Saç Rengi ve Saç Boyama gür saç :(

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Benim saçlarım çok gür ve baş etmesi çok zor haliyle hiç şekle girmiyolar düz ama kabarıyo şu an boyu göğüsün biraz üstü uçlar hafif katlı önleri biraz şekilsiz duruyo sizce nasıl bir model yapmalıyım kuaföre ne demeliyim çok sıkıldım ya dalga yapim desem tutmuyo napıcağımı şaşırdım çok bunaldım (kısa düşünmüyorum)

Ahh ahh keşke benim de saçlarım gür olsaydı uğraştığım şekil vermek olsaydı gür saç hastayım ama giderek saçlarım azalıyor

Ahh ahh keşke benim de saçlarım gür olsaydı uğraştığım şekil vermek olsaydı gür saç hastayım ama giderek saçlarım azalıyor

herkes kendinde olmayanı istiyo canım ya bende saçı az olan arkadaşlarıma özeniyorum ne güzel yıka çık hiç uğrşamıyolar

saçlarına ara makas attır, katlarını çoğalttır. saçlarımı azalttırmak istiyorum dersen zaten usturayla ara makasla hallediyorlar onu, daha iyi durur. bende yaptırmıştım daha önce.

eger kabarma istemiyorsaniz katli kestirmekten vazgecin benim katliydi baya ufakken kafam inanilmaz kocaman dururdu bonus gibiydi.
sonra hic kat attirmamaya basladim suan belimdeler ve 0 kat var saclarimda cok hafiften v seklinde yine gur ama guzel tavsiyem katsiz kullanin

bi dönem 0kat kullandım güzel duruyodu aslında evet yaptırabilirim aslında biraz daha uzayınca

bi dönem 0kat kullandım güzel duruyodu aslında evet yaptırabilirim aslında biraz daha uzayınca

yada ustteki arkadasin dedigi gibi ara makas attir ben o ara makasla kafamdaki saclari yariya indirmistim katliyken.ama biraz aslan yelesi gibi durmustu katlar kisa oldugu icin.o katlar uzayinca en ustteki kat boyunda kestir hepsini rahatlarsin

Benim de cok gur duz uzattim belime yaklasti artik kabarmiyor. Katli sakin kestirme cok fena oluyor hic sekil almiyor..

Kat kestirme,ara makasla inceltir misiniz saçlarımı diye sor.Ustura ile inceltme yapmalarına izin verme asla çok yıpranmış görünür saçın.Ara makas ya da normal kesimde kullanılan makasla inceltme yaptır.Benimde saçlarım çok gür evde kendim kesip inceltiyorum.10 liraya bir ara makas aldım kendim ne kadar istersem o kadar inceltiyorum çünkü bazı kuaförler istediğini anlayamıyorlar.

Benim de saçım gür
Aralardan aldırtıyorum
Saç köpüğü kullanıyorum, kabarmaya birebir.

Katları sadece en uçlara attır Katlı kestirme Bir de daha yumuşak olması ve kabarmaması için bebe şampuanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…