- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
- 323
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
Zor canim allah yardimcin olsun..niye acilmiyosun ki adama hicmi bilmiyor hislerini ?az belli etsen belki oda bos degildir sana karsi:)gulum ben 12 senedir fransadayim sahici gurbet yaniAynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Senin hasretin neye kime :)
Bi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledimIyi yapmissin valla insan bunaliyor tabisen neler yapiyosun alamanya da canim?evli bekar?coluk cocuk
Bende dogma büyme almanya:)yurtdisinda dogustan beri olan varmi buralarda bende almanyadayim :) almanyadan kimse yokmu :)
kiz ne ettin sen oyle vur dedik oldurdun bizi tabiki eltiyik samimiyik ask olsun ben balik hafizaliyim biseyi tutamiyom aklimda affet beni saffet aman eminee o zalimin oglunu elime bi gecirirsem zaten alinina kaziyacam ismini senin sen hic merak etme askindan mecnun olacak
Platonik galiba:)yinede askin her hali guzelSeninde Allah yardimcin olsun.Hiç sanmiyorum onunda bana karşi dolu olduğunu gözü hep dışarlarda..Orta sonda ayni okuldaydik lisede de 4 sene ayni sinifta yaklaşik 6 yildir benimle yaşimin verdiği takintili bi aşk heralde
Ne sandin cicimbeklediğim hareketler
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanliktiBi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyorAllah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanliktiben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bende
Istesem de kurtulamiyorum zaten böyle yaşayıp gidiyorum iştePlatonik galiba:)yinede askin her hali guzel
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanliktiBi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Sagol canim dogru valla haklisin:)Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Sagol canim dogru valla haklisin:)Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Kimseye bi zararin yok iste ne guzelIstesem de kurtulamiyorum zaten böyle yaşayıp gidiyorum işte
Senin çocuklar kaç yaşinda kız erkek ?
Masallah kiizz kreş gibi. Allah yokluklarini gostermesin canimmmKimseye bi zararin yok iste ne guzelbende 4 cocuk 2 erkek 2 kiz 12 buyuk kiz 3 kucuk kiz buyuk oglan 9 kucuk oglan 2 cocuk bahcesi bizim ev
Ben yalnız kaldimhayirdir sirinim
Ben yalnız kaldim
He sen varsın son altı saattir neredeydin acabaoyy kiyamam sirinim niyeki kimse yoksa ben varim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?