimdir. Genişletmek için tıkla... Canim burasi medyumlar sitesi degil, test yap gunun gectiyse
Seda E .!.: Adet gunumdeyim ama hiç belirti yok sogan kürü ve dr verdiği polikistik over ilacı kullaniyorm sizce hamilemiyimdir. Genişletmek için tıkla... Canim burasi medyumlar sitesi degil, test yap gunun gectiyse
S Seda E Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2022 5 1 1 29 20 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Seda E #3 Hemsirecik .!.: Canim burasi medyumlar sitesi degil, test yap gunun gectiyse Genişletmek için tıkla... Medyum oldugunuzu soylemedim zaten bu durumu yasayn biri varsa belki yorum yapar diye sordum
Hemsirecik .!.: Canim burasi medyumlar sitesi degil, test yap gunun gectiyse Genişletmek için tıkla... Medyum oldugunuzu soylemedim zaten bu durumu yasayn biri varsa belki yorum yapar diye sordum