• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

“Adı devrim olan bir arabanın sokaklarda dolaşmasına zaten izin vermezlerdi.” - Devrim Arabaları (2008)

Sanırım konu sen olunca doğru dürüst düşünemiyorum.

Şayet tam olarak anlatamadıysam diye söylüyorum, seni özledim.

Dibe vurduğunu sanıp, bir dip daha olduğunu keşfedebiliyordu insan.

Bukowski

Ne dualar kurtarır bizi artık, ne de zaman! Unutabilmek gerek bazen, ağlamadan.

Cemal Süreya

Korkuyorum, bir gün biri çıkıp ''Ey İnsanoğlu'' diyecek ve kimse üstüne alınmayacak..

- İlhan Berk

Mal, mülk, para tutkusu nefsine gelse de hoş; unutma ki ey insan, tabutların içi boş !

Sorun senden mesaj gelmemesi değil, benim hala o mesajı bekliyor olmam. /// How I Met Your Mother

Onun kalbi bir başkası için attığında, seninki durur. /// Candy

Biliyorum, bir gün herkes gider. Ama sen biraz daha kalsana. /// The Satanist

Ben sadece kışın karpuzu yazın portakalı özlerdim. Şimdi bir de sen çıktın başıma. /// Leyla İle Mecnun :52:

Kendini çok zorlama. En güzel şeyler onları en az beklediğinde olur. /// Fight Club

Genelde en doğru karar; en zor olandır. /// Labirent

Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara, canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin. /// Donnie Brasco

İlişki bağlılık olmalıdır, bağımlılık değil...

Oruç Aruoba

Sustum! Suskunluğum, susturana armağan olsun. Ağladım! Gözyaşlarım ağlatana haram olsun...

Utanmasalar, kursağımızda bıraktıkları hevesi bile dönüp geri isteyecek insanlar var...

Sen \'peki\' dedikten sonra cevap vermeyen erkek niye yaşar ki? Tamamen oksijen israfı!

Bedenin yükünü ayaklar taşır, ruhun yükünü ise yürekler...

Back
X