Günümüzde evlenmek imkansızlaştı mı?

Ya bende biruy
Benim rahmetli aslandı ikisi farklı karakterler koç daha iyi sanırım. Ama aslan erkeği dağlara taşlara uzak olsun. Yalan, aldatma, kibir, inkar daha sayarımda afakanlar bastı. Beni aldıığını öğrendiğimde " neden kızıyorsun ki onlar tek gecelik seni değil onları kandırdım ben" diyecek kadar adiydi. Sonrası rahmetli ettim işte.
Ya bende biryle görüştüm, oda aslan. Burcuydu. Bana dort dörtlük geldi disardan, ama görüştükten sonra aramadi, bende evlilik hayali hemen 😵 sosyal medyada takiliyo bi kere sormuyo halimi hatrimi

Çocuğu çok önemsiyorsanız yumurta dondurtabilirsiniz en azından içiniz biraz daha rahat olur

Bu cok basit bir islem degil en azindan yurtdisinda degil. Ben de 35 yasimda oldugum icin arastirmistim gecen sene. Yasadigim ulkede cok extrem durumlarda yumurtalari donduruyorlar. Ya kanser hastasi olmalisiniz, ya yumurtalariniz bir saglik sorunu yuzunden zarar gorme tehlikesi ile karsi karsiya olmali ya yasiniz 42 45 civarinda olmali gibi. Burda kadinlar genelde zaten gec cocuk sahibi olduklari icin sanirim boyle kurallar var. Ha deyince o islemi yapmiyorlar. Ayrica baya da pahali bir islem. Turkiye'de durum nasil bilmiyorum ama burda 4000 5000 euro civari. Turkiye'de bu kadar kural yoktur belkide. Hep deniyor yumurtalarinizi dondurun diye ama hic bu islemi yapmis olan bir uye ile karsilasmadim bu forumda. Yapan deneyimleyen var mi ki acaba?

40 a geliorum...çocuk yapma yaşım gecip gidecek diye tum endişem..Tam beğendiğim biri çıkıyor adam boşanmış mesela tekrar evlilik düşünmüyorum diyor...Artık erkekler 1 kere boşandıktan sonra tekrar bi kadının sorumluluğunu almak istemiolar onu gordum...birlikte yaşamak bile değil istedikleri sen kendi evinde ol sana gelip gideyim derdindeler

Büyüklerinize annenize teyzenize vs soyleseniz onlar bulsa birilerini

Ya eski mesajlara baktim, ya evlilikten sogudugunu, ya eşinin aldattigini yazmis, ay kimseye guven yok, kizlar size guvenmistim 😁

Bu cok basit bir islem degil en azindan yurtdisinda degil. Ben de 35 yasimda oldugum icin arastirmistim gecen sene. Yasadigim ulkede cok extrem durumlarda yumurtalari donduruyorlar. Ya kanser hastasi olmalisiniz, ya yumurtalariniz bir saglik sorunu yuzunden zarar gorme tehlikesi ile karsi karsiya olmali ya yasiniz 42 45 civarinda olmali gibi. Burda kadinlar genelde zaten gec cocuk sahibi olduklari icin sanirim boyle kurallar var. Ha deyince o islemi yapmiyorlar. Ayrica baya da pahali bir islem. Turkiye'de durum nasil bilmiyorum ama burda 4000 5000 euro civari. Turkiye'de bu kadar kural yoktur belkide. Hep deniyor yumurtalarinizi dondurun diye ama hic bu islemi yapmis olan bir uye ile karsilasmadim bu forumda. Yapan deneyimleyen var mi ki acaba?
Ben de tam kuralları bilmiyorum ama instagramdan takip ettiğim bir doktor devamlı bekar hastadan yumurta topluyor

Eğer yaşın standart evlenme yaşını geçtiyse sizce evlenmek imkansız mı? Bana artık öyle gelmeye başladı...Dertliyim umutsuzum ..Mesela 40'a falan yaklaştıysanız..

Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..

Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...

15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar
Nasibin degilmis bence uzulme eger olsaydi zaten istedigi kadar dusunmesin olacaktir.

Eğer yaşın standart evlenme yaşını geçtiyse sizce evlenmek imkansız mı? Bana artık öyle gelmeye başladı...Dertliyim umutsuzum ..Mesela 40'a falan yaklaştıysanız..

Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..

Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...

15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar
Çocuk istiyor musun diyen biri olsa hemen herkes heyecan yapar hayırlısı yaaa nasip olmadıysa şimdiye kadar demek ki hayırlısı buymuş çokta üzülmemek lazım evlenen o kadar kişiden ne kadarı mutlu ki...

Back
X