- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Eğer yaşın standart evlenme yaşını geçtiyse sizce evlenmek imkansız mı? Bana artık öyle gelmeye başladı...Dertliyim umutsuzum ..Mesela 40'a falan yaklaştıysanız..
Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..
Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...
15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar
Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..
Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...
15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar
Son düzenleyen: Moderatör: