GURBETCiLER DURAGI:)

Iyi ettin kardesim yaz yaz acilirsin insallah iyilesirsin gerek kalmaz hastaneye. Anne gibisi var mi? Hasta olunca hele cok ararim.

Şu an halimi görseniz, lahana görse utanır kendinden, ayyy yarın sınavım var birde Allah'ım , artık kat kat giyinip çıkacağız
oyy reyhanim kiyamamvalla aklim hep memlekette yahu bu sogukta ne yapsinlar insanlar cok zor yarabbim yar ve yardimciniz olsun aman kat kat giyin bide o kadar cok karistirma kardesimo iyi geliyo bu iyi geliyo mideyi bozacan kiztarcin bal limon bunu 3 defa gunde tuket,sicak et suyuna corba toprakkahvenin recetesi uygun mesela fazla karistirmaopuldun reyhanim cok gecmis olsun sinavlarinda basarilar tatli annecinin yanaklarindan op yerime allah analarimizi basimizdan eksik etmesin

Iyiyim canim benim de bir almanca topigi var kimse yazmasa bile girip bir seyler yaziyorum bazen. 7/24 forumdayim. Kendi kendime yorum yapip duruyorum sen nasilsin?
essahmi kiz?almancami ee yazan olmuyomu hicadine topigin kiz arada gelip fransizca yazam bendeyazimi gelistirim belki

Yazan oluyor . Aktif bir sayfa. Arada komse olmasa da yaziyorum ben:)

Benim fransizca bir konum vardi. Bir mesaj var onu da ben yazdim. Gelen olmadi.

Habite vous a Paris? Nasildi ya
Ee iyiymis kiz geliyolarmis istebanada link at bisey yap bende gelemvous habitez à paris olacak o iyi iyi gelisme var valla benden once kaparsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…