Gününde giden bebeğin ilerki haftalarda geriden gelebilir diye söylendi

syk35

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
9
1
16
33
Merhabalar ben 24 haftalık hamileyim doktorum şuan tüm ölçümleri düzgün ama ilerki Yani 30. haftalarda 2 hafta geriden gelebilir plasenta yorulur bazen dedi ben anlayamadım plasenta yaşlanması mı ama doktorum çok iyi bu doktor öyle bir şey olsa söylerdi ama şimdiden onu neden söyledi anlamadım düşünüyorum ama aklım çok karıştı başına böyle bir durum gelen var mı?

Oyle olursa panik olmayin diye soylemis. Yani bu kadar takintili hale nasil geliyorsunuz?

16 haftalık bebeği kaybedince onun psikolojisi diğer hamileliğine de yansıyor ister istemez takıntı yapıyor insan.
Konu bebek olunca hassas yaklaşmışsın gönlünü ve bebeğini yorma :) doktor '' Bu böyle.'' gibi net bir ifadede bulunmadıkça bilgi verdiğini varsay gebeliğinin tadını çıkar :)) Umarım her şey de yolunda gider

Öyle bir şey olursa telaş etme diye söylemiştir. Benim bebekte ilk başlarda 1 hafta ileriden gidiyordu. Sonra haftasını yakaladı 30.haftalar başlayınca 2 hafta geriden gelmeye başladı. Mesela 37.hafta da doğum yaptım son kontrol de 35.hafta karın çevresi çıkıyordu. 2 hafta geriydi. 2600 kg doğdu 49cm yani zayıf. Plesantan çok kireçlenmiş, yaşlanmış denildi doğumda. O da bebeği tam besleyemiyor hepsi bu. Önemli olan ikili ve üçlü testlerin temiz, detaylı ultrasonun normal sağlıklı çıkması.

Çok teşekkür ederim umarım :)

Anladığım kadarıyla da sizde şuan herşey yolunda :) şuan tam haftasına göre ve tarama testlerim temiz çok şükür.

Anladığım kadarıyla da sizde şuan herşey yolunda :) şuan tam haftasına göre ve tarama testlerim temiz çok şükür.
Çok şükür bebeğim için her şey yolunda darısı sağ salim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…