Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarım gür ,kalın telli ve dalgalı .Kuaför fön çektirirken dahi sıkıntı oluyor :çok üzgünüm:
Forumda okudugumda kimisi katlı kesim kabartır demis ,kimisi iyi olur demis.Nasıl bir kesim hacmini azaltır karar veremedim.Ara makasıyla mı kestirmek gerekir.fikriniz nedir kızlar
benim sacımda belimde.. uzun oldugu kadar cok gür ve kalın telli.. kuaför dinlenmeye gidio yer yer.. okadar diyorum.. hatta kollarım agrıdı kac kez söylenmiştirkaydirigubbakcemile3 ben hafif katlı ve aramakaslı kullanıyorum sacımı...Saçlarım gür ,kalın telli ve dalgalı .Kuaför fön çektirirken dahi sıkıntı oluyor :çok üzgünüm:
Forumda okudugumda kimisi katlı kesim kabartır demis ,kimisi iyi olur demis.Nasıl bir kesim hacmini azaltır karar veremedim.Ara makasıyla mı kestirmek gerekir.fikriniz nedir kızlar
Saçlarım gür ,kalın telli ve dalgalı .Kuaför fön çektirirken dahi sıkıntı oluyor :çok üzgünüm:
Arkadaşlar ben de çitçit için saç ariyorum doğal renk olmasi koşuluyla tabi yeri burası mı bilmiyorum ama ilgileniyorsanız mailime resim atarak ekleyin fiyatta anlaşırız umarım leslietresses@hotma...
merhaba, benim ilkokula başladığım yıl kesilmiş olan saçım var elimde tahminen 30 cm. kırıksız ve o yaşta olduğu için doğal olarak boyasız :) ilgilenir misiniz bilmiyorum.