Günümüz ilişkileri

Gerçtekten öyle :) cinsellık konusunda gerici biri değilim tercihen zamana yaymak daha mantıklı gelıyor. Bu durumda onlara itici gelıyor sanırım yapacak biley yok gibi gözüküyor şimdılık

Ben nasıl yaklaşacağıma da emin olamıyorum artık. Her zaman erkek başlatmalı diye düşünmüyorum tanışmayı ancak güvensizlik duygusu olunca baslatabilmek de sorun olur gibi geliyor

Ben nasıl yaklaşacağıma da emin olamıyorum artık. Her zaman erkek başlatmalı diye düşünmüyorum tanışmayı ancak güvensizlik duygusu olunca baslatabilmek de sorun olur gibi geliyor
Herkes çok tuhaflaştı yediğimiz içtiğimizden midir nedir sonumuz hayrolsun Rabbıö güzel insanlar versin bahtınıza :)

Ne istiyor bu adamlar bi çözsek :) net olmamaları ve yalancı olmaları çok büyük sorun nasıl davranmak gerekır sasırıyoruz
valla bilemiyorum :)
cinsellik olmadan ilişki kuramam hikayesi de yalan, onu demeye çalışıyorum.
ondan sonra kadınlar burada konu açıyorlar, biri var en başından beri cinsellik yaşıyoruz ama hala neyiz belli değil, sevgili de olamadık (veya) sevgili olduk ama ilişki ciddi değil, nasıl ciddiye döndürebilirim diye soruyorlar
özetle bi adamı elde tutmak veya kendine bağlamak için cinsellik yaşamak işe yaramıyor .

Çok haklısın

sen dert yanmaya gelmişsin biz senden beter çıktık anam ne bilelim, bilen biri bize de söylesin nolcak böyle böyle

sen dert yanmaya gelmişsin biz senden beter çıktık anam ne bilelim, bilen biri bize de söylesin nolcak böyle böyle
Gerçekten öyle hani hala toy olsak ince eleyip dokumadan sevdasına kapılırız Bizdede suç var neden gözünün üstğnde kaşı var diye iletişimi kesiyoruz tüm erkekler aynı gözüyşe baktıgımız için , farkındalık gerçekten zor

Pek umut vaad eden bir şeyler yazamayacağım, ben de bekarım, ilişkiler bitti mi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama tipi vasat eğitimi işi vasat adamlar bile g.tü başı ayrı oynuyor
Cinsellik yaşamak zorunda değilsin kimseyle seni sevsin ilgi göstersin diye, yaşasan da sonra yine ilgisiz devam ediyorlar zaten

Çok haklısın, benim mutsuz olacağım bişeyden karsı taraf mutlu olacaksa gerek yok hiç zaten . Çizgimi bozmayacağım kendime olan saygımdan :)

Aynı beni söylüyorsunuz. Fark edilmek, sevilmek, dikkat çekmek istiyorum. Ama yok. Cinsellikten soğudum vallahi. Dün bir bu gün iki bismillah hemen konuyu oraya getiriyorlar.
İnşallah gönlümüze göre biri çıkar da farklı duygular tadarız

İnsanları genellememek lazım diye düşünüyorum. Çeşit çeşit insan var. Hep vardı kaypak, düzenbaz, sahtekar herifler , hala varlar. Güzel adamlar da var, öyle düşünün. Her insan ayrı bi dünya bence. Evlilik de dahil çok ilişkim oldu, hayatıma giren erkeklerin hepsi birbirinden farklı farklıydı. Çok derin ilişkiler de yaşadım, yeryüzüne inmiş en hastalıklı en sapık ruhlu psikopat adamları da gördüm. Biz kendimizi korumayı öğreneceğiz, sınırlarımızı iyi çizeceğiz. Sırf sevişmek istiyor diye bi erkeğe kötü biri ya da yozlaşmış biri diyemem. Ha, dini inançlar gereği sevişmek istemeyebilir insanlar ama aşk ilişkisini cinsellik olmadan düşünemiyorum. Belki bu önyargı nedeniyle çok güzel ruhu olan, karakterli insanlara mesafe koyuyorsunuzdur kim bilir.

Evet gerçekten öyle sanırım en güzeli tuzsuz aşım ağrısız başım :) Nasipte düzgün biri varsa mutlaka çıkacak

Evet bunu inanın bende çok düşündüm fakat tercihler dahilinde umarım sağlıklı ilişki kurabilirim duygusal boşluğuma denk gelipte hata yapmak istemıyorum :)

Kadınlar yeni bir aydınlanma yaşayacak başka çaresi yok. Çünkü kadın-erkek eşitliğinden girerek erkekler bu konuyu da kendi lehine çevirmeye başlıyor.

Düzeni oturtamadık bu yüzden yeniden bir reform gerekiyor. Bu herifler yıllarca kadınların gücünden korktukları için ikinci plana atarak bastırdılar. Hemen başaramayacağımız belliydi. Daha bencil düşünmemiz gerekiyor sanırım, aynı onlar gibi.

Erkek beyni güzel alımlı kızlarla gezıyim tozuyim isterse kör kütük aşık olayım ama anamın memlketten buldugu kızla evlenıp o kızda evde ilgisiz parasız bırakıp yine dısarıda çıtır kızlarla takılıyım bence geneli artık böyle. Kadınlarda bencileşti gözlemdiğim kadarıyla ve akıllandık bakınız Boşanma oranları buna kanıttır genel olarak bizim yaş skalamız boşanmış bireyler fazla olduğu için değişim belkide, çnkü hepimiz boyumuzun ölçüsünü aldık artık neye ihtiyaç duyuyorsak ona göre bir sevgili seçiliyor gibi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…