• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günümüzde evlenmek imkansızlaştı mı?

Nasıl hiç evlenmedim. Bu konu ne o zaman?

Başka konularınızda var.

Sevgili Mune Mune bakabilir misin?

Nasıl hiç evlenmedim. Bu konu ne o zaman?

Başka konularınızda var.

Sevgili Mune Mune bakabilir misin?

Baksın...eşim dedim nolcak

Baksın...eşim dedim nolcak
İnsanları trolleyerek boş yere yormayın burada. Bu da başka bir konunuz. "1 yıllık" evliliğinizden bahsettiğiniz.

Eğer yaşın standart evlenme yaşını geçtiyse sizce evlenmek imkansız mı? Bana artık öyle gelmeye başladı...Dertliyim umutsuzum ..Mesela 40'a falan yaklaştıysanız..

Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..

Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...

15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar
1) evlenme yasi diye birsey yokkkk. Toplum baskisini degil kendinize odaklanin.
2) niyetler basta belli olunca dsha iyi degil mi, bosa heveslenilmemis olur
3) Anin kiymetini bilin, gezin tozun, dogru insan bi gun cikacaktir.
Not: 38 yasimda evlendim :))

Eğer yaşın standart evlenme yaşını geçtiyse sizce evlenmek imkansız mı? Bana artık öyle gelmeye başladı...Dertliyim umutsuzum ..Mesela 40'a falan yaklaştıysanız..

Erkek kendinden küçük olsa ailesi sorun eder..
Yaşıtların %99u evli, evlenmeyenler ise sorunlu veya anneci..
Büyük olsa illa ki boşanmış cocuklu oluyor onlar da beraber yaşayalım nikah kıymam modunda..

Konulara bakıosun cogu erkek para yedirmeme endişesinde artık...

15 gün önce 47 yaşında boşanmış biriyle tanıştım 10 yıl olmuş yalnız boşanalı...Enerjimiz cok tutmustu konusmalarını sevmiştim işi gücü yerinde vs...Adam hemen cocuk istio musun diye falan sordu..Bende bi heyecan...Bana bir iltifat ilgi...Sonra adama açıkca sordum niyetler baştan belli olsun dedim ama adam evlilik düşünmüyorum dedi...Ben yine sıfıra döndüm elde var sıfır...Bir de ümit vaadedip boyle yapıyorlar
Ben enerjim tuttu turmadidan önce niyetini sormaktan yanayım

İnsanları trolleyerek boş yere yormayın burada. Bu da başka bir konunuz. "1 yıllık" evliliğinizden bahsettiğiniz.
Mesajınızı görmedi mi acaba

Ben de konusuna yazdım ama eğer trollse çok ayıp bence vakit ayırıp duygularını anlamaya çalışıp, cevap yazıyoruz
Ben eğer varsa eski konularına bakmadan kimseye bir şey yazmıyorum. Bu konudan ve sahibinden bağımsız olarak söylüyorum, bu kadar" sorunlu" insanın toplandığı başka bir yer görmedim ben. Anonim olmak istediğin gibi yalan söyleyip, hayal dünyasında yaşamak değil.

Ha hobi olarak isteyen istediği hayal dünyasında yaşasın ama kimsenin vaktini de trollük yaparak çalmasın.

Garip garip trollerle mutlu ol. Sana acaba yardımım olurmu diye yazanlarıda öyle kahkahayla izle. Sonra ben niye evlenemiyorum. EVLENEMEZSİN TABİİİ😂😂

Bende cok istiyorum, yapmadigim dua kalmadi bundan uc gun once biriyle evlilik amacli görüştük, olumlu gelmişti bana ama olmadı, cok üzülüyorum, cocugum olmayacak yasa geldim, Allah baska dert vermesin ama her gun isten geldiginde kendinle basbasa kalmak ne zor, kizmayin lutfen yazdıklarıma

Allah gonlunuze gore versin demeye geldim ♥️

gozlemlemeleriniz de haklisiniz. ama umudunuzu yitirmeyin. akli basinda bi kadinsiniz, umarim size degen biriyle en kisa zamanda karsilasirsiniz ♥️

Ben eğer varsa eski konularına bakmadan kimseye bir şey yazmıyorum. Bu konudan ve sahibinden bağımsız olarak söylüyorum, bu kadar" sorunlu" insanın toplandığı başka bir yer görmedim ben. Anonim olmak istediğin gibi yalan söyleyip, hayal dünyasında yaşamak değil.

Ha hobi olarak isteyen istediği hayal dünyasında yaşasın ama kimsenin vaktini de trollük yaparak çalmasın.
Doğru yapıyorsunuz , ben de öyle yapayım bundan sonra.

Back
X