• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günümüzde evlenmek imkansızlaştı mı?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Eğer yaşın standart evlenme yaşını geçtiyse sizce evlenmek imkansız mı? Bana artık öyle gelmeye başladı...Dertliyim umutsuzum ..Mesela 40'a falan yaklaştıysanız..

Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..

Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...

15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de nasibinde yoksa 20li yaşlarda da evlenemezsin, 30lu,40lı yaşlarda da..
Ayrıca evlenmek mutlu son değil insanlar neler yaşıyor

Evlenmek mutlu sondur demedim ki...Ama yalnızlık ta kötü...Tamam yalnız olmak kotu bir evlilikten iyidir ama en azından bi evleneydik illa kötü mü olmalı

Evlenmek mutlu sondur demedim ki...Ama yalnızlık ta kötü...Tamam yalnız olmak kotu bir evlilikten iyidir ama en azından bi evleneydik illa kötü mü olmalı
Hayır canım onu demek istemiyorum, ama yapıcak bişe yok işte olmayınca olmuyor. Ayrıca hiç belli olmaz bu işler tam böyle içini karartmışken birden herşey değişedebilir. Kaç yaşındasın ki, bu işİ yaşla bağdaştırmayıda çok doğru bulmuyorum , 20yaşında da olabilir 40 yaşında da. Böyle çok örnekler var.

Hayır canım onu demek istemiyorum, ama yapıcak bişe yok işte olmayınca olmuyor. Ayrıca hiç belli olmaz bu işler tam böyle içini karartmışken birden herşey değişedebilir. Kaç yaşındasın ki, bu işİ yaşla bağdaştırmayıda çok doğru bulmuyorum , 20yaşında da olabilir 40 yaşında da. Böyle çok örnekler var.

40 a geliorum...çocuk yapma yaşım gecip gidecek diye tum endişem..Tam beğendiğim biri çıkıyor adam boşanmış mesela tekrar evlilik düşünmüyorum diyor...Artık erkekler 1 kere boşandıktan sonra tekrar bi kadının sorumluluğunu almak istemiolar onu gordum...birlikte yaşamak bile değil istedikleri sen kendi evinde ol sana gelip gideyim derdindeler

Evlilik karşılıklı fedakarlık ister iyi bi evlilik yapmak istiyo arkadaş haklı belli bi yaştan sonra insan evi çocukları eşi olmasını istemesi çok normal herkes hemen evliliği kötülüyo inşaşşah iyi bi insan çıkar karşına annelik duygusunu tadarsın

Evlilik karşılıklı fedakarlık ister iyi bi evlilik yapmak istiyo arkadaş haklı belli bi yaştan sonra insan evi çocukları eşi olmasını istemesi çok normal herkes hemen evliliği kötülüyo inşaşşah iyi bi insan çıkar karşına annelik duygusunu tadarsın

Çok sağol nihayet anlayan biri

başlığınıza istinaden; neredeyse tüm kuaförlerler haftasonu dopdolu, hepsi gelin saçı için çalışıyor. Sokaklar gelin arabalarıyla dolu. Evlenen çok

Back
X