- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
Ahanda hosgelmissin kuzumAhanda ben geldim :))
Hosgeldin sende canimcim sefalar getirdinAllah senden razi olsun çok guzel dusunmussun
bende fransa giiizzzzz benide yedi bu gurbet 10 senedir burdayim ben. iyiki burda dogmamisim yaaaNerelerden geliyorsunuz bakalimben fransa anacim yedi beni bu gurbet
Nerdesin sen bacimgurbette hayat nasil gidiyor. benim cok zor. hiç sevemedim burayi
Sende gel bacim sende gell hosgeldinMerhaba bende varım
Sehri soylemeyim burdan simdi tanidik neyim çikardaNerdesin sen bacimalismak cok zor oluyor gercekten yenimsin ne kadar zamandir gurbettesin canim?
Bende 12 senedir burdayim anacim alismasina alistimda memleket hasreti dinmiyor bir turlubende fransa giiizzzzz benide yedi bu gurbet 10 senedir burdayim ben. iyiki burda dogmamisim yaaa
Tesekur ederim hoşbuldum iyiki actiniz boyle bi topikSende gel bacim sende gell hosgeldin
ayni gelmis sayiliriz deseneBende 12 senedir burdayim anacim alismasina alistimda memleket hasreti dinmiyor bir turluayy iyiki burda dogmadik anam bu fransizlarda bi cesit zaten cinsler cins
Haklisin anam neme lazim tanidik cikmasin burda da bulmasinlar biziSehri soylemeyim burdan simdi tanidik neyim çikardafransanin kuzeyindenim sen nerdensin :)
Bende ingilteredeyim malasef
hahahahaHaklisin anam neme lazim tanidik cikmasin burda da bulmasinlar bizikiz ben kuzeymi guneymi bilemiyom bi ara ogreneyim cvp veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?