- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.801
Yorgunluktan bayilmak uzereyim ama oglum kucagimda disariyi izliyoruz. Sizde ne var ne yokAynen yaa:)))pastayi goturdu simdi de mangal diyobide rejimde ohh masallah:)sen nasilsin kuzum hosgledin
Bende zaten sakir sakir fransizca konusabiliyom:)))))Kendim icin yiyosam ne olayayim hep si kizima sut olsun
O kadar yedikten sonra dayak görünce kacamayabilirsinHem ne demislerdayak gordun kac yemek buldun ye
Benide ye de doy bari artik:))))Hem ne demislerdayak gordun kac yemek buldun ye
Kız kanadalı ozelden resim atta bi kızını goreyimm :)Hem ne demislerdayak gordun kac yemek buldun ye
Ne meraklisin ozele be. LenKız kanadalı ozelden resim atta bi kızını goreyimm :)
Sen kabahatini biliyosundurBiri bana trip atiyor
Banane sende beni bırakıp biricik elticiginle pikniğe gittinSen kabahatini biliyosundur
Ne piknigi be. Deli. Ya maksat evden cikmakti. Ciktik gittik. Sanki terkettim. Haberr verdim giderkenBanane sende beni bırakıp biricik elticiginle pikniğe gittin
Terk ettin tabi.kimsesiz bıraktın beni burdaNe piknigi be. Deli. Ya maksat evden cikmakti. Ciktik gittik. Sanki terkettim. Haberr verdim giderken
Ne ozel msji ne etiketizey-mur seni özel mesaja etiketlerin haberini aldinmi
Yapmadım miNe ozel msji ne etiketi
FiyuuuuuOy hepiniz çok şekersiniz.Tabiki yiyeciiz:)Hulahup çevirir eritiriz sorun yok.
Eki Görüntüle 1814510
Pastayı tahayasir kaptı,size yokFiyuuuuu
Ne olsun canim ya temizlik yaptim biraz iste,yemek yaptim cocuklarla ugrasiyorum:)Yorgunluktan bayilmak uzereyim ama oglum kucagimda disariyi izliyoruz. Sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?