Günün Filmi

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Film zevkimin iyi olduğunu düşünürüm. Aynı zamanda megalomanım. :27: Gün içinde seyrettiğimiz ve beğendiğimiz filmleri yazıyoruz.

İlk filmimiz gerilim sevenlere gelsin.

Would You Rather (IMDb PUANI: 5.8 )

Hasta kardeşine bakmak zorunda olan Iris'in yardım almak için gittiği yemek gecesinde basına gelenleri konu alıyor. Film baya sürükleyici ve gerilim dolu. İyi seyirler. :34:

Son düzenleme:
1900 efsanesi ımdb 8.1
oldukça güzel 1900 adındaki piyanistin hayatını anlatan bir film :1:

Sagol canim, benim icin cok agir bir filmdi. Ancak 50 dakika dayanabildim. Film guzel, hikayesi de guzel. Muzikallerden hoslaniyorsaniz mutlaka izleyin. Baska bir gun tekrar deneyebilirim. :1:

Mr. Morgan’s Last Love - Son aşk.

Yılı : 2013 Türü: Dram , Komedi

IMDb puanı: 6.9 , Benim puanım: 8.1

Mr. Morgan karısı öldükten sonra dünyaya ayak uyduramamaktadır. Bir gün otobüste güzel ve genç Pauline ile karşılaşır. Arkadaşlıkları hoş bir şekilde devam eder. İyi seyirler. :34:

Son düzenleme:
Sarah’s Key - Sarah’ın Anahtarı

Yılı : 2010 Türü: Dram, Savaş

IMDb puanı: 7.5 , Benim puanım: 8.5

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Fransa'da yaşayan yahudi bir ailenin dramı anlatılıyor. Polisler geldiğinde erkek kardeşini bir dolaba kilitleyen Sarah çok geçmeden yaptığı yanlışı anlayacak ve eve geri dönmek için elinden geleni yapacaktır. İyi seyirler. :34:

Sagol canim, benim icin cok agir bir filmdi. Ancak 50 dakika dayanabildim. Film guzel, hikayesi de guzel. Muzikallerden hoslaniyorsaniz mutlaka izleyin. Baska bir gun tekrar deneyebilirim. :1:
bize bu filmi üniversite hocamız izletmişti derste etkileyci bi film gerçekten sonu çok etkilemişti beni dayanmasan bile sonunu mutlaka izle:3:

Insensibles

Yılı : 2012 Türü: Fantastik, Korku, Gizem

IMDB Puanı: 5.9, Benim puanim: 8.0

Savaş dönemindeki acı çekmeyen çocukları değişik bir kurguyla anlatıyor. Ben baya etkilendim. Filmi tahmin etmemeniz adına daha fazla yorum yapmıyorum. Gerilim ve gizemden hoşlanıyorsanız mutlaka izleyin. :34:

Son düzenleme:
Bad Teacher

Yılı : 2011 Türü: Komedi, Romantik

IMDB Puanı: 6.0 Benim puanım: 7.0

Öğrencilerini umursamayan bir öğretmen nasıl olur. Elizabeth gibi olur. :) Zengin koca avcısı Elizabeth , zengin bir ailesi olan Scott' u görünce birden değişir. Komedi sevenler bu film size. :34:

About Time

imdb puani : 7.9

Zamani geriye alip ask adina yaptiginiz hatalari duzeltmek mi istersiniz, iste bu film size gore

"Zihin Okuyucu - 2013

Yapımı : 2013 - ABD
Tür : Gerilim
Yönetmen : Jorge Dorado
Oyuncular : Mark Strong , Taissa Farmiga , Brian Cox , Indira Varma , Noah Taylor
Senaryo : Martha Holmes , Guy Holmes
Yapımcı : Jaume Collet-Serra , Peter Safran
Diğer Adı : Mindscape

Film Özeti
İnsanların hafızasına girmeyi becerebilen bir dedektif (Mark Strong), zeki ancak belalı ve tehlikeli 16 yaşındaki bir kız olan Anna (Taissa Farmiga) olayını inceler ve bir travma kurbanı mı yoksa sosyopat mı olup olmadığına karar vermeye çalışır.

Film çok farklı...
Asla ne olacağına tahmin etmeden izlediğim bir başka film.. Çok başarılı kurgulanmış :D

Silenced - Sessizlik - Do-ga-ni
bu akşam izledim, izlemeyen varsa tavsiye etmem izlemeyin sonra benim gibi sinirden saç baş yolarsınız :) imdb puanıda 7.9

Back
X