- Konu Sahibi vesikaliyarim
Ayyy pardon Aslan erkeği varRahmetlineler yaptı.. Şu an hayatımda bir koç erkeği varda yaklaşık bir aylık bir şey
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy pardon Aslan erkeği varRahmetlineler yaptı.. Şu an hayatımda bir koç erkeği varda yaklaşık bir aylık bir şey
![]()
Benim rahmetli aslandı ikisi farklı karakterler koç daha iyi sanırım. Ama aslan erkeği dağlara taşlara uzak olsun. Yalan, aldatma, kibir, inkar daha sayarımda afakanlar bastı. Beni aldıığını öğrendiğimde " neden kızıyorsun ki onlar tek gecelik seni değil onları kandırdım ben" diyecek kadar adiydi. Sonrası rahmetli ettim işte.Rahmetlineler yaptı.. Şu an hayatımda bir koç erkeği varda yaklaşık bir aylık bir şey
![]()
Benim rahmetli aslandı ikisi farklı karakterler koç daha iyi sanırım. Ama aslan erkeği dağlara taşlara uzak olsun. Yalan, aldatma, kibir, inkar daha sayarımda afakanlar bastı. Beni aldıığını öğrendiğimde " neden kızıyorsun ki onlar tek gecelik seni değil onları kandırdım ben" diyecek kadar adiydi. Sonrası rahmetli ettim işte.
Siz evlilik deneyimi yaşamadınız mı zaten, 2. evlilik için bu kadar istekli olmanız şaşırtıcı. O kadar problem yaşadıktan sonra.Eğer yaşın standart evlenme yaşını geçtiyse sizce evlenmek imkansız mı? Bana artık öyle gelmeye başladı...Dertliyim umutsuzum ..Mesela 40'a falan yaklaştıysanız..
Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..
Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...
15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar
Tabiki dediğinize katılıyorum. Ama yinede psikolojik olarak uzak duruyorum.Bu saydıklarınız karakter özelliği burçla ilgisi yok. Dünyada 12 karakter yok sadece öyle değil mi?
Hayatin hangi gercegi olursa olsun bu kader ve nasip gercegini degistirmiyor.. Cok sosyal, cevresi genis tanıdıklarım var, gönlünce birine denk gelemeyen.. Evden pek çıkmayan, carsafli harem selam yasayan tanıdıklarım var, gonullerince evlilikler yapmis olan..Hayatın gercekleri de var
Hayatin hangi gercegi olursa olsun bu kader ve nasip gercegini degistirmiyor.. Cok sosyal, cevresi genis tanıdıklarım var, gönlünce birine denk gelemeyen.. Evden pek çıkmayan, carsafli harem selam yasayan tanıdıklarım var, gonullerinde evlilikler yapmis olan..
Onerileri degerlendirmek gerek, kendini kapatmamak gerek ama bundan sonrasi da elbette Allah'in takdiri..
Herkes ister hayalindeki evliligi yasamak fakat sırf buna endekslememek gerek mutluluğu..
InsaAllah tez zamanda gonlunce bi evliligin ve cocuklarin olur..
Kendinden küçükle evlenmek neden istemiyorsun ki?
Siz evlilik deneyimi yaşamadınız mı zaten, 2. evlilik için bu kadar istekli olmanız şaşırtıcı. O kadar problem yaşadıktan sonra.
Benim rahmetli aslandı ikisi farklı karakterler koç daha iyi sanırım. Ama aslan erkeği dağlara taşlara uzak olsun. Yalan, aldatma, kibir, inkar daha sayarımda afakanlar bastı. Beni aldıığını öğrendiğimde " neden kızıyorsun ki onlar tek gecelik seni değil onları kandırdım ben" diyecek kadar adiydi. Sonrası rahmetli ettim işte.
Standart evlenme yaşı ney ya.
Bu insanın kendisini hazır hissetmesine bağlı birşey. Mesela 50 yaş benim için ideal bir yaştır, senin için 20 ideal yaştır. Tek doğru yok bu konuda.
Ayrıca hayır valla herkes çatır çatır evleniyor. Millet 3. kocasını boşayıp 4.yü alıyor.
Sorun oluyor demissiniz. Sorun olan sadece aile mi?Öyle bişey demedim ki
Ailesiyle yaşayan da var, yalnız yaşayan da. Bu bir kriter olmamalı zaten. Bir insan bekarsa ve istiyorsa, rahatsız değilse neden ailesiyle yaşamasın ki?
Valla en takınımda kuzenim var 40 yaşında. Kısa süren bir evlilik yaptı, boşandı. Dünyanın en romantik en iyi kalpli adamlarından biridir. Geliri iyi, mal varlığı sağlam, işi garanti. İçki, kumar, sigara yoktur. Pek yakışıklı sayılmaz. İlk buluşmadan öteye gidemiyor yıllardır mesela. En büyük hayali evlenip karısıyla gezip tozmak ve bir kız çocuğu olması. Ama olmuyor bir türlü. Hep reddediliyor.
Bir arkadaşım var kırkın üstündedir o da. Dünya tatlısı bir insan. İyi bir işi var. Çok aktif bir adam. Kültür deryasıdır aynı zamanda, sohbetine doyum olmaz. En son kız arkadaşı çok fazla seyahat ediyor diye terketti.
Kadınlar da problemli bence biraz. Dört dörtlük adam ararken kendilerine bakmıyorlar pek. Kim dört dörtlük ki? Bazı şeyleri tolere etmezseniz ilişkiler yürümez. Bizim eşlerimiz çok mu mükemmel adamlar ya da bizler mükemmel miyiz? Sadece hoşgörü, anlayış, kabullenme. Bayramda görümcemlerle tatildeydik. Kadın bana “kudracım seni tebrik ediyorum, hem eşini hem bizi hem kendi aileni çok güzel idare ediyorsun. Benim kardeşim huysuz adam ama sen o huysuzluğunu bile yok edebiliyorsun çok takdir ettim seni” dedi. Evet benim bey huysuz, agresif bir adam. O tarafını görsem evlenmezdim. Ben iyi taraflarını gördüm, hala iyi taraflarını görüyorum. O da benim iyi taraflarımı görüyor geçinip gidiyoruz. Sözün özü, armudun sapı var, üzümün çöpü var; armudu sapıyla üzümü çöpüyle kabul etmezseniz işiniz zor.
Her karşınıza çıkan öyle olmayacak. Iyi ve uygun insanlarda çok , sadece şimdilik denk gelmemiş.
Evlenen insanlarında " biz evlendikte iyi mi yaptık " demeleri hoş bir teselli değil ayrıca.